Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Cizinka 999 píše: Více
Muhehe, já sýry nepapám, ale oblíbenost smažáku chápu. Kdyby ta restaurace patřila mně, čísnika bych vyhodil, protože náš zákazník, náš pán. Já si vždycky v Lásenici dávám obalovaný řízek s kroketama.
A před pár lety bylo pro mě vrcholem perverze, když známý youtuber JDEMEŽRÁT, který testuje jídla z restaurací, rád namáčí smažené řízky do tatarky. Tatarku si dávám ke hranolkám, máchat v tom řízek je divný. Ale prej to je žrádlo.
Minulej tejden jsem v Kaprovce zaregistroval reklamu na KFC burger se smažákem. Bohužel mi nevybyl čas abych to ochutnal.
Ale dal jsem si burger v Bistru u Toma pod Bulovkou a můžu jenom doporučit.
Jeden pubertální chlapeček si tu teď o přestávce mačkal přesnídávku z kapsičky na salámovou bagetu z automatu.
Myslela jsem, že to můj žaludek nedá ![]()
@1Pears1 píše: Více
Měla bys dostávat příplatek za práci v rizikovém prostředí, tohle by bylo dost i na mě (Hele, chlapečku, běž si to spapat na záchod, ju? Jsme slušná škola, na tyhle gastroperverznosti nejsme zvědaví)
@Ploskutáček píše: Více
Tatarku H. snídám, obědvám a mnohdy i večeřím. Podezřívám se, že jsem na ní těžce závislej, ale určitě do ní něco přidávají-jako nedávno do těch pašovaných, nekolkovaných cigaret. A můj experiment z dětství, kdy jsem v sobě smíchal mléko se šumákem je i pro naši tehdejší kadibudku nezapomenutelný-výbuch bude v pět!
Vzpomněla jsem si na kolegyní, která začínala pracovní den černým kafem značky Turek a k tomu přikusovala jablko.
A z těch vašich kombinací jsem myslím dneska dopředu po večeři. Je to dobře, zhubnu…
@Deni.Tr píše: Více
To jsem dělala dětem, když nechtěli k těstovinám omáčku nebo jsem potřebovala rychlé jídlo pro ně, tak kolínka s Grankem a máslem.
Takže dnes oblíbená lahůdka : kynutý chléb s hrozinkami a vlašskými ořechy z pekárny Artic pomazaný tresčími játry, navrch cibule a zapito studeným mlékem. Nebe v hubě!
Největší bizár byly asi sýrové kuličky (takový to suchý v pytlíku, co smrdí jak bolavá noha) a škvarky. Přiznávám, že to bylo pod mírným vlivem thc. Další na řadě je ten nejlevnější točeňák s tatarkou helmans, denně, v těhotenství… od té doby nejím ani jedno ![]()
V osmdesátých letech jsem byla na táboře v Polsku, dostávali jsme pro nás neobvyklou kombinaci omáček s bramborovou kaší, což mě na rozdíl od ostatních docela chutnalo. A první den jsme dostali mlékovou polévku, fuj, poté co ji nikdo nejedl nám ji už nedali, ale polské děti ji měly snad každý den. Ale dodnes vzpomínám na úžasné marmelády k snídani, poté co jsme si šli s kamarádkou po třetí nechat doplnit mističku zhodnotila to kuchařka tak, že nám dala rovnou ve sklenici ![]()
@Jaňule08 píše: Více
Mlíkovou polívku nám dávali v lázních. Slaný mlíko. Fuj. Taky tvarohová pomazánka. Fuj. Do dneška si pamatuju ztvrdlý prsty od zaschlýho tvarohu. A největší peklo byla drožďová. Nesnáším smrad droždí, to se mi navaluje se mi a pak se dávím.
Když na mě něco leze a chci sníst víc česneku, tak pokrájím pár stroužků na chleba s máslem a marmeládou. Je to docela dobrý ![]()
@Ploskutáček píše: Více
Mňam drožďová polívka je lahůdka. A knedlíčky taky!
@Ploskutáček na diskuzi jsem klikla ze zvědavosti, ale téma dobré. ![]()
Ale abych ti odpověděla - jako největší perverznost, kterou jsem z nouze zkombinovala byly piškoty a paštika. Bylo to nepoživatelné. ![]()
Jinak, a to si dělám pravidelně do dnes, jsou topinky s česnekem a marmeládou.
Kolega mě naučil, moc to však nejim, chleba s jahodovou marmeládou a plátkový sýr.
Jinak občas z nouze jsem schopna zkombinovat dost věci, někdy je to poživatelné, někdy ne, ale to si tak nějak nepamatuji.