Musím zrušit operaci?

79
21.9.25 09:48

Musím zrušit operaci ?

Zdravím..
za 8 dní mám nástup do nemocnice ten další den ráno operaci mozku, menstruace se mi opožďuje, užívám nově Dostinex kvůli prolaktinu, myslím že se to opozdilo i kvůli práškům, myslíte že to budu muset zrušit? Bojím se že to přijde do termínu operace.. nepočítala jsem s tím že se to o dost zpozdí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9301
21.9.25 10:05

To je dotaz spis na nemocnici, nemyslíš? Každopádně podle me to zrušit musíš. Se mnou doktorka cíleně plánovala operaci prave na termín, kdy bylo co nejvic pravděpodobné, ze menstruaci mit nebudu. A říkala, ze kdyby náhodou se to posunulo, mam zavolat a operaci přesuneme na jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
21.9.25 10:09

Zavolej si do nemocnice. Můžeš brát i prášky na oddálení ale musíš se poradit s doktorem jestli jsou pro tebe vhodné. Jinak většinou operaci odkládají. Mě se taky zpozdila před operací naštěstí jsem to dostala 2 dny po operaci ale byl to stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
21.9.25 10:12

Určitě budu volat do nemocnice zítra pokud se to ještě dnes večer nedostaví max do rána.. ale s tím už moc nepočítám, mě se na to při plánování operace asi zapomněli i zeptat kdy čekám menstruaci.. no bohužel mi to nevychází

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12893
21.9.25 10:53
@Sabcakk6 píše: Více

Nejsem dr.ale myslim ze Ms neni duvod pro zruseni operace mozku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
21.9.25 10:57

Mě operovali nezávisle na menzes. Když jsem se ptala, že ji asi zrovna budu mít, tak mi jen řekli, že to mám nahlásit anesteziologovi a na příjmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
21.9.25 11:38

To by bylo fajn kdyby mě i tak k operaci pustili, a jak to je ok na jip? Kdyby menzes nakonec došel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
21.9.25 11:46

Proč to neřešíš s nemocnicí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
21.9.25 11:47
@Paní.Norrisová píše: Více

Zítra to budu řešit, jen mě zajímalo zda s tím někdo ma zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3026
21.9.25 14:23

To je úplně jedno, jakou kdo s tím má zkušenost. Nejlíp ti vždycky poradí tvůj lékař. Pět deset zkušeností odborné studie a znalosti nikdy nahradit nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí