Kočárek Quinny speedy Papillon

1811
2.3.13 18:04

Kočárek Quinny speedy Papillon

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat na kočárek quinny speedy v barvě papillon. Už se asi neprodává a já ho všude sháním. Povedlo se mi najít inzerát kde paní nabízí hlubokou korbu, ale nikde nemůžu najít podvozek. Máte ho někdo nebo nevíte o někom kdo ho prodává nebo bude prodávat? A chtěla jsem se zeptat jestli ta korbička quinny dreamy jde nasadit i na podvozek Buzz. Máte s tim někdo zkušenost? Nebo nějakou radu kde sehnat ten podvozek.Ani v žádném obchodě jsem ty podvozky nenašla. Moc se mi líbí ta barva, ale nevím si rady jak to dat dohromady :,( Psala jsem na různé inzeráty, ale všchny jsou prodané. Za všechny rady a příspěvky předem děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3241
2.3.13 18:09

Ten papillon je totiž snad z roku 2007. Takže docela starý, korba jde v pohodě, jen musíš mít adaptéry na buzz ne na speedi. Korbu bych asi brala starší, ale podvozek podle mě už je fakt lepší koupit novější. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
2.3.13 18:10

@k.a.c.k.a.1 Já vim, prave ze kdyz nejaky najdu tak je po 3 detech. Líbí se mi ty barvy. Takove jsem jeste nevidela. A stema adapterama by to slo urcite? Ze bych si koupila psortak buzz a tu korbicku na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
2.3.13 20:34

Já jsem to tak měla. Nejdříve jen buzz a pak jsem dokupovala adaptéry s korbou. -)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
2.3.13 20:43

A když e ti líbí papilon, tak nelíbil by se ti tyrkysový s čoko a zelenýma doplňkama, dekou, fusáčkem a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
2.3.13 21:04

@k.a.c.k.a.1 Já nevim, nejvic me zaujal v te barve Papillon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
2.3.13 21:22

Přeju, ať na nějaký narazíš. :-) :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
5.3.13 19:53

@k.a.c.k.a.1 to je prece on :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
5.3.13 21:38

Dnes jsme jej viděla na mimibazaru. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Erteplicek
4.4.13 23:24

Ahoj, ja prodavam na bazosi Buzz Papillon trojkombinaci s velkou vybavou, vse v barve. Podvozek je uz v horsim stavu, ale kocarek stale krasne jezdi a ty barvy jsou opravdu paradni!

• Citovat
  • Upravit
1811
5.4.13 11:15

Ahoj, uz ho mame doma :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat