Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@884135 píše: Více
Já,…ale bez Granka…jen máslo a sůl
V supliku zakázaných jídel ![]()
@teroonka píše: Více
Já taky, snídala jsem to vždycky s dědou
Jste zvířata. Ale už dlouho jsem se tak nezasmál. Chci poděkovat, že jste skoro všichni psali své perverze bez anonymu. To je dobře. To je moc dobře. Znamená to, že už jste se svými gastroperverzemi smířeni.
Když jsem byl dítě (5-7 let), miloval jsem mlíčko s rohlíčkem: to mi mamka dala do talíře ohřátý mlíko, oslazený medem a cukrem, a nadrobila mi do toho rohlík. To bylo žrádlo. A jako dítě jsem si tam nechával dávat i buchtu (olejový perník s čokoládovou polevou).
@884135 píše: Více
KLM u nás spali v hotelu, když jsem tam ještě pracovala…se mi to teď úplně vybavilo
@KalamityJohn píše: Více
To je normální
To jim s mrkví…lepší verze zakysanka
@Titty píše: Více
Do pridele! Já snil o tom, že když jsem tady psal, že si dávám pod Nutellu máslo, měla jsi zrovna svý perverzní období a řekla sis: Já to zkusím taky, ať vím, co na tom ten tatrman (muž s Tatrou) vidí.
Většinu zmíněných jídel znám nebo jsem slyšela, že to tak někdo jí. Nicméně k vůli hypersenzitivním smyslům se mi nadavuje, jen to čtu. A kdybych seděla vedle někoho, kdo si drobí do polévky rohlík nebo zajídá jogurt chlebem, regulérně by se mi obrátil žaludek, což se v dětství občas stalo.
Mám to extrémní. Přijde mi, že po lepším období je to zase horší. I na svém talíři vše pečlivě odděluji, až na pár výjimek. Nemám ráda omáčky, kašovitá jídla, nasáklé suroviny.
Nejraději jím sama
Špatně dávám i prasení svých dětí a vůbec pohled na někoho, kdo se ještě neumí kulturně a čistě najíst.
@1Pears1 píše: Více
Zčásti ti rozumím, mně se nenavaluje, ale taky jím radši sám. Funím, mlaskám, občas mi něco kápne vedle, nerad jim před lidma.
Ať si každý jí a vaří, co mu chutná. Ale vidět to nemusím. Jen jsem čekala, kdy tam kydne majolku.
Krupičnou kaši jim shora. Seškrabuju vrstvičku granka a másla a pak znova posypu, přece nebudu jíst suchou krupici.
Čočková polévka s hořkou čokoládou… řádně dochucenou a horkou čočkovku nebereme lžící do otevřených úst, přidáme kostičku vysokoprocentní hořké čokolády, ústa zavřeme a pocucáváme…gastroorgasmus ![]()