Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte,
potřebovala bych sehnat slunečník a nánožník na Quinny Speedi, ale přímo na tento kočárek se to nevyrábí. Nevíte někdo, od kterého jiného kočárku by to mohlo pasovat? Díky.
jaskiva
Máte zkušenost s Quinny Speedi?
Přidejte zkušenost s Quinny Speediahoj, místo slunečníku si ke Speedimu pořídím sluneční síťku od Teutonie. Slunečník mi přijde nepraktický…
Co se týče nánožníku, používám nánožník od Jané, nevím, jestli jsou na Jané všechny stejný, ale tenhle mi jde jak na Jané Energy, tak právě na Quinny Speedi.
Katka + Verunka 17m.
Slunečník jsme měli (myslím od BEBE) použili cca 5×, byl nanic jakmile malinko foukl vítr nebo jsme jeli přes nerovnosti tak se ohnul…
Na druhé mimčo si pořídím tu síťku.
Nánožník jsme neměli koupila jsem fusak od Quinny
Jinak mám vyzkoušeno madlo od Chicco
Ahoj, určitě se tu někde už někdo ptal, ale nechce se mi hledat. Jakou používáte na Speediho pláštěnku? Jde tam nějaká od Emitexu? Dík Tereza
Děkuji všem za rady a tipy. Sluneční stříšku jsem už objednala. Madlo Chicco jsem si koupila už v létě a sedí perfektně. Také jsem se dívala na netu na ten nánožník od Jané, ale píšou u toho, že se to připíná na druky. Tak nevím, jestli by mi to tam sedělo. Raději se na to mrknu a vyzkouším někde v kamenném obchodě.
Díky jaskiva
jen k tomu nánožníku od Jané…určitě je dobré si to vyzkoušet! Nánožník je možno uchytit jak na sucháč, tak na druky.
Tak dobrý výběr přeji
Katka + Verunka 17m.
tereza007 píše:
Ahoj, určitě se tu někde už někdo ptal, ale nechce se mi hledat. Jakou používáte na Speediho pláštěnku? Jde tam nějaká od Emitexu? Dík Tereza
Ahoj, pláštěnku jsem koupila originál na Quinny a během třech použití se Anežce povedlo ten černej lem odsápnout od slídy a roztrhnout
za tu cenu moc dlouho nevydržela, teď už bych šla do universální.
Ahoj všichni! Potřebovala bych poradit ohledně kočárku quinny speedi. Včera jsem ho viděla a moc se mi líbí. Mám jen problém s tim polohovánim sporťáku. Když půjde mimčo tak v 6-ti měsících do sporťáku, tak jestli nevadí, že sporťák nejde úplně do lehu a ani úplně do sedu. Jak moc to může být pro mimčo nepohodlný nebo nezdravý.
Díky moc za rady Martina
Nám v 6 měsících začali růst zuby a Anežka nesnesla když jsem ji položila, i postýlku jsme museli na jedné straně vypodložit..
Někde jsem četla, že nová kolekce jde dát do sedu lépe než kolekce předcházející.
Dcera je červencová a vešla se mi do hlubokého ještě na jaře (v 9 měsících) a to na roce měla 80 cm
jaj169: děkuji za info, tuhle pošlu na reklamaci a uvidíme co s ní provedou (je nepoužitelná) a koupím tu od Emitexu
Ahojky,
chtěla jsem se zeptat, jak nakloněná je ta nejnižší poloha zad…tj. jak moc dítě pololeží… nemáte někdo nějakou fotečku?? prosím?? ![]()
Jinak se mi tenhle kočár fakt moc líbí a navíc jde na něj moje autosedačka
.
Díky moc!
Ahoj, ten pololeh a poloised není tak hroznej. Do sedu dát jdou i ty starší modely - jen se musíš trošku snažit. Když příjdeš na ten fígl (pořádně dotáhnout každou stranu zvlášť) bude to naprosto přirozený. Já se to učila asi týden. ![]()
Pokud budeš mít, nebo máš ve sporťáčku zmenšovací vlažku, tak je leh téměř úplný. Ta vložka udělá hodně. případně ji můžeš malinko „poupravit“ aby to bylo 100%. Mě se to osvědilo a to tam malého mám od 5m.
Pláštěnka je řeklabych o mnoho lepší uni. Měla jsem i origo, ale ta uni sedí lépe - podle mého a nánožník se mi pořádně žádný nelíbil a tak jsem si ho ušila. ![]()
krtkomysi - díky za odpověď! Jakou máš zmenšovací vložku? Originál se nedělá.. Díky!