Můj přítel má problém s erekcí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
809
29.4.24 17:04

@rmot Proč těžko k uvereni, bohužel i mladí kluci mají problémy s erekcí. Nedivím se, že to zakladatelku frustruje.

@Zury_y Tu posměšnou frází „která si ho nepostaví, si ho nezaslouží“, píšou obvykle chlapi, co sami mají nějaký problém. :roll: Zakladatelka by mohla být nejvíc sexy žena na planetě v krajkovem prádle, ale pokud ten chlap má fyzický nebo psychický problém, tak by se mohla přetrhnout a stejně by to s ním nic neudělalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.10.24 08:04
@Nataljaa píše: Více

Ahoj, vzhledem k tomu, že na to odpovědělo docela dost lidí, tak jsem se rozhodla diskuzi aktualizovat.
Chci jen uvést na pravou míru, že o žádný troll se opravdu nejednalo. V té době jsme z toho oba byli velice frustrovaní, a tak už jsem si nevěděla rady a hledala radu u ostatních.

Nicméně, přítel si zašel k sexuologovi udělat testy na hormony. Ukázalo se, že testosteron mu vážně nechybí, naopak je ho i více.
Nakonec dostal předepsat viagru, po pár použití bylo najednou vše v pohodě, jenže pak se přítel rozhodl že kvůli vedlejším účinkům jako bolest hlavy atd je přestane užívat. Zkusili jsme to bez prášku a najednou vše šlo poměrně tak, jak má být.
Domníváme se, že to mohlo být tím, že jelikož jsem jeho úplně první tak měl v hlavě k tomu psychický blok. Myslíme si, že to bylo nervozitou a hlavou prostě.

Doufám že tento příspěvek pomůže někomu dalšímu, že i v mladém věku se takovéhle věci stávají. Přeji hezký den :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí