Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky, asi v 18hodin jsme se vrátili s 4letou dcerkou z lesa z procházky. Jak jsme došli, všimla jsem si že se jí na hlavičce udělali tyhle fleky..má to jakoby okolo hlavy-jak kdyby jste si vzali zimní čelenku..Měla na hlavě kšiltovku, tak mě napadlo jestli to nemůže být reakce na nějaký prací prášek. Jinak mě nic nenapadá..nejsou to pupence, ale jen červené flíčky na kůži. Docela jsem se lekla co to je.(na té druhé fotce u oka je to stroupek-spadla ve školce)
Moje holka to občas mívá, když omylem vyperu její čepici v dospěláckém prášku, za pár hodin zmízí…
@proxa syn to taky občas mívá když ho něco podráždí na kůži, vždycky to rychle zmizí, uvidíš zítra.
btw dcera má řasy jako mrkací panenka ![]()
Taky chci jen říct, že má dcera nádherné oči ![]()
Ty flíčky uvidíte zítra, jak se to vyvine, ale přijde mi to také jako reakce na něco…
Prostredni ma zrovna tedka presne takhle lokalizovane stipance od komara. asi je tam slabsi kuze.
Dcera měla úplně stejné všude po nohách, ručkách, bez náznaku štípnutí. Asi po 4 dnech to už vypadalo jak klasický štípanec a i paní doktorka nám řekla, že to bude od komárů.
Moc všem díky za odpovědi, tak uvidíme co to udělá do rána…
Právě že to má fakt jen tam kde byla připláclá ta čepice, tak jsem myslela taky na ten prášek..je fakt že jsem prala v normálním prášku s aviváží-pro dospělé.
Tak snad to nebude nic vážného. ![]()
Díky moc za pochvalu očí..jsem to dceři přečetla tak se tu pak naparovala
![]()