Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Budu chrousta zrníčka a zapíjet je vodou? Copak jsem prase espresso?
Ja teda vždycky ujížděla na čerstvém rohlíku s nutelou a paprikášem
![]()
A jako deti jsme vždycky u babičky měli žloutek s cukrem
to byla nejlepší sladkost ![]()
@Kruella píše: Více
Takhle mi zprznit tu mojí hnědou „holku“
A když už paprikáš, tak já suchý salámy vůbec nejím. Až na jeden - Vysočina. Všechny ostatní mi přijdou pálivý nebo kyselý, což je asi správně. Ale jelikož jsem kluk z Vysočiny, žeru Vysočinu.
A dotaz na ženy v této diskuzi: nemůžete být v jináči? Protože takovéhle jídelní kombinace bývají často příznakem těhotenství. A pokud těhotné nejste, tak nechci vidět, co jste vyváděly v těhotenství.
Jinak z uzenin pouze šunku, tátovo domácí uzený, Vysočinu a vídeňský párky, to poslední mám tak dvakrát do roka.
Pohanková kaše nasladko s kousky máslové dýně a sušenými meruňkami
k_hand: Dokud jsem neochutnala, nevěřila jsem, že může být pohanka nasladko dobrá, ale může, a jak! ![]()
@Ploskutáček píše: Více
Blila. Sedm měsíců z devíti. A jedla jen suché pečivo - největší odvaz byla kupovaná vánočka. ![]()
@Havlova píše: Více
Aj, to je mi líto. Tak se omluvuju. Já žiju v iluzi, že se blinká jen první dva až tři měsíce. A někdo neblinká vůbec.
No a jelikož jsi emiminí rek a hrdina, mohl by projít i Herkules, ne? ![]()
Většinou ano. Někdy se to zvrtne. ![]()
Ty se omluvovat nemusíš, za to může někdo jiný. ![]()
@Beruska999999 píše: Více
Ano, mám to na kraji talířku a ukrajuju si ke každému soustu, ždibek brynzy a kousíček zelí:P Halušky s brynzou a zelím jsou jedno z mých nejoblíbenějších jídel od dětství. Ale takto ![]()
Ne
Ja ani v tehotenstvi zadne silene chute nemela. V prvnim jsem ujizdela na obycejnych krekrech a syrovych toastech, ve druhem na cokolade.
Oba jsou to kluci, n takze ani zadne povery ze jedno pohlavi chce sladke a druhe slane u me nefungovalo ![]()
@1Pears1 píše: Více
To je dobry. No me zrovna nedavno mladsi dite najednou zahlasilo, ze by si dalo halusky samotne a ja to mela cele smichane. Prislo mi to divne, ale priste mu odeberu ![]()
@zrcadlo píše: Více
Muhehe, myslíš takhle? K týhle postavě se snažím dostat už od mých 10, jediná žíla, která mi nabíhá, je ta na čele, když se nazeru:
V poslednim tehotenstvi jsem jela na uzenym lososu, rajcatovy stave a knekebrotu z Ikey. Nejdriv toho vseho kvanta a pak ze dne na den nic z toho ani videt.
@Eliška píše: Více
Tím jsi připomněla, že miluju uzenýho lososa, já miluju všechno uzený. Tak jsem si koupil lososa a fláknul ho do housky s máslem.
@1Pears1 píše: Více
Ale když bys to smíchala už na talíři, tak to bude chutnat stejně, ne? ![]()