Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Neverending_ a dělá rád výrazne rysky 🙈 taky se teď potykam s duchama neduchama
@vesta382
Když si fotku rozkliknu a zvětším, tak ano, vidím. Přijde mi i mírně růžový, takže bych typla na dobrý start. Otestuj znovu za 2 dny, čárka by měla být viditelnější. Držím palce ![]()
@Sunlight515 ano zkusím děkuji, menstruace má dorazít za 6 dní, a poboliva mě také v pod bříšku a bolí mě strašně hlava a už jsem i zvracela, tak nevím no ![]()
@vesta382
Ahoj, jak to s tebou dopadlo? 😊
Já jsem dnes 33dc a dnes ráno slabá čárka
@Vladusxx Moc děkuji. Zatím se však moc nechci radovat.
Jsem po třech samovolných potratech 😊
Tak uvidíme jak to dopadne
Ahojky ![]()
maminky a snažilky, mám 4 dny do MS. S manželem se o mimo snažíme. Dneska mě celý den bolí šíleně záda a citim podbřišek, takový mírný tlak. Chci se s Vámi o to podělit, manželovi jsem ještě nic neřekla, nechci nic zakřiknout a ještě si pro jistotu několik dní počkat..
Tak jsem zkusila TT.. nemuzu uverit svym očím, ale zároveň se prostě raději ještě neraduji..
co myslíte? Vypada to nadejne? ![]()
Ráda uvítám víc názorů…
Hezký večer!
Ahoj holky, já jsem tu nová. Taky se samozřejmě snažíme, jsme po jednom zamlklem těhotenství. Jsem docela překvapená, že tu některá máte pozitivní testy už třeba šest dní do menstruace. Já jsem u prvního měla první pozitivní až dva dny po vynechané ms. Ale chápu že každá to má jinak. No teď k věci, mám podezření, že bych mohla být v tom. Pár dní po intimnostech mě začal bolet podbřišek, a nepřestalo to. Nejsou to zařazeny větry je to vyloženě tam vevnitř.
jen si nechci dělat nějaký naděje. Mám 6 dní do ms tak nechci zbytečně plašit a testovat moc brzo. Kromě bolesti bříška, mi přijde že mám natekla prsa, je mi pořád teplo a přijdu si jak kdyby měla 200 kilo (přesně tohle jsem měla i u minulého těhu). Ani nevím proč vám to píšu, asi hledám naději tam kde ani být nemusí, a odolávám touze dělat testy takhle dopředu 😁 😁 😁 všem pozitivním gratuluji ![]()