Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ivka96 2. čárka jde tam hezky vidět
Tak přeju hodně štěstí 😊
@np10021 tak menstruace přišla a je normální jako vždycky, není slabá.. takže těhotná nebudu a bylo to asi biochemko co? Jsem objednaná na další týden k dr tak nevim jestli to mam zrušit když to bylo asi jen zpoždění.. mam i zhoršenou plet a to si ji čistím každý den..napadlo mě jestli nemam nějak rozházené hormony.. jak se to prosím řeší?
@Barbora0101 Jak říkáš, nejspíš se jednalo o biochemické těhu. V pondělí bych zavolala na gyndu, že ms došla a sestřička ti sama poví, zda máš návštěvu zrušit nebo ne.
Dobrý den,
Chci se zeptat taky tam vidite slabou carku na testu? Dneska jsem 12DPO tak jsem si zkusila udelat test samozrejme budu testovat dal a sledovat carkY.
Dekuju za odpovedi
@monivi2001 ano, vidím ji tam a je dost vidět
Tak hodně štěstí😊
@Barbora0101 dekuji a myslite ze mam pretestovat radeji ještě jednou nebo uz nemusim?
Ahoj holky, co myslíte?? Je tam duch nebo to vidím jenom já??o miminko se pokoušíme už hrozně dlouho, tak doufám že to nevidím sama
Děkuji ![]()
Ahoj holky, mám tu takovou otázečku.
Včera odpoledne jsem testovala a na Clearblue ultra vyšel dušík, ale na clearblue digital - a na klasickym pepipu taky nic. ![]()
Myslíte si, že to je jen ryska?
Přece kdyby to byl dušík, tak mi Clearblue digital neukáže - ![]()
Jsem z toho jelen.
Četla jsem někde, že Clearblue dělá falešné duchy.. ale tahle čárka je lehce do modra, není to klasická šedá tenká ryska ![]()
Co myslíte?
@Agata96 Digi má citlivost 25..
Tak si třeba v začátku, test ti to ještě neukázal.