Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano může to být tvou frustrací, orgasmus je o psychice. To že to o samotě zvládneš rychle, s tím nesouvisí, to je představivost versus realita, úplně něco jiného.
Možná tě ten chlap už podvědomě štve, tak se jako první blokne tělo.
A pohádat se při jednom z prvních milování kvůli něčemu takovýmu, tak by to byla taky schůzka poslední.
@SaxaL píše: Více
Jj kvůli takové blbosti se pohádat, jasně že jste měli po náladě, ale proč pohádat proboha, to nechápu. Pro mě by to byl taky konec, zaprvé proto že je jasné že mu jde jen o jedno, a za druhé že nezvládá nepříjemné situace ![]()
No to máte asi pravdu, hodně se mně to dotklo, že na mně vylítnul
přitom já sem byla v pohodě, klidně bych pak i pokračovala, ale neměli sme už kondom
nebo se tomu zasmála…ale on to otočil, jako že je to moje chyba, že mi to trvá a že mne asi nevzrušuje
no, vypadá tož že asi bude trochu d*bil no…děkuji vám za reakce…
Psychika? Sama píšeš, tlačil na mě, tak jako co od toho očekáváte vlastně oba? Orgasmus na sílu asi uplně nejde.. a já bych teda už nechtěla ani aby jezdil on ![]()
@mesicnikamen
No mluvíme sice o vztahu, ale pořád je to reálne jen o sexu
což možná po tomhle výstupu je stejně jedno, protože nevím jestli ještě budu schopná vůbec mít chuť na ten sex, natož orgasmus…
@Anonymní píše: Více
aha
takže ty celou dobu furt stejně (jak smutné) poskytuješ přístřeší, obydlí, postel, povlečení, vodu, ručníky - snad aspoň ON vozí to víno?
a ON poskytuje jen své péro?
a ty se divíš, že se ti tělo bloklo?
mně by se bloklo už při třetím stejném scénáři! má tě někam pozvat, máte někam jet, máte být ve fázi zamilovanosti, má ti nosit kytky a překvapovat tě
a NE že zalehne a ještě se pohádáte
omg.. mazec…
PS : a nebuď naivní a přestaň mu žrát z ruky tu jeho pracovní vytíženost 1× týdně styk, to je klasická utajená milena.. víš jistě, že není ženatý? to jen tak jako ze životní zkušenosti… twl.. ten by jel jak blesk.. ![]()
@medvidka
Ano, říkám si, že nakonec se vše kvůli něčemu stane a že to tak mělo bejt ![]()
@Lucy75
Ne, úplně takhle to není, dostala jsem dražší dárek, byl by ochotný mi i dávat peníze jako dejme tomu příspěvek na vodu čo spotřebuje, ale ty nechci, chci, aby měl čas, ne aby mi cpal prachy…víno samozřejmě vozí jen on…a ne ženatý není a ani, opravdu je téměř nonstop v práci ![]()
@romik01 kolik mu je? má děti? nezdá se mi to, promiň..
jsem na to až příliš zkušená a vyškolená loni ze seznamek po 18letém manželství a zcela přesně vím, co se v tom světě děje a dít může…
něco mi na něm smrdí
v té práci jsi za ním už byla? nebo jsi mu tam aspoň cinkla na pevnou linku?
já fakt nemluvím do větru…
@Lucy75
No deti nemá, ženatý nikdy nebyl, mám ho na fb..je mu 48 a podniká a furt potřebuje vydělávat peníze…hodně peněz…hoooooooodně peněz
je to typický bezdetný bezzávazkovej chlap, které ho mazlíčkama jsou jeho auta ![]()
Ahoj všem,
samozrejme tlačil, chtěl abych se udělala a nakonec už to nešlo ani jemu
byl hodně frustrovaný a nakonec sme se pohádali a mne je to dost líto no…ano, štve mne, že to je furt stejně a že se to vlastně nikam neposouvá i když o tom pořád mluvíme, tak nevím, jestli to může být už tím, že mne to štve tak, že kvůli tomu nedosáhnou orgasmu…jinak mne vzrušuje stále, sem schopna na něj myslet a udělat se klidně sama do 5ti minut, tak proč
říkám si, jestli sem ten orgasmus pro klid raději neměla zahrát 
mám 4 měsíce muže, oba sme svobodní ve středním věku. Scházíme se kvůli jeho pracovní vytíženosti a vzdálenosti 1 týdne u mne doma..probíhá to hodně stejně, povídáme si, vínko, pak sex..od začátku mne strašně vzrušoval, měla sem orgasmus pokaždý i když hodně svým přičiněním, ale poslední dvě schůzky nic…nejdřív sem ho nedosahla myslím, že kvůli tomu vinu a teď naposledy jsem téměř nepila a znovu nic..a moc sem ho chtěla, sex se mi strašně s ním líbí, přitahuje mne
Omlouvám se za výblitek a prosím o anonym, díky…