Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky!
Nemáte některá zkušenosti s tímto kočárkem??? našla jsem si s pěnovymi malými kolečky, ale nikde nemuzu něco vyčíst… Jde mi hlavně o stabilitu kočárku! Děkuji za informace…
Máte zkušenost s Mutsy Evo?
Přidejte zkušenost s Mutsy EvoMám Mutsy Evo tak se ptej na co chceš
Ale zkušenost zatím jen s hlubokou korbou cca od prosince ![]()
Co bych potřebovala vědět je stabilita… našla jsem si pouze hlubokou korbu, jelikož sportak máme… na půl roku to stačit snad bude… máme strach, že kočárek, jak je tam ta korba nacvakla, tak bude vachrlaty…
Kočárek není houpací takže díky tomu, jak je to tam nacvaklé tak škubáním za kočárek se korbička hýbe
Tím řvoucí mimino utichne. Ale ta korbička tam není na pevno, takže to působí dost vachrlatě ![]()
A může se z toho miminko vysypat nebo tak něco??? Mám strach, že se prostě něco stane a miminko bude na zemi. Je to možné?
Jde mi o tento kočárek… Zatím jsem si na MUTSY četla samou chválu… Ale stále si prostě nejsem jistá, no a proto bych ráda znala další názor od někoho, kdo ho má!
Aha ale Mutsy Evo je tohle http://mutsy.com/czen/evo/#…
S tímhle kočárkem nemám žádné zkušenosti b ![]()
Lazy cat, mohla bych tě poprosit o názor - jak zvládá Mutsy Evo terén? Dá se projet po nezpevněné cestě, nedrncá to příliš? Děkuji ![]()
@Rumenice píše:
Lazy cat, mohla bych tě poprosit o názor - jak zvládá Mutsy Evo terén? Dá se projet po nezpevněné cestě, nedrncá to příliš? Děkuji
Ahoj, drncá to hodně, nemá žádhné odpružení ale projela jsem s ním všude
Drnc - nedrnc ![]()
@lazy_cat ahoj můžu se prosím zeptat jestli už máte doma zkušenosti se sportovní verzí Eva? Děkuji
@Barusatko Ahoj, nemáme
Já jsem využila jen korbu a pak jsem ho prodala dál…syn byl moc malý na to, aby ležel ve sporťáku, ale v korbě řval, že nevidí, tak jsem koupila kočárek jiný ![]()
Aha.. tak to jste ho moc asi nevyužili
no mě hlavně zajímají rozměry sedačky.. protože bych ho chtěla koupit.. a tak se potřebuju s někým poradit.
Víš jak to myslím? ![]()
Co si to pamatuju, tak byl prostorný - oproti Nuna určitě, ale je to klasický sporťák. Je lehoučký i se jednodušše skládá, ale pořád je je složený větší než Nuna - to asi všechny ![]()
Zkus se mrknout někde do obchodu, jestli máš možnost ![]()
No to právě že nemám.. nejbližší obchod kde mají Mutsy mají v babyparku v Brně a já jsem od Opavy.. a tak jsem si myslela že mi snad někdo tady poradí jestli je použitelné jako golfky a nebo jestli mám kukat jinde
máme už velký kočár Mutsy Urban Rider a tak jsem se do té značky zamilovala.. proto mám kolem toho milion otázek ![]()
Dobrý den, oživuji tuto diskuzi
.
Vybíráme kočárek a rádi bychom pořídili Mutsy Evo - korbičku i sporťák. Chci se zeptat, jak dlouho jste korbičku využili a co sporťák? Mám pocit, že má málo hlubokou stříšku a moc vykrojenou po straně, tak se bojim, aby na miminko v zimě netáhlo a nefoukalo.
Děkuji za všechny tipy a rady ohledně tohoto kočárku
![]()