Tříkolky X lander a Abc design apod.

105
19.1.08 09:45

Tříkolky X lander a Abc design apod.

Ahoj, chtěla bych znát vaše zkušenosti s používáním tříkolek. Chystám se koupit nějaký sportovnější kočárek, ale aby se v něm pohodlně spalo. Moc se mi tříkolky líbí, ale zdá se mi, že dítě v nich není moc chráněné. Dají se sklopit do vodorovné polohy a jak je to potom s tou stříškou? Je dítě aspoň trochu zakryté? A jak je vymyšlené brždění? Hodně tříkolek se taky prodává bez nánožníku, a když prší tak to asi není nic moc. Díky za vaše rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
19.1.08 11:19

Ahoj, já mám bezva zkušenost s trojkolkou JEEP. Jana

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.1.08 11:46

Ahoj,
já měla trojkolku x-lander xt a byla jsem spokojená. Teď už mám jiný kočár (čtyřkolku), ale rozdíl dle mého není v kolech, ale v typu kočáru. X-lander nánožník měl, ale bouda byla taková odkrytá, potřebovali jsme slunečník. Ale úplně stejně na tom byl x-lander xa (čtyřkolka). Teď mám kočár Mutsy, bouda je tam vyřešená o dost líp, ale je absolutně jedno, jestli je podvozek trojkolka nebo čtyřkolka. Ta sportovní sedačka je u obou podvozků stejná.

Snad jsi mě aspoň trochu pochopila, co jsem se ti snažila říct. Nezáleží na kolech, ale na typu kočáru. Tak dobře vyber. :wink:

Nepřihlášená Sunnyside

• Citovat
  • Upravit
1364
19.1.08 21:02

Ahoj,
přesně tak, na typu podvozku vůbec nezáleží, trojkolka nebo čtyřkolka - záleží na tom, jak je udělaná ta sedačka s boudičkou. Já mám trojkolku Peg Pérego GT3 - a je to super - dá se sklopit úplně do lehu, boudička se dá překlopit dost dopředu, takže mimčo je hezky chráněné, brzda je tam ruční, nánožník je v ceně. Ono hodně záleží na tom, kolik chceš do sporťáku investovat…
Tak ať dobře vybereš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4