Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím..
za 8 dní mám nástup do nemocnice ten další den ráno operaci mozku, menstruace se mi opožďuje, užívám nově Dostinex kvůli prolaktinu, myslím že se to opozdilo i kvůli práškům, myslíte že to budu muset zrušit? Bojím se že to přijde do termínu operace.. nepočítala jsem s tím že se to o dost zpozdí ![]()
To je dotaz spis na nemocnici, nemyslíš? Každopádně podle me to zrušit musíš. Se mnou doktorka cíleně plánovala operaci prave na termín, kdy bylo co nejvic pravděpodobné, ze menstruaci mit nebudu. A říkala, ze kdyby náhodou se to posunulo, mam zavolat a operaci přesuneme na jindy.
Zavolej si do nemocnice. Můžeš brát i prášky na oddálení ale musíš se poradit s doktorem jestli jsou pro tebe vhodné. Jinak většinou operaci odkládají. Mě se taky zpozdila před operací naštěstí jsem to dostala 2 dny po operaci ale byl to stres.
Určitě budu volat do nemocnice zítra pokud se to ještě dnes večer nedostaví max do rána.. ale s tím už moc nepočítám, mě se na to při plánování operace asi zapomněli i zeptat kdy čekám menstruaci.. no bohužel mi to nevychází
@Sabcakk6 píše: Více
Nejsem dr.ale myslim ze Ms neni duvod pro zruseni operace mozku.
Mě operovali nezávisle na menzes. Když jsem se ptala, že ji asi zrovna budu mít, tak mi jen řekli, že to mám nahlásit anesteziologovi a na příjmu.
To by bylo fajn kdyby mě i tak k operaci pustili, a jak to je ok na jip? Kdyby menzes nakonec došel?
@Paní.Norrisová píše: Více
Zítra to budu řešit, jen mě zajímalo zda s tím někdo ma zkušenost
@Sabcakk6 píše: Více
To je úplně jedno, jakou kdo s tím má zkušenost. Nejlíp ti vždycky poradí tvůj lékař. Pět deset zkušeností odborné studie a znalosti nikdy nahradit nemůže.