Osann Vegas

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
23.2.08 20:36

Osann Vegas

Prosím, nemáte některá zkušenosti s tímto kočárkem? Nebo neviděla jste ho některá v reálu? http://superbaby.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
216
24.2.08 13:15

Ahojky,já ho mám,kupovala jsem ho v listopadu a zatím jsem spokojená.Mám 21měsíčního prcka,je to kus chlapa,měla jsem strach,že mu bude kočár v zimě malý s fusakem,ale úplně v pohodě a ted tam bude mít úplně moc prostoru.A je perfektně skladný do auta a prckovi se taky líbí :D
A cenově je taky skvělěj…

Tak snad aspon trochu ti moje zkušenost pomůže v rozhodování…
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.2.08 16:24

Andrino, děkuji za info. Ještě bych se chtěla zeptat, jestli je kočár aspoň trochu odpružený. Sice tam píšou, že ano, ale radši se zeptám. Nemám možnost ho nikde vidět a z fotek se toho moc nepozná. Máme docela složitý terén, tak nechci, aby byl prcek moc vydrncaný.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
25.2.08 22:13

No dá se říct,že je odpružený…Máme taky terén dost divoký a řekla bych,že je to tak v normě…Prostě nafukovací kola jsou něco jiného,ale myslím,že na tomhle to odpružení je celkem v pohodě…
To nemáte nikde v okolí prodejnu,kde by byl???Určitě by bylo lepší,kdybys ho mohla vidět.
Víš jak,tohle je jen můj názor…

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.2.08 12:35

Bohužel, nikde ho tu nemají. Ale ještě se chystám na průzkum k rodičům, tak třeba budu mít štěstí. Zatím se jen tak rozhlížím a hledám, co by bylo nejlepší .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
9.4.08 19:12

dnes jsem se na tenhle kočárek byla podívat a docela hezký, skladný, levný, prostorný…takže je to jeden z favoritů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.6.09 12:30

bytelné golfky

Mamči, sháním bytelnější golfky pro cvalíka1,5 roku, hodně spinká v kočárku (bybypoint sprint osann vegas aj) raděj bych spojenou rukojeť, díky moc za názora a nápady. L

• Citovat
  • Upravit
74
21.2.17 11:48

Ahoj holky, jaky se vam prosim zda tento kocarek? zvladne i cestu lesem? a jak se vam s tim manipuluje? ma prodlouzenou boudicku? diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí