Jané Powertrack

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9534
23.1.08 12:44

Jané Powertrack

Ahoj holky chtěla jsem se zeptat jestli některá nemáte zkušenost s Jané Powertrack 360 výhody nevýhody, chválu i problémy.Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1155
23.1.08 14:34

Ahoj, také bych si ráda pořídila tento kočár a ráda bych věděla nějaké věci. Například jak velká, resp. široká je korba u verze 2005, jak dlouho jste Vaše mimi vozili v hluboké korbě a kdy jste přecházeli na sportovní sedačku.
Ještě by mě zajímalo, od kterého roku (nebo verze?) je přední kolo otočné o 360°.
Předem díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
24.1.08 09:17

Ernato já už ho mám doma teda sporťák tak přeměřím a napíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
25.1.08 12:44

Koukám, že nikdo neodpovídá … Každopádně prý se dá vozit i březnové mimi ještě přes zimu v hluboké korbičce. Nebo se snad najde někdo, kdo mi tuto info vyvrátí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
25.1.08 22:46

Ahojky holky,
já nemám Powertrack, ačkoli jsem ho před dvěma lety měla už objednaný, a to z důvodu, že nemá polohovací nohy. Vzhledem k tomu, že jsme chodili na dlouhé procházky a syn v kočárku spal (a spí občas i dnes, ve dvou letech), jsem od koupi upustila. ale to je samozřejmě individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
26.1.08 07:21

Ernato tak to nevím ale Kajda je březnová a začátkem ledna měla v 10 měsících na KO 10,7 kg a 78cm, tak si myslím, že do korbičky by se mi asi nevešla. Ale nevím třeba jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
29.1.08 00:09

Díky za odpovědi, zítra bude kočárek snad doma, tak uvidíme. Doufám, že jsem nakonec vybrala dobře a že bude sloužit k oboustranné spokojenosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
29.1.08 01:08
Ernata píše: …prý se dá vozit i březnové mimi ještě přes zimu v hluboké korbičce. Nebo se snad najde někdo, kdo mi tuto info vyvrátí?

Měla jsem sice už Slalom, ale ještě s adaptéry, korbička byla stejná jako u Powertracku. Malého jsem vozila v korbě až do 9 měsíců (od července do dubna), ikdyž byl vždycky dlouhán. Potom už chtěl sedět a z kočárku se vykláněl, takže šel do sporťáku.

Pro březnové dítko s korbičkou na zimu spíš nepočítej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
18.2.09 17:22

Ahoj maminy,
dovolím si znovu oživit tuto diskuzi, jelikož se nám stalo, že ač máme vybrán Jané slalom nebo PP GT3, tak se vyskytla nabídka na Jané Powertrack..no a ouha..nikde žádné pořádné info, jeden typ má kolečko pevné, starší typ je otočný…tak se chci zeptat majitelek powertracku s otočným kolečkem…jaký je teda rozdíl mezi slalomem pro a tímhle?Případně jak jste s ním spokojení?V novém už se moc neprodávají..spíš vůbec, takže nemáme ho kde pojet..ozkoušet..tak děkuju za každou připomínku!!!!!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
18.2.09 20:35

Nevím jestli je to úplně přesně, ale Powertrack se vyráběl do roku 2003, pak následoval Slalom 04 a hned od dalších let je to Slalom Pro. Powertrack a Slalom měli korbičku i autosedačku na adaptéry. Slalom měl větší stříšku u sporťáku a otočné kolečko, dodnes jsem se domnívala, že Powertrack měl kolo pevné.

Otočné kolečko má Jané PowerTwin (dvojkočár), tak jestli Tě jen nezmátl podobný název.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
18.2.09 20:49

Takže chyba beru zpět svá předchozí tvrzení. Nedalo mi to a našla jsem pár inzerátů, kde má i Powertrack otočné kolo:

http://www.megainzerce.cz/…ck-65069.htm
http://detsky-bazar.hyperinzerce.cz/…dka-praha-8/
http://www.mimibazik.cz/…rack-694.htm
a ještě jeden s pevným kolem http://kocarky-autosedacky.sbazar.cz/…2285756.html

Ještě jsem našla uživatelské srovnání trojkolek Jané Powertrack aSlalomu Pro .
A podrobný popis Powetracku
část 1 a část 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
22.5.09 11:04

ne ne já mámpowertrack 360°a nedám na něj dopustit, spolehlivý kočárek, ted jsem na sporták dokoupila korbičku a sedačku a hlubokým po Káje na mimíska nevyjedeme a bude používat Jané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí