Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, ráda bych věděla jaké máte zkušenosti s kočárkem Babypoint V3. Děkuji Lenka ![]()
ahojky tak ja jsem si tento kocarek koupila zhruba pred 4 mesicy,po celou dobu jsem byla docela spokojena,jen kdyz mi kocarek dodali tak jsem mela vyfoukla kola,takze jsem je musela dofukovat,dale kolecka nebyla vubec namazana takze kdyz jsem absolvovala prvni jizdu,tak jsem malem vypustila dusi,ale to jsou takove detaily,jinak je to docela super kocarek ..hluboka korbicka je naprosto skvela…je vetsi nez ma treba Quinny nebo Cortina,takze tam v pohode odvozis ditko do 6 mesicu i s fusakem,ja mam fusak od emitexu a ted bylo Natalce 7 mesicu ,meri cca 68 cm a v pohiode se tam vejde ..jen uz proste vyvadi ze tam nechce byt,tak jsme presli do sportaku .....sice u ty hluboky korby se daji napolohovat zadicka,ale proste to neni ono,mala se tam porad nejak vrti ,takze sportak to jisti..vsechno vidi a je spokojena…u sporatku me akorat stve ze nejdou zada dat uplne az do lehu takze dite je tak nejak v polosedu,a napolohujes vlastne celou sedacku,navic tedka kdyz je jeste zima tak malou vozim v tom emitexovym fusaku a vejde se tam akorat,takze bych odvozila mozna jeste to leto a pak uz ji tam s fusakem nenacpu
ale dneska jsem teda totalne nastvana co se tohoto kocarku tyce…postupne mi upadly obe ty vetsi kola ,ze kdyz jsem pak tahala kocarek do schodu(je lehky)tak jsem doslova nahanela kolecka po schodech protze se proste nejak vymlela ty streda u kolecek a proste tam nedrzi a padaji,takze zejtra budu kocarek reklamovat a kupuju si chicco ct 0.4,stejne uz mala sedi tak muze mit golfky…kdyzby jsi jeste potrebovala nejake info tak pisni sem nebo pisni sz…a nebo jeste kdyz se podivas do starsich diskuzi tak jsem uz o tomto kocarku psala ![]()