Karta pacienta a zamestatni
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj,
Byla jsem v pondělí poprvé v našem městě na orl.
Paní doktorka mi zakládala novou kartu, a samozřejmě vyžadovala mé zaměstnání.
Absolutně nevím, co mě popadlo ale řekla jsem ze jsem kadernice a dělám na OSVČ.
To jsem ale delala před tím, než jsem sla na rodičovskou dovolenou. Teď aktuálně jsem od 2.11 na úřadu práce, protože dite mi nastoupilo v září do školky.
Tudis teď aktuálně jsem na úřadu práce.
Ve čtvrtek mám volat o výsledky, myslíte ze si mám nasypat popel na hlavu a rict ze jsem se spletla a momentálně jsem na pracaku, nebo to nebude problém?
Bojim se ze by mohl byt, když jsem na úřadu práce ale v karte na orl vedena jako kadernice na osvc.
Dekuji za info
Podle mě to jen potřebuje jako další detail k anamnéze. Něco jiného pro celkový obrázek o zdraví (fyzickém, ale i psychickém) je, když děláš v kanceláři, něco jiného v laboratoři s chemikáliemi a něco jiného, když jsi profesionální sportovec nebo vykonáváš těžkou fyzickou práci. Vůbec bych to neřešila. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@broskvová zmrzlina píše:
Podle mě to jen potřebuje jako další detail k anamnéze. Něco jiného pro celkový obrázek o zdraví (fyzickém, ale i psychickém) je, když děláš v kanceláři, něco jiného v laboratoři s chemikáliemi a něco jiného, když jsi profesionální sportovec nebo vykonáváš těžkou fyzickou práci. Vůbec bych to neřešila.
Přesně tak. Ona to nikam nehlásí, má to jen aby věděla jestli nepřicházís do styku s nějakými chemikáliemi, prašné prostředí atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj,
Absolutně nevím, co mě popadlo ale řekla jsem ze jsem kadernice a dělám na OSVČ.
To jsem ale delala před tím, než jsem sla na rodičovskou dovolenou. Teď aktuálně jsem od 2.11 na úřadu práce, protože dite mi nastoupilo v září do školky.
Ve čtvrtek mám volat o výsledky, myslíte ze si mám nasypat popel na hlavu a rict ze jsem se spletla a momentálně jsem na pracaku, nebo to nebude problém?
Bojim se ze by mohl byt, když jsem na úřadu práce ale v karte na orl vedena jako kadernice na osvc.
Dekuji za info
myslím, že je to jedno. Nebo mě by to teda jedno bylo. Má to smysl jen s ohledem, kdyby jsi dělala v rizikovém prostředí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neřeš to. Jestli chceš, vysvětli jí to při příští návštěvě, ale až si budeš volat o výsledky, tak to opravdu není nutné probírat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama píše:
myslím, že je to jedno. Nebo mě by to teda jedno bylo. Má to smysl jen s ohledem, kdyby jsi dělala v rizikovém prostředí.
Není to až tak kvůli rizikovému prostředí jako kvůli případné neschopence… Ale dokud by nebyla neschopenka na pořadu dne, tak bych to neřešila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Není to až tak kvůli rizikovému prostředí jako kvůli případné neschopence… Ale dokud by nebyla neschopenka na pořadu dne, tak bych to neřešila.
Já neschopenky nedávám. Ptám se především abych se zorientovala o sociální situaci jedince, pomůže mi to i zorientovat se, jak tím pacientem začít mluvit, jak s ním jednat. leckteré profese mají dost specifický přístup jak k lékařům, tak hlavně ke způsbu léčby. ![]()
Ale v zásadě jsou to jen takové pomocné indicie k věštbě osobnosti pacienta, takže nenastane žádný konec světa, když řekne něco jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že na ORL se ptají hlavně kvůli tomu jestli nepracuješ v hluku. Jinak je to jedno. Já se taky ptám na zaměstnání, ale stejně tak vím, že pacient může zaměstnání změnit, takže co si zapíšu teď, může být za 2 roky jinak. Takže bych to vůbec neřešila. Kdybys pracovala jako obráběč kovů v riziku hluku, tak je to něco jiného, ale takhle je to jedno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
Dekuji za info