Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat na kočárek quinny speedy v barvě papillon. Už se asi neprodává a já ho všude sháním. Povedlo se mi najít inzerát kde paní nabízí hlubokou korbu, ale nikde nemůžu najít podvozek. Máte ho někdo nebo nevíte o někom kdo ho prodává nebo bude prodávat? A chtěla jsem se zeptat jestli ta korbička quinny dreamy jde nasadit i na podvozek Buzz. Máte s tim někdo zkušenost? Nebo nějakou radu kde sehnat ten podvozek.Ani v žádném obchodě jsem ty podvozky nenašla. Moc se mi líbí ta barva, ale nevím si rady jak to dat dohromady
Psala jsem na různé inzeráty, ale všchny jsou prodané. Za všechny rady a příspěvky předem děkuju ![]()
Ten papillon je totiž snad z roku 2007. Takže docela starý, korba jde v pohodě, jen musíš mít adaptéry na buzz ne na speedi. Korbu bych asi brala starší, ale podvozek podle mě už je fakt lepší koupit novější. ![]()
@k.a.c.k.a.1 Já vim, prave ze kdyz nejaky najdu tak je po 3 detech. Líbí se mi ty barvy. Takove jsem jeste nevidela. A stema adapterama by to slo urcite? Ze bych si koupila psortak buzz a tu korbicku na to.
Já jsem to tak měla. Nejdříve jen buzz a pak jsem dokupovala adaptéry s korbou. -)
A když e ti líbí papilon, tak nelíbil by se ti tyrkysový s čoko a zelenýma doplňkama, dekou, fusáčkem a tak?
Ahoj, ja prodavam na bazosi Buzz Papillon trojkombinaci s velkou vybavou, vse v barve. Podvozek je uz v horsim stavu, ale kocarek stale krasne jezdi a ty barvy jsou opravdu paradni!