Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
V Česku se od pondělí opět zmírňují některá opatření proti covidu-19. Zvyšuje se počet lidí, kteří budou moci přijít na hromadné akce na 500. V kinech a divadlech už nebudou muset být v hledištích rozestupy. Roušky tam ale stále budou nutné.
@EvieK píše:
Jo jsou. A počítej s tím, že budete sedět s přítelem o dvě sedadla od sebe. Po zhasnutí jsem si jí sundala. Jinak jsem byla v Cinestaru v Ostravě
.
To se máš čím chlubit ![]()
@cernycajscitronem dyť je to úplná blbost. Bych ty roušky už vládě narvala nějak. Jestli se někdo bojí, ať neleze do biografu ![]()
@Petula306 píše:
@cernycajscitronem dyť je to úplná blbost. Bych ty roušky už vládě narvala nějak. Jestli se někdo bojí, ať neleze do biografu[/citace
Blbost to není. Ja to zase vidím tak, že pokud někdo není schopnej mít dvě hodky na ksichtu rousku, tak ať tam neleze. Jednou je to nějaký pravidlo a jak k tomu přijdou slušný lidi, co to tak dodrží.
@cernycajscitronem ano mám. Bylo nás tam 5 a seděli jsme od sebe opravdu daleko. Kdyby seděl někdo předemnou nebo tak, roušku si nesundám. Pohoda.
@cernycajscitronem no tak jestli někdo pořád věří nějaké pandemické apokalypse a spáse lidstva hadrem na hubě ![]()
@cernycajscitronem píše:@Petula306 píše:
@cernycajscitronem dyť je to úplná blbost. Bych ty roušky už vládě narvala nějak. Jestli se někdo bojí, ať neleze do biografu[/citaceBlbost to není. Ja to zase vidím tak, že pokud někdo není schopnej mít dvě hodky na ksichtu rousku, tak ať tam neleze. Jednou je to nějaký pravidlo a jak k tomu přijdou slušný lidi, co to tak dodrží.
My tam byli „neslušný“ úplně všichni. Roušku neměl fakt nikdo. Takže cajk…
![]()
@Petula306 píše:
@cernycajscitronem no tak jestli někdo pořád věří nějaké pandemické apokalypse a spáse lidstva hadrem na hubě
Ono by to chtělo taky trošku tolerance k těm, komu by to opravdu ublížilo, kdyby to chytli.
Když lítají kapénky a na viru vyschnou, tak už to proleze i nanorouškou.
Jestli ti ty pravidla vadí, nechoď do kina.
@Petula306 píše:
@Lucie_Sx vadí mi to, i když nechodím do kina
Tak si představ, že jsi třeba po transplantaci plic, tak ty roušky na ksichtech kolem sebe docela ráda uvidíš.
Kamaradka byla v sobotu a po necele hodine odesla, furt tam chodil nekdo a napominal kdyz nekdo (vetsina) si rousku sundala. Jinak rozestupy jsou od dneska zruseny ale myslim ze muze byt max 100 osob? Tim si ale nejsem jista
@Peggy54 píše:
Kamaradka byla v sobotu a po necele hodine odesla, furt tam chodil nekdo a napominal kdyz nekdo (vetsina) si rousku sundala. Jinak rozestupy jsou od dneska zruseny ale myslim ze muze byt max 100 osob? Tim si ale nejsem jista
Může být pět set osob. A zajímalo by mě, jak někdo vidi, že nemám roušku. To by muselo být v každém sále nějak strategický rozmisteno komando uvadecu.