Musíme nosit papuče?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11117
24.3.15 15:40

Onehda sice syn chodil pul dne doma v polobotkach (dostal nove), ale jinak vzdy v ponozkach. bazkory jsem mu zkusila parkrat dat, kdyz bylo chladno a netopili jsme, ale vydrzeli asi tak 5min, takze jsem se na to vykaslala a dala dvoje ponozky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
24.3.15 16:15

@knight Dcera snesla na noze jen capajdy, co nejdou sundat, takže ty si bereme do herny nebo tak (jinak ani když jsou kožený, nejsou moc prodyšný, zapařuje se), a ve školce botky na suchý zip. Jinak doma je do minuty jen v ponožkách. Neřeším to, dokud nemá nohy studený, tak nešílím (čili vyvádím jen u babičky v baráku, tam je odspoda fakt kosa - ale stejně to nepomůže :( ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
24.3.15 16:16

Asi záleží kolik dítěti je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.3.15 16:35

Kluk doma backory nenosí. Asi to má po mně, bereme si je jenom v baráku na dlažbu, která je i v létě ledová.

• Citovat
  • Upravit
769
24.3.15 19:10

Holky moc díky :hug: budu ji nechávat v ponožkách ona je takhle spokojená a my taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
25.3.15 21:37

Dokud dítě nezačne samo chodit a běhat, tak bez papučí a pevných bot. Pak později, už od toho druhého roku jsou lepší papučky, ale samozřejmě v nich nemusí být celý den. Bavila jsem se o tom s ortopedem, protože syn má hodně ploché nohy. Samozřejmě, že na vnik plochých nohou se podílí větší mírou spousta jiných faktorů. Ale je to celkem dobrá prevence a když už se ploché nohy projeví, tak už je to nutnost. Kdo má ploché nohy, tak sám moc dobře ví, jak bolí, když chodí celý den bosky po trvdé podlaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.3.15 21:42
@alviola píše:
Dokud dítě nezačne samo chodit a běhat, tak bez papučí a pevných bot. Pak později, už od toho druhého roku jsou lepší papučky, ale samozřejmě v nich nemusí být celý den. Bavila jsem se o tom s ortopedem, protože syn má hodně ploché nohy. Samozřejmě, že na vnik plochých nohou se podílí větší mírou spousta jiných faktorů. Ale je to celkem dobrá prevence a když už se ploché nohy projeví, tak už je to nutnost. Kdo má ploché nohy, tak sám moc dobře ví, jak bolí, když chodí celý den bosky po trvdé podlaze.

Mám plochý nohy a doma chodím v botách jenim v nouzi v zimě na dlazdickach. (a to mají „hadrovou“ podrážku), takže to nutnost není.

• Citovat
  • Upravit
2249
25.3.15 22:06

No tak já myslím, že důležitější je asi názor lékaře - ortopeda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková