Multisport - přispění zaměstnavatele

Anonymní
23.11.23 08:27

Multisport - přispění zaměstnavatele

Ahoj,
zajímá mě, komu z Vás nabízí zaměstnavatel úžasný benefit Multisport, kolik Vám přispívá? Můj chlap má vše plně hrazeno zaměstnavatelem, můj zaměstnavatel je takový škrt, že přispívá pár drobných a on ledna chce ještě zvýšit, tak jsem nucena to zrušit, se mi nevyplatí vůbec.

Anonym osobní důvody

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2146
23.11.23 08:38

My máme a doplácíme si asi 300, zbytek jde za zaměstnavatelem. ani nevím, kolik teď stojí multisportka v plné palbě? bývalo to 790

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
23.11.23 08:40

Zaměstnavatel nabízí, zaměstnanec platí 960kč, od ledna bude za 1340kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
23.11.23 08:55
@Anonymní píše:
Ahoj,
zajímá mě, komu z Vás nabízí zaměstnavatel úžasný benefit Multisport, kolik Vám přispívá? Můj chlap má vše plně hrazeno zaměstnavatelem, můj zaměstnavatel je takový škrt, že přispívá pár drobných a on ledna chce ještě zvýšit, tak jsem nucena to zrušit, se mi nevyplatí vůbec.Anonym osobní důvody

Nic, platíme si plnou palbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
23.11.23 09:12

Zaměstnavatel nemá v zadku mincovnu, aby platil všelijaké nenárokové příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
23.11.23 09:13

My teď platíme tuším 700, myslím, že od března zvyšují na 1000. Pořád se mi to ale vyplatí oproti permici do fitka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101613
23.11.23 09:21
@Lama Lama píše:
Nic, platíme si plnou palbu.

A kolik to je prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.11.23 09:26
@Anonymní píše:
Ahoj,
zajímá mě, komu z Vás nabízí zaměstnavatel úžasný benefit Multisport, kolik Vám přispívá? Můj chlap má vše plně hrazeno zaměstnavatelem, můj zaměstnavatel je takový škrt, že přispívá pár drobných a on ledna chce ještě zvýšit, tak jsem nucena to zrušit, se mi nevyplatí vůbec.Anonym osobní důvody

Nám to platili celé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
23.11.23 09:28
@j.a.n.i1 píše:
A kolik to je prosím.

Nevím, nemám. Myslím, že to původně bylo přes 800, ted okolo 1200.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2146
23.11.23 10:06

Tak to je vtipný, akorát jsem se dozvěděla o navýšení ceny multisportky ze 300 na 425 kč, doprovodná karta za 1600 kč (což bude asi ta plná cena), tak to hezky podražili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.23 10:18
@bejuna29 píše:
Tak to je vtipný, akorát jsem se dozvěděla o navýšení ceny multisportky ze 300 na 425 kč, doprovodná karta za 1600 kč (což bude asi ta plná cena), tak to hezky podražili

No, podražili. My i tak platili dost, tak nám to pochopitelně taky zvedli, skoro celé naše oddělení ruší Multisportky od ledna, hodně lidí ani nemá, protože by to nevyužili, ledaže by chodili snad obden a kto má na to čas, ještě když má i děti. Můj syn sice chodí rád do bazénu, ale zas já si z toho chlorovaného bazenu přinesu vždy něco - jednou mykozu, pak močové cesty, takže výsledek nic moc. Škoda, že to nefunguje tak, že všechno musí hradit zaměstnavatel.
Dokonce manžel řekl, že jeho kolegovi, jako všem u nich to hradí 100% zaměstnavatel a on tam za 2 roky nebyl ani jednou, tak to jsou peníze hozené do kanála. Někdy tak a někde zase úplně jinak.

• Citovat
  • Upravit
81479
23.11.23 10:21
@Anonymní píše:
No, podražili. My i tak platili dost, tak nám to pochopitelně taky zvedli, skoro celé naše oddělení ruší Multisportky od ledna, hodně lidí ani nemá, protože by to nevyužili, ledaže by chodili snad obden a kto má na to čas, ještě když má i děti. Můj syn sice chodí rád do bazénu, ale zas já si z toho chlorovaného bazenu přinesu vždy něco - jednou mykozu, pak močové cesty, takže výsledek nic moc. Škoda, že to nefunguje tak, že všechno musí hradit zaměstnavatel.
Dokonce manžel řekl, že jeho kolegovi,jako všem u nich to hradí 100% zaměstnavatel a on tam za 2 roky nebyl ani jednou, tak to jsou peníze hozené do kanála. Někdy tak a někde zase úplně jinak.
Právě z tohoto důvodu je od zaměstnavatele moudré, že 100% nehradí a je na paici někoho k takové blbosti nutit
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2146
23.11.23 10:37
@Anonymní píše:
Dokonce manžel řekl, že jeho kolegovi, jako všem u nich to hradí 100% zaměstnavatel a on tam za 2 roky nebyl ani jednou, tak to jsou peníze hozené do kanála. Někdy tak a někde zase úplně jinak.

tak pořád je to benefit a záleží na zaměstnavateli, jestli a kolik přispěje. pokud by to musel všechno hradit zaměstnavatel povinně, tak by to nikde zaměstnancům nikdo nenabízel
když se podíváte na ceny vstupů na lekce, kde u nás se třeba pohybují kolem 180 kč za lekci…tak se mi vyplatí karta, i když chodím jen 1× týdně. kdybych měla platit plnou cenu (jestli je to těch 1600), tak bych si to už pořádně rozmyslela, jestli kartu mít nebo ne. kdo chodí cvičit 4-5× týdně, tak se jim vyplatí karta i za těch 1600 kč. je to prostě benefit pro ty, kdo sportují pravidelně a třeba je to pro někoho i motivace začít víc sportovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
23.11.23 10:50
@Anonymní píše:
Dokonce manžel řekl, že jeho kolegovi, jako všem u nich to hradí 100% zaměstnavatel a on tam za 2 roky nebyl ani jednou, tak to jsou peníze hozené do kanála. Někdy tak a někde zase úplně jinak.

To je samozřejmě nesmysl a plýtvání penězi. Zaměstnavatel má nabízet takové benefity, ze kterých si každý zaměstnanec vybere dle svého uvážení, nikoliv všem platit paušálně benefit, který využije jen část zaměstnanců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
23.11.23 17:30

Nám přispívají minimálně, takže platíme snad kolem 1000, ale pořád se mi to vyplatí. Hlavně nejsem fixovaná na jedno sportoviště, což pořád považuji v Praze za výhodu. A při aspoň dvou použití h týdne v průměru se mi to zatím vyplácí i v porovnání s jednotlivými vstupy na sportoviště, kde to využívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat