Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Barbora0101 Hele, ona lutealni fáze (ta po ovulaci) bývá obvykle 10-16 dnů, nejčastěji 12-14. Takže bys byla nejspíš cca 18 dnů od ovulace. Ale je možné, že třeba ovulace neproběhla nebo se opravdu mohla posunout. Ale i tak by bylo dobré, pokud ms zatím nikde, zkusit zavolat a poptat se 🙂
@np10021 dobře, mám v plánu v pondělí zavolat a objednat se k dr abych věděla na čem jsem. Příznaky nemám.
Když jsem se podívala na test po delší době, přijde mi že je 2. čárka víc vidět
@Barbora0101 tady mi přijde celkem pěkná. Akorát netestujes Maxem? Oni dělají po zaschnutí rádi duchy i regulérní čárky sem tam. Zkus možná ještě jinou značku a pokud tam bude, tak se fakt mohla posunout ovulace a být později 🙂
@Barbora0101 Po zaschnutí čárka více vyjede.. To tak bývá
uvidíš, pokud bude čárka sílit, tak to vypadá dobře ![]()
@Clue ano je to test od dr Max
Dobře, zkusím i jinou značku
Děkuju 😊
@np10021 dobře, děkuju 😊 vyzkouším i jinou značku testu a uvidím
@np10021 Ahoj, tak dneska jsem se testovala a vidim tam slaboučkou čárku, manžel nevidí prej nic..
Já si myslim, že to těhotenství není, že to prostě dostanu se zpožděním.. i když tak dlouhé zpoždění prostě nemívám.. dnes je to 9 dní, na gyndu zatim volat nebudu když nemám žádný potíže a test zkusím až třeba za 5 dní, jestli tam je nějaká změna
@Barbora0101 Ahoj
, copak sis dělala za test? Tak uvidíš, jestli ms přijde.
@np10021 pořádnej stejnej od dr Max, měla jsem poslední
Jo, uvidím.. kdyby ne a test byl pozitivní, pujdu na gyndu
@np10021 Myslíš že mám jít cvičit do posilovny když mám podezření na těhotenství? Chodim k trenerce, tak nevim co ji když tak říct, že nepřijdu
@Barbora0101 já osobně bych nešla. Ale hodně holek i v těhu cvičí a zvedají těžké váhy ![]()
Holky tohle je test z 12.kvetna, od te doby jsem nedelala 😊 1.6 jdu na prohlidku..porad tomu nejak nemuzu uverit ze by to konecne fakt vyslo
kdyz 9 mesicu zadnej test pozitivni a najednou.. ![]()