Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Plátkový sýr na talíři, dát do mikrovlnky a nechat roztéct, nebo udělat trochu víc, aby křupal! To jsem si dělala, když mi bylo tak 14-15 let. ![]()
A co mi chutná i teď - chleba s máslem a s Nutellou (dříve s Nugetou). ![]()
@884135 píše: Více
No jasně, pěkně pečlivě od okraje ke středu, jinak by nebyla tak dobrá! Máslo ani nemusím (ale nevadí mi), Granka musí být spousta!
A KLM teď servíruje masový koule s polentou, což je nezvyklý ale není to špatný.
Jinak k té sekané a špagetám - moje babička to dělá běžně a dává občas sekanou na kostičky i do rizota ![]()
Jdu si udělat po dnešní slaninové ananasové pizze další chod a to poptávaná tresčí játra. Rohlík na kolečka, poklást kouskem jater, navrch cibule a k tomu mé milované studené mléko. Jím je tak často, že si musím dát zítra pohov, nadměrná konzumace pří způsobuje otravu vitamínem A.
@Ploskutáček píše: Více
A my tebe a tyhle skvělé odlehčující témata k pokecu ![]()
@Ploskutáček píše: Více
Ty špagety - za mě trochu zbytečná práce, nejdřív upéct sekanou a potom ji dát do špaget. To už je jednodušší udělat do špaget rovnou to mleté maso s nějakou omáčkou. Ale jinak mě to nijak neuráží. ![]()
@KalamityJohn píše: Více
Už se tu dá koupit, ale necelý půllitr vyjde na tři stovky (16 fl oz za cca $14,50). To je trošku dražší, než v USA. ![]()
S KLM jsem letěla loni zaoceánsky a jsou skvělí. Chutné hlavní jídlo, skvělý indický salát s mrkví a cizrnou a nakonec luxusní zmrzlina. Za mě špice. Naopak nevýrazné blafy a jen suchý piškot jako zákusek nabízí Air France, bože, kam se poděla vyhlášená francouzská kuchyně.
. Zajímavé Air Azerbajdian se skopovým a orientálním zákuskem. Jdu na ta tresčí játra.
@TRG píše: Více
Netušil jsem, já to rodině vozím, je to silně návykový. ![]()
Marně přemýšlím, co nejšílenějšího jsem kdy měla, když to tu tak čtu… Asi je to divočina spíš co do aroma, než co do složení: krajíc šumavy (buď čerstvý nebo i jako topinku), tence potřít sádlem, posypat solí a kmínem, na to na plátky olomoucké tvarůžky a syrový česnek.
Musíš vozit dál, za ty tři stovky by jim to možná tak nechutnalo. ![]()
@884135 píše: Více
Já nemám srovnání, už létám jen s KLM, protože Aer Lingus nelétá každý den na trase Dublin - Praha, Praha - Dublin.
@teroonka píše: Více
To je fakt. Založit pohodovou debatu na to je Plosky kadet. ![]()