Quinny Speedi – nánožník a slunečník

Máte zkušenost s Quinny Speedi?

Přidejte zkušenost s Quinny Speedi
Napsat příspěvek
Velikost písma:
65
22.10.08 15:01

maminky co máte quinny speedi, můžu se zeptat, jak „zavíráte“ stříšku u sporťáku? Nemůžeme přijít na to, jak ji „zacvaknout“, aby se při přejezdu přes sebemenší kamínek nezhroutila dozadu :cry: U korbičky se zacvakla při tlaku dopředu, ale tady to nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
24.10.08 18:40

Miklis, já ji nikdy nezaklapávala, ani jsem to nezkoušela, drží mi sama. pokud ti padá, myslím, že jde přitáhnout nějaký šroubek, kamarádka měla tenhle problém…přitáhli šroubek a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
25.10.08 13:10

jo tak proto! Díky moc, jdu to hned zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
6.2.09 13:00

Zdravím,
měla bych dotaz ohledně kočárku Quinny Speedi. Jak maximálně jde vysunout madlo (výška od země) a jak lehce/snadno se vysunuje? Do výtahu bych se asi nevešla s vysunutým madlem, tak bych používala každý den.
Moc děkuju za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.2.09 18:02

Ahoj madlo jde vysunoutz od 94 do 105cm, jde to lehce.

• Citovat
  • Upravit
2904
21.2.09 08:42

Ahojky,

kočárky sleduju už delší dobu, ale teď když bych se mohla začít opravdu rozhlížet po svém tak vím čím dál měné jaký. Mými favority jsou quinny speedy, peg perego gt3 a casualplay s4. Chtěla jsem se zeptat, jak je na to quinny, když přecházíte do sporťáku, můj drahý má 2metry, takže máme předpoklad velkého mimi a týkalo by se nás to v zimě, někdy v lednu či únoru, jak jde malé mimčo do kočárku zachumlat, zvlášť když nejde úplně do lehu a jak moc na něj fouká?

Díky moc M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.2.09 17:27

Minulko a v lednu ci unoru budete mit mimi? No ja myslim ze vzhledem k velikosti korbicky je jedno ktreou znacku zvolis, protoze na jare uz budes jezdit bez fusaku.
ja mam speedyho, sportak nejde uplne dolehu, takze ma mala hlavicku mirne zdvizenou a striska uplne nekryje, ale kdyz byl silny vitr tak jsem to resila tak ze jsem ji dala na kocar jeste plastenku a kdyz jsem ji zachumlala do origos fusaku tak ji bylo nadhrene teploucko, je fakt ze nic vic neni potreba. Jinak sportak je hodne siroky a myslim ze je dost dlouhy i pro dlouhe dite.
S dalsima dvema neporadim, nemam.

• Citovat
  • Upravit
10482
26.2.09 15:00

ne, myslím, že tehdy půjdou do sporťáku, ne??
speedi nejde do úplného lehu, což mně osobně nevadilo. Vojta do něj šel v 5m, líbilo se mu že vidí ven. rozhodně bych koupila originální fusak. je naprosto dokonalý, zdá se tenký, ale není, je to „kukla“ takže i skoro 16m Vojta v něm jezdí zachumlanej včetně rukou :wink: je nepromokavý, hodně skladný, a i v korbě udělá službu, protože jak je malý, zbyde víc místa pro mimi.
možná bych pak u sporťáku zkusila tu novou redukci co prodávají - nebo jinou vložku, protože může být trochu míň pohodlný pro 6m dítě /my měli tehdy ještě emitex fusak, který to hodně vypolstroval/
při špatném počasí pláštěnka a nám se teď hodně osvědčila i sluneční stříška, proti sněhu.

GT3 - hodně se mi líbil, má spoustu vychytávek, přetahovací boudu, obr obr košík atd. ale je děsivě těžkej, 16kg sporťák… :( kamarádka ho měla půjčený, a supěla slušně.. má dobrý systém polohování… a má trochu divnou brzdu - nemá klasickou nožní, ale ruční se nějak zachytí a tím to stojí… :?

cas.S4 - u něj pozor na hodně krátkou zádovou opěrku u sportáku, znám dost lidí, co si ho kvůli tomu nekoupili… jinak je krásnej, dobře se s ním jezdí, při skládání sporťáku se musí odendat stříška. pásy prý moc dobře nedrží dítě, a když je živější, dostane se z nich. plus ta podložka je na sucháče, který pak povolují…

já osobně bych se rozhodovala mezi GT3 a speedim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
26.2.09 16:27

ne, myslím, že tehdy půjdou do sporťáku, ne??
speedi nejde do úplného lehu, což mně osobně nevadilo. Vojta do něj šel v 5m, líbilo se mu že vidí ven. rozhodně bych koupila originální fusak. je naprosto dokonalý, zdá se tenký, ale není, je to „kukla“ takže i skoro 16m Vojta v něm jezdí zachumlanej včetně rukou :wink: je nepromokavý, hodně skladný, a i v korbě udělá službu, protože jak je malý, zbyde víc místa pro mimi.
možná bych pak u sporťáku zkusila tu novou redukci co prodávají - nebo jinou vložku, protože může být trochu míň pohodlný pro 6m dítě /my měli tehdy ještě emitex fusak, který to hodně vypolstroval/
při špatném počasí pláštěnka a nám se teď hodně osvědčila i sluneční stříška, proti sněhu.

GT3 - hodně se mi líbil, má spoustu vychytávek, přetahovací boudu, obr obr košík atd. ale je děsivě těžkej, 16kg sporťák… :( kamarádka ho měla půjčený, a supěla slušně.. má dobrý systém polohování… a má trochu divnou brzdu - nemá klasickou nožní, ale ruční se nějak zachytí a tím to stojí… :?

cas.S4 - u něj pozor na hodně krátkou zádovou opěrku u sportáku, znám dost lidí, co si ho kvůli tomu nekoupili… jinak je krásnej, dobře se s ním jezdí, při skládání sporťáku se musí odendat stříška. pásy prý moc dobře nedrží dítě, a když je živější, dostane se z nich. plus ta podložka je na sucháče, který pak povolují…

já osobně bych se rozhodovala mezi GT3 a speedim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
27.2.09 15:57

Holky díky za rady,

jo Natašo pochopilas správně, v lednu či únoru nás bude čekat sporťák, mimi čekáme na konci srpna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
28.2.09 21:35

Ještě jsem se chtěla zeptat, když tak sjíždím ty kočárky, líbil se nám i kočárek maxi cosi, hlavně teda korbička, je prostorná. Když jde na quinny maxi cosi sedačka, nejde náhodou na něj nacvaknout i maxi cosi korba, nevíte někdo náhodou? Já mám totiž pocit, že jsem to někde i četla, že to jsou komplety, které jdou hodně kombinovat? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
28.2.09 23:10

Minulko, tak to bohužel nevím :(, ale taky by mě to zajímalo… :wink:

Maxi cosi mura je jinak hrozně těžkej, ve sportovní verzi má asi 16kg, což je poměrně dost… 8O
teoreticky by to jít mělo, zkusím se poptat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
1.3.09 08:36

Jé díky Natašo, jsi hodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
1.3.09 13:09

Miňulko, tak jsem něco zjistila, ale asi tě nepotěším :(
podle prodejce kočárků /kterému věřím, kupovala jsem u nich/ jde na podvozek Mura korbička dreami ze speediho, ale nejde korba Mura na nic jiného, než podvozek Mura :(
myslím, že má mura jinak adaptéry. jsem někde, nevím, kde, viděla video, a tam se nějak ty adaptéry překlápěly, či co, aby se tam dala sedačka MC.

takže bohužel, pokud korba mura, tak i kočárek mura. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
1.3.09 13:22

tady jsem viděla to video:
http://www.maxi-cosi.com/…tdetail.aspx?…
a dáš si instruction movie. ty adaptéry se překlopí a jsou na korbu, jinak jsou na sedačku. a asi že je Quinny korba užší, dá se dát místo sedačky.

a adaptéry se připojujou jiným mechanismem, takže možnost použít adaptéry z mury padá… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí