Quinny Speedi – nánožník a slunečník

Máte zkušenost s Quinny Speedi?

Přidejte zkušenost s Quinny Speedi
Napsat příspěvek
Velikost písma:
363
10.9.09 15:27

Ahoj Speeďačky :-),

taky mě ten test rozhodil teda!!! Ale myslím, že je to konkurenční boj nebo by to dítě muselo ty díly kočárku s prominutím sežrat, aby to bylo rakovinotvorné :twisted:

Už mám doma fusak i výplň. Chci se ale zeptat - co dáváte do toho fusaku ještě na zimu - deku? aby mě v něm nezmrzl :wink: to víte - první dítě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
10.9.09 16:26

Holky, já si nemyslím, že je to konkurenční boj a že test je nedůvěryhodný. Ten článek uveřejnila i MF a ty by si nedovolily otisknout neověřenou věc. Já tomu věřím, stejně jako věřím tomu, že ostatní kočárky na tom nejsou líp. Asi jen výjimky jako Teutonia, která stojí bratru kolem 25000, vyhovuje. I když tohle asi nebude o ceně. Já bych prostě teĎ šla do Hoco sportline, kde dítě krásně leží i sedí rovně. Vykašlala bych se na to, že se mi ten kočárek zas až tak nelíbí. A myslím, že Hoco má i trojkolku. Speediho jsem koupila, ale taky mi vadí dokupování různých věcí, aby sloužil líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
10.9.09 22:51

skip, ten fusak, ačkoliv fakt nevypadá, je hodně moc teplý!!!!!! navíc je nepromokavý a neprofukavý… na horách jsme vozili na saních Vojtíse (ročního, pravda) ve fusaku, kombinéze, podtím měl jen punčohcy a body a tričko a dobrý… ale chce to ozkoušet, jaká zimomřivka bude tvoje dítě… rozhodně ten fusak není míň teplý než emitex combi, jsem ho měla, měnili jsme vloni v zimě…

no, co se týká důvěryhodnosti MFDnes.,,. promiň, nemyslím to zle, ale se trochu musím pousmát… jim je jedno, co otisknou! úplně! prostě to převzali a hotovka… to že to otiskne MF ještě neznamená, že je to pravda, nebo důvěryhodné… může to být důvěryhodné stjně, jako u blesku… :)
mám docela v živé paměti jednu aféru (vlastně jich bylo vícero, vše s jednou redaktorkou), která klidně překrucovala slova odborníků, vpodstatě psala blbosti, které poškozovaly některé výrobce, evidentně, a nikdo se za to neomluvil, byl to docela průšvih. a takové přehmaty jsou určitě i v jiných oborech, ne jen v tom, do čeho vidím… :wink:
mně osobně prostě u testu opravdu chybí některé náležitosti, které jsou vždy požadovány, ať se dělají jakékoliv analýzy…

nicméně, je to trochu OT, není to o speedim. to jestli se někomu kočár líbí nebo ne, to je věc druhá.

jinak ano, hoco má trojkolku, dokonce s otočnáým předním kolem, bu´d nafukovací kola nebo kia kola. má i verzi s fixním kolem. Hoco Tornado S Air(verze s otáčecím a nafukovačkama), sztojí jak kdy, kolem 10tis, záleží na typu, je s vložnou taškou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
11.9.09 09:45

Ahoj, mám problém, nevím jak se sklápí boudička na korbě dreami. Maturuji s tím, mačkám co můžu, ale nejde. Natašo, help me!!!!! Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
11.9.09 12:41

zari, musí se současně zmáčknout takový černý čudly u spoje boudy a kočáru. Pamatuju se, že jsem zmáčkla čudly a hlavou drcla do boudy - mmch další věc, která není úplně vychytaná. Možná loktem by to nějak taky šlo. Ale už toho nechám, vypadám jak neustálá stěžovatelka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
12.9.09 11:51

Zari,
předpokládám, že je to stejný systém jako u dreamy na frrestyle, tam se ty čudle musí zmáčknout opravdu fest směrem dolů, aby se to hlo. Nemusíš oba najednou, nejdřív jeden, nejlíp tak, že si dáš na čudl palec a na něj druhý palec a silně stiskneš dolů, ucítíš, jak to povolilo a ten rám posuneš trochu dozadu, to samé na druhé straně. Neboj se toho, u mě to jde fakt hrozně blbě, dělala jsem to tak, že jsem zaklapávala jen jednu stranu, když to mělo sloužit jen jako boudička, na přenášení jsem dala i tu druhou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
13.9.09 21:29

já nevím, já nic nemačkala :) prostě jsem sklopila… ??? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
15.9.09 21:58

ahoj, našla jsem pěknou nabídku na speediho: http://www.detskydum.cz/…-vpl-138801/
v ceně mají výplň, madlo i pláštěnku, víc člověk ani nepotřebuje! a obchod je docela renomovaný, jsou ochotní, prostě žádný problém…

zari - co stříška? koukala jsem do sklepa, mi jde normálně sklopit bez ničeho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
21.9.09 16:34

Naty - pozdě 8O já přesně tam nakoupila hezky každý díl za normální cenu :twisted: :twisted:
Co už, že? tak bych ho musela doteď nosit v zubech, kdybych měla čekat na ty akce :lol:
Mimochodem, musíme do toho sporťáku, včera v korbě tak vyváděl, že se 3hod nesl! Což si myslím, že sporťák bude menší zlo.. Ale bude v něm jak bobeček malinkej.. Nevím, jak ho tam zapasuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
22.9.09 10:10

skip, přesně tak, já taky kupovala každý díl zvlášť, a ještě dráž než se prodávají teď, a ty blbůstky jako madlo, vložku, fusak taky a o rok později :D

já myslím, že s tou redukcí to takopvý problém nebude, ne?
napiš, jak se mu to líbilo!!

pamatuju, jak šel Vojta do velkého… jak se pyšně vezl, vůbec nespal ale byl potichu jako myška… a doma vysílením ztuhnul… :) ale pak už si zvykl a spinkal normálně, ba bych řekla lépe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
23.9.09 12:05

Holky, včera v MF psali, že ta firma, co dělala testy, se omluvila veřejnosti, že způsobila takový poprask, že ty testy dělali moc a zbytečně přísně. Tak aspoň trochu pozitivní zpráva, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.9.09 16:46

Bezva, už jsem se stejně pro Speediho rozhodla, tak mám aspoň o důvod víc :) . Už jsem si s ním i zkoušela jezdit, sice zatím jen v prodejně, ale shodli jsme se s manželem. Navíc korbičku mi půjčí sestřenice po jednom miminku, tak to je taky výhoda. Snad budu mít jen dobré zkušenosti… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.9.09 21:27

Holky, něco by mě zajímalo. Máte některá zkušenosti z kočárkem koupeným přes internet? Napadlo mě, že bych si ho objednala, ceny jsou lákavé, ale kdekdo mě od toho odrazuje. Kvůli případné reklamaci. Taky jsem na to myslela, ale ty ceny se někde liší až o čtyři tisíce. Kdybyste měly nějaký zkušenosti, dejte vědět. Díky, Kristýna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
24.9.09 21:42

Kristy já kupovala ve špuntíkovi. cena o 1000 za sporťák víc (za ostatní to nebylo tehdy tak markantní) - ale právě kvůli případným problémům… bála jsem se… špuntík pujčí i náhradní kočár! mají kamenou prodejnu.
rozhodně se podíve na stránky www.libfin.cz, je tam seznam oficiáních prodejců, od těch bych kupovala, protože
pro případnou reklamaci pak slouží tenhle výhradní dovozce…

lnevím, kde jsi našla tak rozdílné ceny…

doufám, že budeš spokojená 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
24.9.09 22:01

Já koupila přes internet a reklamace žádná. Nebála bych se toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí