Reklamace kočárku Puntanela

611
5.3.13 17:40

reklamace kočárku Puntanela

Ahoj holky, neví někdo, jak je to s reklamací kočárku? když půjdku reklamovat kočárek, musí mi dát náhradní? nemůžeu být přeci bez kočárku.
Kupovali jsem ho v Puntanele
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1219
5.3.13 17:53

Myslím si že nemusí ti dát náhradní kočárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
5.3.13 18:02

Ahoj, já když reklamovala kočárek tak mi náhradní nabídly, ale je to už 6 let :nevim: Nevím zda se teď něco změnilo, jen si pamatuji že ten kočár byl otřesný :mrgreen: :mrgreen: Ale bylo mi jasné, že nemůžu čekat nějaký výstavní kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
5.3.13 18:26

Nabídnout ti kočár nemusí, je to jen jejich dobrá vůle, pokud něco takového nabízí. Nehledě na to, že většina lidí by chtěla půjčit po dobu reklamace naprosto stejný kočár, jako je ten jejich - což není možné a lidi to nechápou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21626
5.3.13 18:30

A nebylo by nejlepší zavolat si přímo do obchodu a zeptat se na konkrétní podmínky? http://toys.puntanela.cz/kontakty/t-63/
tady všechny akorát spekulujeme. osobně bych s náhradním kočárkem moc nepočítala, je to spíš nadstandartní služba. zkus si někde zatím půjčit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21626
5.3.13 18:31

A nebo ještě tady kontakty na konkrétní prodejny: http://www.puntanela.cz/kontakty/t-46/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
5.3.13 18:46

Určitě poskytovat nemusí. když reklamuješ boty tak taky nedostaneš náhradní :lol: je to jen dorá vůle obchodu, ale počítej s tím že ty kočárky nejsou žádná paráda a skládá se na ně poměrně vysoká kauce. ve špuntíku to je tuším 5000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí