Multiimun nebo Imunoglukan sirup

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
660
4.9.14 20:20

Multiimun x imunoglukan sirup

Zdravím všechny, prosím o vaše názory a zkušenosti.. Který sirup je dle vás na posílení imunity lepší? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
575
4.9.14 20:24

Všichni tvrdí, že multiimun, takže jsem na něj přesedlala z imunoglukanu :nevim: Nasadila jsem ho teď, když malý začal chodit do školky, a samozřejmě valím hodně zeleniny, cibule a ovoce:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
4.9.14 20:27

@Lenka001 my máme imunoglukan, a ok, ale syn obecně není skoro nemocný.. multiimun jsme neměli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6902
4.9.14 20:34

Dvě zimy dávám dětem imunoglukan, od října do března, první měsíc zvýšenou dávku a dále normální dávku (dle předpisu na krabičce). Myslím, že to efekt má, rozhodně jsou děti méně nemocné než zbytek osazenstva ve školce nebo mrňat v okolí. Ten druhý sirup neznám.
Co obsah účinné látky, dočteš se to tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6902
4.9.14 20:34

:jazyk: :srdce: :pocitac: :zed: :P :cert: :pankac:
Pardon, dcera si vybrala smailíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
4.9.14 20:36

Ktery je lepsi nevim, nicmene dcera Multiimun nepozre. Jednou si ho dala a dalsi uz ani omylem, tak moc ji to nechutna. Ma celkem vyraznou chut, takze pozna i ve stavach atd.. Imunoglukan ji v pohode…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
4.9.14 20:37

My dávali imunoglukan-když ho syn bral, tak maximálně rýma a když ho nebral-došel, než jsem koupila, tak hned záněta stř. ucha, nebo angína! takže za mě to něco do sebe určitě má! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
4.9.14 20:43

Za me Multiimun..sama pouzivam multiimun colostrum a nedam na to dopustit. Jakmile se o me neco pokousi, nasadim a mam klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
4.9.14 20:46

Jakou má ten multiimun příchuť??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
4.9.14 21:43

@Lenka001 který je lepší nevím, od začátku dávám Multiimun a přijde mi dobrý (byť je fakt, že jsem ho nasadila až letos v březnu nebo dubnu, takže už bylo po té nejhorší prskací sezóně). Ale měnit ho zatím nehodlám, chutná mu, sám si o něj říká a i mě je celkem sympatický :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
4.9.14 21:44
@lucotek píše:
Jakou má ten multiimun příchuť??

takový sladký citron :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6902
4.9.14 23:31

@Majdula83 Jo, přesně, je taky důležité, jakou to má chuť. Imunoglukan bez problémů zbaští obě děti, ale když vzpomenu třeba na ATB nebo železné kapky, to byl problém do dítěte dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
4.9.14 23:47

Železné kapky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
26.9.14 08:56

Obnovuji diskuzi, najde se někdo, kdo vyzkoušel obojí? Máme teď doma Imunoglukan, ale upřímně, je drahý na dvě děti a dva dospělé. Je opravdu tak výjimečný a vyplatí se ho kupovat místo levnějších preparátů? Podle složení mi MultiIMUN přijde OK, ale nevím, co je silnější, účinnější.. Těžko se to porovnává, když složení není stejné a nejde jen tak srovnat množství účinných látek :think:

• Citovat
  • Upravit
888
26.9.14 09:02

Toto mně přesně taky zajímá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat