Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
nemam je, ale bud u sousedu nebo na rodine na ne nadavaly - hlavne na operku hlavy - pry z toho diteti hlava pada kdyz si klimbne a kdyz se napolohuje, tak pada taky…mne teda neoslovil - zlatej zapp…
Musim souhlasit, měli jsme ho chvíli, a vrtátili jsme se k zappovi, sice ma košík a jde trochu polohoovat, ale jinak je těžký na takový kočár, divně nepohodlný a špatně se chytá při zvednutí (např. do schodů),
K.
ahojky,mutsy spider se mi taky moc líbil,tak jsem si ho pořídila
ale už jsem ho vyměnila za zappa!!!!!spider je těžký,hlavně dost široký…jen tak nikam neprojedeš!!ta opěrka taky nic moc,je hezký na pohled nebo mít více kočárků…zappík fakt vede ![]()
sweepee píše:
ahojky,mutsy spider se mi taky moc líbil,tak jsem si ho pořídilaale už jsem ho vyměnila za zappa!!!!!spider je těžký,hlavně dost široký…jen tak nikam neprojedeš!!ta opěrka taky nic moc,je hezký na pohled nebo mít více kočárků…zappík fakt vede
A jakého zappa máš? Xtra?
Ahoj chci vymenit myho golfka jane energy za mutsy spider ale velmi hodne uvazuji
… co myslite mam ho vymenit je pekny ale investovala bych do neho asi 2000kc coz se mi nevyplati… je cerveny ale mi mame chlapecka a cervena by se mi nelibila chci se zeptat sel by vymenit potah treba za modry nebo zeleny??? prosim blizsi info. k tomuto golfku diky ![]()
ahoj,mám ročního chlapečka a chceme na jaro pořizovat golfky.Moc se mi líbí Mutsy Spider,ale moc o nich nevím.Nemáte s nima zkušenosti?Díky