Musela jsem zastřelit psa :-(

627
11.12.12 16:03

Musela jsem zastrelit psa :-(

Udelala jsem neco strasnyho. Byla jsem na skok u tchyne ta ma kamosku sousedku ktera byla na navsteve a ty maji stafika snecim krizenyho no proste pes sileny hovado. vzdy byl moc hodnej i na deti vsechno. ted kdyz jsem tam jela tak akorat vyndavam malou z auta a slysim silenej rev nechala jsem malou v autosedacce a bezela se kouknout co se deje v tu chvili jsem ztuhla protoze jsme videla jak tchyni (kterou nesmirne miluju) rve ten pes na kusy (doslova ji rval bok) nikdo ho nemohl odtrhnout sousedka tchan nic. tchan na me rval at neco udelam. co jsem asi tak jako mela delat kdyz vidim ze snim nikdo nic nezmuze-pochopitelne kdyz se staf. zakousne jen tak nepusti. jelikoz mam zbrojni pas a tudis i zbran bezela jsem do auta do kufru vzala zbran a psa jsem proste odstrelila nemela jsem vazne na vyber on by ji asi jinak vazne zabil!!! tchyni jsme zavolali okamzite sanitku a ted cekam az mi tchan zavola co a jak jsem uplne v haji. porad se mi to promita vsechno v hlave dokola jestli jsem nemohla delat neco jineho/jinak zakrocit nebo ho strelit jen aby byl zranen ne ho zabit jsem ted vazne spatna a nak se to ve me vre! vim ze to sem proste nak nepatri ale musim se z toho vykecat je mi ztoho zle. sel proste tchyni po krku a ja jsem zakrocila ted nevim jestli to nebylo spatne. psi miluju sama mam psa. ale kdyz jsme to videla musela jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36222
11.12.12 16:07

Myslim ze jsi v te chvili udelala asi to nejlepsi, co jsi mohla. Mela jsem taky staforda, lidi mel rad, ale parkrat se serval se psem a nebylo jednoduche je odtrhnout, ale pokud by slo o cloveka, asi bych nevahala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
11.12.12 16:07

Jsi borec. Samozřejmě, nic jiného jsi dělat nemohla. Leda ho něčím zkusit umlátit, pokud bys neměla pušku. Stejně bys ho musela zabít, bestii hnusnou. Nic jiného si stejně nezasloužil. Musela bys zabít i člověka, pokud by někoho vraždil. Většinou takový pes stejně končí umlácený lopatou nebo tak (divím se, že ho tchán neumlátil). Ty se musíš dát s nervama do pořádku (možná i zajít k doktorovi), tchýni přeji brzké uzdravení a vzpamatování se z děsivého zážitku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
11.12.12 16:08

Ahoj, timhle bych se vůbec netrápila, pomohla jsi tchýni anebejt tebe a pistole buhví a nedejbože jak by to dopadlo. Vubec se mi ani nechce myslet na to kdyby to neodnesla tchýně ale tvoje malá. Já mám taky ráda psa a od malička jsme doma nějakého psa měli jednu dobu i dva, ted když žiju sama s manželem taky psa mám, ale na stafordy apodobný plmena mám jinej názor. Prostě to maj v krvi, v genech a at si ho páníček vycvičí jak chce nikdy nevíš kdy tomu psovi hrábne. Myslim že jsi se zachovala správně a hlavně podle mě dřív než se mohlo stát daleko horčší neštěstí. Tak se netrap :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.12.12 16:09

@michi13 co jiného s ním :nevim:.Když napadl člověka tak pochybuju že by ho ještě chtěli.
Já zabila svého psa vlastní hloupostí :( a nemužu se s tím srovnat. Kdybych byla v situaci co ty tak sem v klidu. Udělalas dobře-Ještě že si tam byla

Příspěvek upraven 11.12.12 v 16:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pisallka

A uz jsi to byla ohlasit na policii?

• Citovat
  • Upravit
8071

On by se stejně nepustil, dokud by nebyl mrtvý, tahle plemena se prý zakousnou a nepustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
11.12.12 16:10

Je to smutný, ale špatná bych z toho nebyla, takovej pes by měl jít stejně podle mě na utracení. Mojí tetu takhle napadl jejich pes, kterej teda poslouchal hlavně strejdu a jelokož ona vzala do ruky něco, co bylo strejdy, tak po ní vyjel. No a musel jít pryč, nedá se nic dělat, nemůže napadat členy rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30412

Jsem pejskař, ale i střelec a vidět, že nějaký pes tahle útočí na člověka, zareagovala bych nejspíš stejně. Nevyčítej si to, tchýně ti bude vděčná za život a pokud je majitel psa normální tak ten taky. Holt pejskovi přeskočilo a zaútočil a buďte všichni rádi, že jediný mrtvý je pes a ne někdo další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075

Zážitek nepříjemný ale udělala jsi určitě dobře. Hlavně aby byla tchýně v pořádkku a bez následků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
11.12.12 16:11
@pisallka píše:
A uz jsi to byla ohlasit na policii?

To se musí? Proč jako?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.12.12 16:13

A obávám se že kdybys ho pouze střelila tak by to odskákal ještě někdo další. Třeba tchán, nebo ty, nebo by utekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
11.12.12 16:15

@Temaho jakýkoliv použití zbraně musíš ohlásit na policii. jinak pro zakladatelku- nečetla jsme ostatní příspěvky al eudělala jsi to jediné správné! zachovala bych se stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
11.12.12 16:15

Udělala jsi to nejlěpší cos mohla. Lepší mrtvý pes než mrtvá nebo polomrtvá tchýně. Přeji ji brzské uzdravení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
11.12.12 16:16
@spiky01 píše:
@Temaho jakýkoliv použití zbraně musíš ohlásit na policii.

Aha, dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný