Quinny Speedi – nánožník a slunečník

Máte zkušenost s Quinny Speedi?

Přidejte zkušenost s Quinny Speedi
Napsat příspěvek
Velikost písma:
898
31.10.10 18:53

Nataso,
dik moc. Ohledne Speediho jsi me moc nepotesila - prave tuhle odpoved jsem nechtela slyset :-(
S kocarem se behat nechystam a bruslit neumim, takze tu brzdu bych fakt nevyuzila.
Jeste se zkusim zeptat v obchode.
Nomad me taky moc mrzi - hlavni kocar pro prvni mimi chci urcite novy a nechat si ho i pro dalsi.
Navic myslim, ze Nomady jsou oblibene, takze v bazaru bych sehnala jen hodne pouzivane, uz ne v zaruce.
Zaruku bych urcite chtela - pry jim obcas padaji brzdy.
No nic, budu doufat, ze sezenu Nomada anebo ze jde ze Speediho odmontovat brzda, jinak musim hledat dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.10.10 18:54

Taky mě napadlo, to co Natašu, že ta brzda vede do zadních kol, a proto by bylo neradno ji odmontovávat. A fakt bych ji neviděla jako mínus tohoto kočárku. Já sice neběhám ani nebruslím, ale zvykla jsme si. Už o ní rukou ani neštrejchám :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
31.10.10 19:01

Jsem hrozna, zvykat si nechci, pohodlna rukojet je pro me hodne dulezita (samozrejme az po bezpecnosti a pohodli pro mimi, hmotnosti a ovladatelnosti)
Uz jsem par favoritu z obrazku a diskuzi vyradila, prave pro nepohodlnou rukojet. Budu s tim jezdit denne cca 2 roky, tak mi to proste musi sedet (nerada bych se pripojila do diskuzi typu „Kolikaty kocar“ nebo „Jak rict manzelovi, ze chci zase novy kocar“)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.10.10 19:03

No, mě teda ta brzda přijde maličkost oproti výhodám a kvalitám Speediho… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
31.10.10 19:07

No jo, to je vec nazoru a priorit.
Pro me je to vyznamne minus, takze asi budu muset hledat dal.
Za chvili si me uz asi zacnou pamatovat prodavacky v obchodech s kocarky v okoli
Kazdopadne dik moc za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.10.10 19:21

No, tak si tě budou pamatovat a třeba budou i vstřícnější :wink:
Je důležitý to pořádně prozkoumat, to chápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
31.10.10 19:29

Taky myslim, ze je dukladny vyber dulezity - lepsi nez pak menit neustale kocarky.
Jeste mam cas - TP na zacatku brezna, ale zase jsem docela chtela vyuzit pristi vikend te akce Nakupy s maminkou
http://nakupysmaminkou.maminka.cz/
Napr. Babypark ma mit slevu 25% a Malvik 20%, takze by se v oubou dal poridit napr. Speedi s korbickou pod 10000 - to mi prave prislo super. A i doplnky - treba fusak bych mela levnejsi
No nic, do pristiho vikendu asi kocar bybrat nestihnu,
tak musim doufat, ze se podobne akce delaji casteji.
Nemas nahodou zkusenost, kolikrat do roka se podobne akce objevuji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
31.10.10 21:10

no jo, je to těžké, ten výběr :mrgreen:
já nevím, mně to taky nepřijde jako nevýhoda, fakt..

každopádně, nomad a speedi, to je docela rozdílný výběr :)
jde spíš o to, jestli potřebuješ víc terénní kočár nebo víc kočár do města..
protože do terénu je speedi dokonalý, nomad ani náhodou. do běžného provozu města je to zas opačně..

takže pokud jsem to pochoppila, hledáš lehoučký kočár spíše do města, bez brzdy, uřiditelný jednou rukoua hlavně bez ruční brzdy?
záleží ti nějak na tom, jak vypadá sportovní sedačka - polohování? atd.?
kočárků je dost, jen si vybrat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
1.11.10 18:15

Nomad a Speedi maji jedno spolecne - nizkou hmotnost.
Budeme bydlet v prvnim patre bez vytahu, tak potrebuju co nejlehci, kdyz to budu kazdy den vynaset.
Terenni moc nepotrebuji - budu jezdit po asfaltu a dlazbe (nove jako u nakupnich center, ne kocici hlavy v centru Prahy).
Na mimi do 6m chci videt, pak je mi to jedno.
Divala jsem se i na dobre odpruzene golfky uplne do lehu, na ktere jde nacvaknout korba - PP Pliko, Inglesina Zippy - ale tam mi vadi, ze se s nasazenou korbou spatne jezdi - asi jak je tezka a vysoko, tak se posune teziste a spatne se mi jezdi i v obchode (nechci funet celou prochazku jen proto, ze kocar snadno vynesu/snesu). Ve vyberu byl i Cybex - Callisto/Topaz, ale ta jejich korbicka 2010 mi zase prijde takova forova, na cestovani a obcasne jezdeni OK, ale jako hlavni kocar asi ne.
Takze z vyberu mi nakonec zbyl Nomad a Speedi - lehke, korbicky dostatecne solidni a i pri jejich nasazeni na podvozek se s kocarem da slusne manipulovat (hur nez se sportakem, ale to je asi u vsech)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
1.11.10 19:44

moni, pěknou studii sis udělala :palec: . Tak dej pak vědět, cos nakonec koupila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
1.11.10 21:40

souhlasím, hezká studie. :palec: ano, ta váha je skoro jediné co mají společného.. :) nomad je ještě o hodně lehčí, fakt má těch 8kjg ve sport verzi..

každopádně, nevím, jak dlouho vydržíš, ale já mám callisto i s taškou (mám teda 2009, z nejrůznějších důvodů..), ale můžu pak podat reference z provozu..
nebo, koukni na diskuzi Cybex callisto od narození jako jediný kočárek, je v sekci golfek, je tam maminka, která má jako jediný kočár callisto, ..
já sama jsem zvědavá, jak se osvědší..

u speediho opravdu tu brzdu neodmontuješ. maximálně můžeš zkusit libfin, of. dovozce+ opravce, ale myslím, že ti nepomůžou .. jinak bych to nezkoušela..

zkouším přemýšlet o dalších kočárech, ale určitě to chce spojenoou rukojeť, aby se ti dobře jezdilo, řídilo jednou rukou..
napadl mě BGB Cameleon , je lehoučký.. ale sportovní sedačka je naklápěcí, není do úplného lehu, má pevný úhel ..
ale je fakt lehoučky.. jen ta cena.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
1.11.10 21:53

Kristy,
taky jsem sama zvedava, co nakonec vyberu

Nataso,
Callisto i Topaz diskuse mam proctene, zkousela jsem ho i v Malvikovi a pak jsme byli i v Babystaru, abychom videli tu korbicku. Jako golfky/sportak se mi libi, ale s tou korbickou uz moc ne a s vloznou taskou uz vubec ne (v Babystaru maji ted vystavene obe verze), ale budu rada za reference z provozu (teda jestli ho vytahnes uz v zime)
BGB je na me uz fakt dost drahe, ale kdyby nejak vyrazne zlevnilo (aspon napolovic), tak by se mi libilo.
Jestli te napadne jeste nejaky jiny lehounky dobre odpruzeny sportak/golfky vhodne od narozeni, budu moc rada za tip.
A na tu brzdu se zkusim zeptat dovozce. Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.12.10 10:05

Natašo, prosím o radu!
Právě jsem zaragistrovala nové golfky Quinny Senzz . Na první pohled jsou přesně to, co si představuju - jednoduchá přední kola, spojená rukojeť, polohování do lehu a košík taky nevypadá zle…
Co ty na to? Šly by používat jako jediný kočár??
Děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
7.12.10 15:48

Kristy, radím spíš ne.. sice Quinny miluju,a le senzz se podle mého moc nepovedl.. nemá třeba polohování nožiček, rep. žádnou opěrku!!
hezký je.. to se mu neupře.. :think: :-D

zkus se podívat spíš na cybex callisto - jednoduchá kola, do skoro lehu, překlopná boudička před dítě, spojená rukoeť.
taky jsem mu propadla a mám ho připravený doma pod autsoedačku, dokonce mámi vložnou tašku, na cestování autem..
(v odkazu je ten černý kol 2009, bílá konstrukce, nepřeklápěcí boudička,a le ten kšilt stačí.., ostatní v té volbě barev jsou 2010, stříška je UV50+, boudička překlopná, jiný design konstrukce. jinak sjou to ale kočárky vcelku stejné..)

jen při pohledu ven nevím, ejtsli kočár vůbec využiju :mrgreen: :mrgreen: jestli to nebude jen o šátku.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.12.10 16:49

Nat, díky. Opěrka na nohy je dost důležitá, takže tento nebrat! Ten Cybex mám taky v merku a nakonec asi vyhraje… Děkuju moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí