Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj holky, chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo zkušenosti s kočárkem bebe confort - high trek, docela se mi libí, ale zatim jen podle internetu. dik moc ![]()
Máte zkušenost s BéBé Confort High Trek?
Přidejte zkušenost s BéBé Confort High...Taky mě mooc zajimaji nazory na tento kocarek. Nutne potrebuji koupit sportak a rozhoduji se mezi timto a Jane Slalom. Zatim spis vede High Trek, protoze lze i sportak otacet po/proti smeru jizdy. Tak maminky,sup sup se zkusenostma ![]()
Ja uz jsem vybirala kocar pred delsi dobou a High Trek byl taky mojim velkym favoritem. Pak jsem ho videla na prodejne a hned vyraila. Vypada sice nadherne, ale je cely takovy „vychechlany“. Hybe se do stran, striska plapola. A je priserne nestabilni. Jsem priznivcem trojkolek, ale u teto jsem mela pocit, ze je opravdu schopna se preklopit. A kdyz jsme u toho-doporucuju trojkolku ktera ma vepredu dve kola vedle sebe, kamaradka byla take nadsena ze sveho Slolomu, dokud ho nekolikrat nevyklopila.
taky jsem jej viděla v obchodě a vůbec nedoporučuji,nejenže se vyklá sedačka, ale hlavně je to strašně malá a úzká sedačka,tak pro dítě ve fusaku nevhodná a nemá polohování nožiček, je tam jakási síťka a krátké stupátko na nožky, za ty prachy děs, určitě si jít někam prohlídnout, osobně bych ho nechtěla, natož za ty prachy ![]()
Zdrávím všechny maminky:-)),já treka mám a musím říct,že jsem s ním byla nadmíru spokojená!A to jsem zkusila Quinny speedy,Buzz,až jsem nakonec skončila u tohoto.Splňoval všechno,co jsem potřebovala…lehký,snadno se skládá,že by byl nestabilní jsem nikdy pocit neměla narozdíl od speedyho i buzze,otočná sedačka je skvělá a polohování je jednoduché.Malej měl teď 2 roky a ve fusaku v něm pořád v pohodě jezdil,a to není žádný drobek,ale na spaní mu už byl menší.Sjezdil s námi bez újmy naše aktivní dovolené v terénu a službu skutečně udělal na 1.Bára
Dneska jsem obdržela BBC trek objednaný před dvěma týdny a musím říct že supr. Nevím co si kdo představuje pod pojmem nestabilní či vachrlatý, můj sedí jak přibytý, otočí se na na fleku a přitom mám opravdu pocit maximální stability. Ovládá se perfektně. Sama jsem si všechny části bez problému složila( přišel mi ve dvou krabicích), jde většinou o pár kliknutí, cvaknutí a hotovo
. Korbička není nějak zvlášt veliká, ale ruku na srdce, kdo ji bude déle jak půl roku používat. Náš chlapeček se má narodit začátkem listopadu, takže čítám, že na jaro/léto pošupe do sporťáku.
Jsem ráda, že jsem si ho koupila, navíc za dobrou cenu.
![]()
Máme kočárek bebe confort high trek v barvě optik chokolade,
a musím říct že je neprosto úúúúúúúúúúúúúžasnej! Stabilní!! Není vůbec pravda že by se mi někdy převrátil! A to můj manža sním jezdí na brusle ale i do terénu a úplně v poho.Opravdu se ovládá jen jednou rukou, otočí se na místě.Pěrfektně rychle a snadno se složí a rozloží nacvakne jak lůžko tak autosedačka i sporťák.Je prostě úžasnej .My jsme sním teda naprosto spokojení. ![]()
Já jsem sním taky vyrazila na brusle a to jsem prosím nemehlo ale nemněla jsem šanci ho převrátit.To by mně musel někdo pomoc ho naklopit
Teď právě objednávám do něho pytel na zimu.Malá má 3 měsíce a úplně v poho se mi tam vejde a to je dost velká.Ale teď ty kočárky dělají všechny tak malé to si nevyberete.No prostě za nás byli Liberty a tam se v poho vlezly i 2 děti, ale ty doby jsou už pryč.Dnes chtějí včichni lehkej skladnej a atraktvní kočárek a Hight ttrek JE! ![]()
Chtěla bych se zeptat, zda máte zkušenost s hlubokou korbičkou k bebe confort. Čekáme mimi v červenci a zdá se mi uzoučká. Vejde se mi tam mimi i v zime vě fusaku? Bude mu 6-7 měsíců…Díky
Jeste k HIGHTREKovi prosím a jde dát sportovní verze úplně do lehu a je tam i polohování noh? A jde potah sundat a vyprat??
Ahoj kopretino78,
no myslím si, že to je takovej oříšek červenec a kočárek. Higtrek jsem viděla, a má celkem malou vaničku. To i Casualplay má moc malinkatou. Kámoška od známé má Casualplay, dítě má v červenci a teď v zimě tam je mimi namačkané. Dítě z toho nervózní a matka taky. Takže opravdu vybírej něco s větší korbou. Máme Slaloma, malej se narodil v srpnu a vážil 2900g. Do Slalomu se mi ale pořád ještě vleze. Mám ho tam ve fusaku a to když je zima ho ještě přikrývám dekou.
ahoj kopretino, mám BC hight trek - korbu jsme používali do 7 měsíců do konce ledna (73cm a 9.5kg) s fusakem úplně bez problémů. Teď jsem přešli na sporťák (protože malej nevydrží ležet, ale chce koukat okolo) a je to super. Sedačka lze do lehu. část na nohy se samostatně polohovat nedá. Chce to vyzkoušet. Já když jsem kupovala měla jsem v obchodě 8 měsíční modelku - kamarádky dceru a kočárek jsme s ní úplně vyzkoušeli. Pokud máš takovou možnost určitě to udělej a uvidíš sama. Hodně úspěchu při výběru. ![]()
teda, sice jsem s BBC hightrekem nejezdila v terénu, ale musím silně zaprostestovat proti tomu, že speedi je méně stabilní. stabilní je až až, vyzkoušený v terénu, krkonoše apod. nikdy se nepřevrátil, ani když syn visel na kšírách!
V BBC seděl syn v obchodě, bylo mu 7m, jedni lidé si vybírali a poprosili mi o „modela“. no, nehledě na to, že tam byl slušně narvaný, sedačka je hodně mělká a proti speedimu hodně malá!! způsob polohování se mi líbil jako mechanismus /jednou rukou/ ale už ne to, jak se tam sedělo Vojtovi. nelíbí se mi že se nedají nohy polohovat zvlášť…
jezdila jsem s ním já i oni po prodejně, Vojta ev. zpruzenej, snažil se skočit dolů, kočár se dost kymácel, nic moc… bála bych se vyjet.
ale je to můj názor a moje zkušenost. myslím, že si musí každý udělat tu svou…
co se týká letního dítka, já bych hodně přemýšlela o fusaku. třeba emitex je sice cenově dobrý, ale korbu hrozně zúží a mimi je tam natřísknuté… určitě bych si vyzkoušela fusak pak přímo do korby, aby pasoval..
Sice je dotaz už nějaký rok starý, ale třeba to bude někoho zajímat i v současné době. My kočárek bebe comfort - high trek máme a jsem maximálně spokojená. Je lehký, velmi snadno ovladatelný. Vytočím a dostanu se s ním všude. Přežil i letošní, na sníh velmi bohatou, zimu. Jediné co bych případnému zájemci o koupi doporučila promyslet je velikost. Naše mimi se narodilo v listopadu, ve třech měsících máme přes 6,5 kg a v kočárku už zas tolik místa na další kila a centimetry našeho drobečka nezbývá, pokud jsme obaleni fusakem a zimní kombinézou. Tak promyslete, proměřte a propočítejte…
ahoj, holky
po dlouhem hledani na internetu, premysleni a zvazovani, koupila jsem si vcera High trek 2010… kocarek je fakt super, a jsem velice spokojena, jenze ted pohybuji, zda-li mam original od Bebe Confortu… na fotkach z webu kocarek ma na podvesku na sirokem ramu, ktery vede k prednimu kolecku nadpis „High Trek“ muj kocar tento nadpis nema… na www.bebeconfort.cz se da videt ze nadpis neni jen na hnede verze, ja mam cernou… volala jsem do Libfinu, rekli ze prodejna, kde jsem koupila kocar je autorizovana i kdyz na jejich strankach ta prodejna neni, doporucili obratit se na servis, tam rekli ze variantu 2010 u sebe nemaji, takze nemuzou mi nic rict, a ze mam zajit do nejake prodejny a tam na stejny kocar podivat
v Ostrave jsem nasla pres internet takovou prodejnu jen jednu, kde byl jediny dil ktery jsem i koupila
Prosim, jestli nekdo takovy kocarek ma, napiste co tam mate vy na tom podvesku napsano… dekuji, Olga ![]()