Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Všechny zdravím, prosím o užitečné rady při výběru kočárku. V březnu se nám má narodit naše první zlatíčko. Nyní stojíme před neuvěřitelně těžkým rozhodnutím, který kočárek vybrat. Oba, já i manžel, jezdíme na kolečkových bruslích, proto potřebujeme kočárek, který by byl k tomu sportu velmi vhodný. Prosím Vás, má někdo zkušenosti s kočárky a jízdou na kolečkových bruslích? Cena kočárku, asi nejlépe kombinovaného by neměla přesáhnou 15000,– Kč. Děkuji
ahoj,
kamarádky manžel jezdí k kočárkem na kolečkových bruslích. mají jané slalom. je tedy dražší, než jsi chtěla, myslím, že stojí asi 20 tisíc, ale jsou s ním spokojení a jiný už nepotřebují. teď je malé rok a půl a pořád v něm jezdí. mně se taky líbil… jen ta cena ![]()
Dejno, přečti si tady tenhle článek , jistě ti při výběru pomůže ![]()
Ahoj omlouvám se , ale nechci zakládat novou diskusi.Potřebuji poradit.Nemáte někdo zkušenosti s těmito kočárky.Zajímají mě jízdní vlastnosti,délka , hloubka a šířka korby, tak i sportovní sedačky.Velký nákupní košík (nebo alespoň přiměřený),rozchod zadních kol,šisování potahu,polohování nožiček a zad.Co vše je v ceně (výbava).
1. TFK JOGGSTER TWIST
2.RED CASTLE SHOP'n JOGG
3.X-lander -xt,xa- zdají se být poměrně úzký
4. QUINNY SPEADY
Děkuji za Vaše rady a postřehy Hako ![]()