Mutsy 3 Rider

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
2.3.08 10:14

Mutsy 3 Rider

Ahoj, máte někdo nebo víte o někom, kdo má zkušenost s kočárkem Mutsy 3 Rider nebo i jiným MUtsy? Moc se mi líbí, ale nechci šlápnout vedle :-) Díky moc za vaše názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1234
2.3.08 10:40

Ahoj,
tady té diskuse se účatsní spousta maminek s Mutsy, tak snad tam nějakou najdeš:
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
2.3.08 15:57

Ano, v te diskusi co pise Meduza je toho dost. Ale je to dlouhe na prokousavani se, ja teda mam 3Rider a ted cerstve Urban Rider a srovnani je pro me asi takove:
3Rider +

vetsi a praktictejsi nakupni kosik
lip se mi s nim jezdilo v pulmetrovym snehu, kde byla vyhazena jen par cm ulicka pro jednoho cloveka
lip se s nim nastupuje do nizkopodlazniho MHD (ale mozna jsem si zatim jen nezvykla hlidat obe kolecka)
je o neco lehci nez UR
brzda je uprostred, takze se do ni nekopu jako u UR (coz u nizsich lidi ale asi nehrozi) -

nakupni kosik je hodne nizko, takze ve snehu nebo do horsiho terenu je nejlepe ho oddelat
horsi ovladani (oproti UR, kde ta otocna naprava je zadni, coz je fakt vymakany!), ale to je proste kazda trojkolka. Lze zaaretovat.
aretace se ovlada zpredu, tj. musis obihat kocar (UR ovlada aretaci zezadu)

Ted uz me nic nenapada, ale zatim jezdim jen s hlubokou korbou, takze toho mozna bude vic. Nekdo rika, ze trojkolka se sportovni sedackou je nestabilni, to asi uz nezkusim.

Kazdopadne pokud bych volila znova, asi by to vyhral UR (diky tomu snadnejsimu ovladani), i kdyz jiste to nevim.

Preju stastnou ruku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.3.08 11:06

Díky moc za tipy a rady, kouknu na to forum. Jeste jsem se chtela zeptat, jestli ma hluboka korba nejake odvetravani? Cekame mimi v cervnu a nejvic se mi libi cerna korba, tak abych malyho neupekla :-) Dik moc. S.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4