Quinny Speedi – nánožník a slunečník

Máte zkušenost s Quinny Speedi?

Přidejte zkušenost s Quinny Speedi
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
10.1.11 11:47

Tak a já mám zase otázku. možná už jsme to tady řešily, ale nechce se mi štrachat v diskusi… :oops:

Na kočárky Quinny existují nánožníky asi na všechny kromě Speediho. Myslíte, že by jiný quinnácký nánožník šel na Speediho? Koupila jsem si Emitex, ale je to jako pěst na oko a vypadá jako pytel :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
14.1.11 22:58

Kristy, já mám na speediho nánožník z golfek moon buggy kiss, se zipem vprostředku, a vypadá moc hezky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.1.11 06:47

Natašo, až teď jsem zaregistrovala, že mimi je na světě :oops: . Moc gratuluju!! :hug:

A díky za tip ohledně nánožníku. Jen nikde nemůžu najít obrázek ani cenu, všude uvádí golfky s nánožníkem, ale detaily nikde :nevim:
Za kolik jsi ho koupila a kde?? Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
17.1.11 20:24

Kristy, děkuju,
nánožník jsem bohužel koupila použitý.. maminka si ho tehdy nechala k zappovi a po zimě prodávala.. (já ho kupovala původně na zappky a k mému překvapení pasoval na spediho..)
samostatně si pamatuju, že ho prodávali na detatko.eu, kde prodávali moony bez nánožníků.. jinak asi akorát z druhé ruky.. :(
nebo si nechat něco ušít, i když tomu já osobně moc nefandím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.1.11 21:24

No, už jsem koukala na MMB, že bych si nechala ušít (paní tam dokonce vyšívá „Q“ 8-) ), ale nevím. Možná už to nemá smysl, před létem chci kupovat ty Cybexy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
19.1.11 13:03

Doporucuju se podivat na mimibazar a tam si to nechat usit, mame doma na jeden na prani podle nami vybraneho designu a sedi perfektne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
904
25.1.11 15:31
monika215 píše:
a jde ti ridit jednou rukou? Myslim, ze pro rizeni jednou rukou je lepsi drzet kocar uprostred, ale to nejde, protoze tam je ta brzda

já normálně řídím jednou rukou uprostřed, ta brzda mi tam nevadí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
904
25.1.11 15:35

Natašo já bych taky měla otázku. V prodejně dětských kočárků u nás mi pán řekl, že při zakoupení speedyho u nich posílají kočárek na přání zákazníka dovozci na kompletní seřízení. Prý si maminky kočárek nechávají seřizovat po jednom dítěti, aby ho měly nachystaný pro druhé. Dotažení šroubů, spevnění nýtů, promazání apod., cena cca 350,– + doprava.
Myslíš si, že Libfin tohle dělá i pro lidi, kteří koupili bazarový kočár a nemají tudíž už doklad o koupi??
Nemáš s tím zkušenost?? Docela ráda bych to vyzkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
26.1.11 18:25

daninko, to nevím. ale kupovala jsem ta třeba kolo, normálně jsem si tam zavolala a pak zajela, servisáci jsou hrozně fajn, takže bych zkusila zavolat a zeptat se na podmínky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
904
28.1.11 13:44

Natašo díky,
už jsem jim psala a vše bez problémů. prý stačí, když tam kočár pošlu a oni se podívají a pak mi zavolají nebo napíšou email, domluvíme co by se tam opravovalo, řekli by mně cenu a já bych se rozhodla, co nechám opravit a co ne.
Jo ale má to háček, kočár si ode mě kupuje kámoška, nechávám ho za 1000,– včetně originál. fusaku, pláštěnky, slunečníku, originál. madla a tak si bude opravu zajišťovat na svoje náklady. Ale prý se jí to nechce nikam posílat, takže ho vezme do nějaké opravny tady v okrese. No ale nevím, jak jiné opravny, které se nespecializují přímo na tuhle značku, budou schopné kočárek seřídit a případně nějaký díl vyměnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí