Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už 3/4 roku mám přítele, milujeme se. Partnerovi ale vadí můj instagram. Mám tam samozřejmě i bývalé milence, také nějaké lidi ze seznamek nebo ty, se kterýma jsem byla třeba na rande nebo se mi líbili. Moc nevidím důvod, proč bych si je měla odstraňovat a měla mít soukromý účet, když partnera miluji a nikdy bych ho nepodvedla. Ráda se dívám na to, co mají v životě nového, kde cestují a tak dále. Když se mi ta fotka líbí, prostě jí dám srdícko. Na instagram jdu několikrát denně, baví mě to. Partnerovi vadí, že tam mám ty své bývalé a lidi ze seznamek, neustále se kvůli tomu hádáme. Několikrát mi naznačil, že nechápe, proč bych měla mít otevřený účet a neměla tam mít milence. Zrušení účtu po mě nechce, ale je mi jasné, že by se tím spousta věcí vyřešila. Nechci o partnera přijít, ale instagram si chci prostě nechat tak, jak ho mám. Samozřejmě jsem tam dala i dvě naše společné fotky, ale bylo to po hádkách, kdy na to partner doslova naléhal. Poradíte mi prosím, co dělat?
Zajimave byvale milence tam mas a soucasneho ne. Proc sis ho tam nedala tedy uz driv bez natlaku?
Tvuj partner ma instagram, nebo proc si mu hlasila, koho tam vsechno mas? ![]()
@Jana Din píše: Více
Vykašlat se na Instagram a žít reálný život s partnerem. Tolik asi moje rada. Protože odejít z Facebooku, Twitteru a Instagramu bylo to nejlepší, co jsem v online prostředí kdy udělal - všechno je to totiž v konečném důsledku jenom ztráta času. Nechápu, proč bych měl sledovat, kde byl nějaký můj starý známý na dovolené nebo co měl k obědu ![]()
@Ahep píše: Více
On instagram měl, ale zrušil si ho, protože podle něj je to zlo současné doby. Já bych ho tam časem i dala, ale chtěla jsem mít nějakou zvláštní příležitost k tomu a ona pořád nebyla. Moc jsem to nehlásila. Něco se doslechl, něco si domyslel a já mu prostě řekla pravdu. Na chvíli jsem si je i stáhla, ale pak mě naštval a abych mu dokázala, že tím nic neosáhne, tak jsem si je tam vrátila a smazala jsem jen jednoho, který mi vypisoval. Ale ve sledujícich jsem si ho nechala, jen ho nesleuji.
Tak zrovna todle bych asi taky nedal. Kdo proboha potřebuje komunikovat se všema milencema a ex? ![]()
@eManžel píše: Více
Ještě pro upřesnění. Na zdi fotky s bývalými nemám. Jen je sleduji a oni mě. Na zdi mám převážně svoje fotky, kde mi to sluší.
@Lorre píše: Více
To mi přítel říká také, ale já to jako interakci (jak on rád říká) nevnímám. Ale já s nimi nekomunikuji. Jen jim prostě sem tam něco olajkuju, když se mi ta fotka líbí.
Asi jako kdyby partner kolegyni v práci nic neříkal a jenom na ni mrknul, když jí to sluší - to přece není komunikace a vůbec nic to neznamená ![]()
A ještě bych dodala, že pokaždé, co nějakému chlapovi něco olajkuju, tak následuje výslech. Naposledy se zeptal bohužel zrovna na člověka, se kterým spolupracoval a já s ním něco měla. Ne styk, ale společnou mast…i. Urazilo mě, že se na to vůbec ptal a ani nevím, jak na to došel. Opět jsme se neskutečně chytli, i když teda nakonec uznal, že to, co bylo v minulosti tam má i zůstat. Ale od té doby jsme ztratili kontakt.
@eManžel píše: Více
No přesně. Jenže mu vadí, že tam dám ten „blbej“ lajk.
@Psylocke píše: Více
Já na tom nevidím nic špatného. Rozhodně ho nemám v plánu s nikým podvádět.
Já jsem si kluky se seznamky vymazala hned, když jsem si našla přítele, neviděla jsem důvod je tam mít, zvlášť když to nebyli nějací dlouholetí kamarádi. Můj přítel měl na fb bývalou přítelkyni a občas si napsali jak se mají a taky mi to vadilo, nakonec si ji teda odstranil z přátel.
Měla by jsi hlavně instagram smazat. Instagram je pro duševní ubozaky a čekatele na sex ![]()
Jediné co uznávám je když tam někdo propaguje svoji firmu či výrobky..ale koho zajímá vidět něco fotku u palmy, jídla, kávy, parku, psa…ubohost a každý kdo má sociální sítě je ovečka
Já myslím, že tohle mluví za vše. Dozraj prosímtě
Mít Instagram se selfíčkama kde ti to sluší mluví o tvé nevyspělosti a to, že je otevřený to celé jen podtrhuje. Závislost na lajcích a obdivu je diagnóza, víš to?