Biseptol u miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2787
3.9.14 18:49

Biseptol u miminka

Ahojte, mam 4,5 mesicni dceru, narozenou 35+3tt. Zjistili ji zanet mocoveho mechyre, nejdriv mela atb amoksiklav, ale po podrobnych testech se zjistilo, ze potrebuje neco silnejsiho, tak ted mame biseptol. Mate s tim zkusenosti? Prijde mi, jak kdyby dceru bolelo brisko. Pres den cura a neplace, v noci jo, ale ted hrozne plakala dokud neusnula a propinala se jak pri kolikach, ktere mela do 3 mesicu, kvuli kterym jsem prestala kojit. To same uz vcera vecer :( Dekuju za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
3.9.14 18:54

Antibiotika můžou způsobovat průjmy, nevolnosti. Většinou je doporučení je brát po jídle, ale zároveň udržovat odstup mezi lékem a mléčnými výrobky.
Jak dlouho je ještě má brát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
3.9.14 19:01

@Bibi239 tak mlecne vyrobky kdyz je na um? :/ no minimalne do pondeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
3.9.14 19:01

@Bibi239 ikdyz v patek jdem k dr tak mozna min

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.14 08:43

Ahoj holky moje 10mes dcera mela zanet ledvin bere biseptol 120 1 pul tabletu rano a 1 a pul tabletu vecer. Byla jsem u mudr pro recept a ona nam napsala biseptol 480 :-( po 7dnech ma brat biseptol uz jen 1tabletu vecer po dobu 2mesicu. Ma brat 1–2mg na Kg ona ma 8kg. Myslite ze se mudr spletla a mela nam dat tu 120? Prijde mi blbost aby po lecbe brala tak silny prasky ta jedna tableta je stejne silna jako bych ji dala 4 ty 120:-( je vikend tak tam nemuzu zavolat v lekarne to nedoporucuji. Ma nekdo zkusenost? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7
11.10.14 09:37

Ahoj, myslím, že se spletla,
podávala bych pořád stejnou dávku - tj. 180 mg, pokud máte jen 480mg tablety, snažila bych se je rozdělit na 2/5 (=192mg) - tj. něco mezi 1/4 a 1/2 tbl.
V pondělí bych zavolala lékařce
Nebo se také můžete poradit na pohotovosti.
(jsem lékárnice)
Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.14 10:32

Dekuji :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...