Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Občas se udělá velká modřina po špatném napíchnutí. Také může být horší stav, když se pak nedodrží klidový režim. Jednou ještě na základce jsem šla po odběru na tělocvik, hráli jsme volejbal a měla jsem pak modřinu přes celé předloktí. Takže ti tam mohlo něco prasknout, i když týden po odběru už mi to nepřijde moc pravděpodobné. Každopádně bych to sledovala, pokud to bude „jenom“ jako modřina, tak to může chvíli bolet, ale brzy by se to mělo uzdravit
Je to teple? Mas teplotu? Možná bych si to nechala zkontrolovat jeste jinde. Ta neprestavajici bolest by se mi taky nelíbila. Modřiny se mi dělají běžně, ale aby se tam něco dělalo až týden po? @anavi13 mozna bude mít nějakou zkušenost
@klkakla tak modřina v průběhu několika hodin mi přijde vlastně v pohodě, ale po týdnu od odběru ![]()
Dceři se 2× po sobě udělala modřína až pár dní po odběru. A pak se sama vstřebala. Nehledali jsme v tom nějaký problém.
@Evkad píše: Více
A dcera normálně fungovala? Jako třeba cvičení nebo tak? Nebo se spíš šetřila?
@hospodki píše: Více
Před rokem se mi udělalo úplně jelito, ale to bylo tím, že jsem sebou malem hodila o zem, tak se zaměřili na to, pak mi začala krev nekontrovatelne téct až na zem, tak mi to zase stáhli a to bylo tím. Ale bolesti jsem neměla, jen teda modřina ta stála za to. Asi za 10 dnu zmizela? Mazsla jsem heparoidem..
@Anonymní píše: Více
Na tůry nechodila, jelikož byla po nemoci.
Žíla byla zřejmě trochu poškozená a namohla sis to. Zkus to mazat, jak radí výše.
Off topic - to lepidlo od náplasti nádherně sundáš pomocí lékařského benzinu. Tím se naprosto bezbolestně sundavají náplasti.
Přítel to měl stejně nedávno… ruka bolela týden, pak to napuchlo. Byl jen v lékárně, tam mu poradili ibalgin na bolest a krém na otok, samo to pak přešlo do pár dnů…
@Anonymní píše: Více
Prosím tě, a jak se jmenoval ten krém? Jako Ibalgin krem?
Dobrý večer, už jsem to tady psala
Minulou neděli mi brali krev, od té doby ruka bolela. Včera mi praktická řekla, že to není tím, že psychosomatika, že jsem si to vsugerovala, že ruka je asi ztuhlá, mám víc cvičit a klidně můžu jít dnes na výlet a nést těžký batoh, pokud unesu. Tak jsem šla, ruka dost bolí, začíná se mi tam tvořit poradna boule, možná až modřina? Je tohle normální téměř týden po odběru? Mohla jsem si to dnesni akci pokazit? Když doktorka souhlasila, že prý je to zahojené.