Zkušenosti s Gesslein

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
22.12.07 22:53

Gesslein - prosim o zkušenosti

Máte někdo zkušenost s kořárkem gesslein? Dík.

• Citovat
  • Upravit

Máte zkušenost s Gesslein S5?

Přidejte zkušenost s Gesslein S5
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
750
25.12.07 11:50

Ahojky,
já ho tedy nevlastním,ale kamarádka ano a je s ním spokojená.
Já bych ho nechtěla ani náhodou. Měla jsem možnost ho párkrát vézt a na ovládání je fakt šílenej, i když jsou tam ta zdvojená menší kolečka nebo i ta kola na pevno. Fakt se mi sním moc dbře nejelo,byla to docela makačka.
Jinak vzhledově je pěknej a i prostornej. Určitě ho v obchodu vyzkoušej.

Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
25.12.07 15:18

Jaký model tě konkrétně zajímá? Já mám tříkolku Gesslein Vision S a jsem s ní spokojená. Zatím se mi s kočárkem nic nestalo (jak slyším, co se děje např. s Jané - že mívá prodřený potah, nebo se loupe rukojeť, nebo u jiných zase padají patenty … tak u Gessleinu jsem o podobných závadách neslyšela). Jezdí se mi hezky - líp než s čtyřkolkou s neotáčecími koly, ale musí se počítat s tím, že je to tříkolka a má svá omezení, musí se zvládnout technika jízdy a pak je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.12.07 21:45

Gesslein - prosim o zkušenosti

Děkuju za informace. V obchodě se kočárek jevil velmi kvalitní, servis rychlý, prý ho dělají téměř na zakázku a stačí jeden až do tří let (jako že jde přestavět na golfáč). Tak mě zajímalo, jestli má nějaké mouchy nebo je opravdu tak dobrý. Moc toho zatím o kočárcích nevím, tak hledám zkušenosti. Líbila se mi tam ta tříkolka.
 Liiv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.1.08 14:13

Já mám Gesslein Future už 19 měsíců a je super. Kluk se mi vešel do tašky ještě v roce, což u jiných kočárků je prý problém. Jinak závady žádné, akorát není moc dobrý materiál na rukojeti - snadno se poničí např. když ho něčím drbneš v kufru auta. Jako golfáče bych ho nepoužívala, přeci jenom je oproti golfáčům těžký a navíc když se složí tak zabírá docela dost místa. Jako sporťák a hluboký kočár je však bezkonkurenční. Bydlíme na vesnici a manžel s ním projel kdejakou cestičku v lese i přes pole. Také v zimě, když je sníh je super - sníh se nelepí na kola, takže se nenadřeš. Jo, ještě jenda „vada“ - klukovi je 19 měsíců a když ho obkléknu do zimního tak nezapneme kšíry :-(, prý existují nějaké co jsou větší a musí se přikoupit, ale zatím jsem je nesehnala. Potah lze prát na 30. Mám tmavě modrý s bleděmodrou a ta tmavě modrá v létě mírně změnila barvu. Víc mě nenapadá…

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.4.08 19:21

Také nemám vlastní zkušenost, ale dvě kamarádky ano a neslyšela jsem proti gessleinu jediné špatné slovo. Zatím bez poruchy, jízdní vlastnosti v poho, trochu vratký, ale to jsou úplně všechny trojkolky. Velkou předností je velikost, taška se dá i o kousek nastavit do délky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
17.3.09 14:27

Gesslein

Opravdu jeden z nejlepsich kocarku na svetovem trhu.Ja ho nemam, pujcila mi ho kamaradka a opravdu je to pojezdenicko.Cetla jsem o nem dost na nemeckych strankach a -krome ceny- nema chybu.Premyslela jsem, ze si ho jeste koupim, ale vzhledem k tomu,ze uz kocarek mame,tak byl manzel proti.Je bohuzel opravdu drahy.Veronika

• Citovat
  • Upravit
13114
7.4.09 13:58

Ahoj, já na malého taky měla gesslein vision(trojkolku), jízdní vlastnosti skvělé, sedačka se dá otočit po i proti směru jízdy, jde polohovat do lehu, větší nákupní košík. Jediné co mi vadilo je to, že je trochu těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí