Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte. Mate prosím někdo zkušenosti s kočarkem MUUVO Quick 2.0?
My mame tenhle, ale 2.0 to neni. Predpokladam ale, ze budou dost podobny. Pisu jen kdyby se nikdo jinej neozval ![]()
Nemam, ale vadila by mi ta rukojet - prodluzuje se pouze nahoru a kdyz na to mrknes zboku, nemuzou se ti tam poradne vejit pri chuzi nohy. Budes kopat do kocaru.
Druha vec - nosnost pouze 15 kg.
@JulyK
Urcite spokojena jsem. Ale zalezi, co od kocarku cekate. Ja nejsem narocna, takze jsem prisla do Feeda a rekla jim, ze chci kocarek do 20.000 do mesta. Zadny jiny naroky jsem nemela. Ve finale jsme se do tyhle castky vesli i s vajickem. Je proste levnejsi, takze jestli planujete nejaky tury, tak urcite nedoporucuju. Je to uplnej zaklad, kterej konkretne mne staci. Manipulace se vsemi castmi je naprosto jednoducha, ale predpokladam, ze s drazsimi kocarky je to jednoduchy taky. Synovi je 13 mesicu, uz chodi a kocarek vyuzivame furt. Planujeme druhy dite a je jen poskrabana konstrukce, jinak je v naprosto perfektnim stavu, i kdyz s nim jezdime i na prochazky do prirody, ale do prirody fakt tenhle kocarek neni ![]()
@PastikaJatrova píše:
@JulyK
Urcite spokojena jsem. Ale zalezi, co od kocarku cekate. Ja nejsem narocna, takze jsem prisla do Feeda a rekla jim, ze chci kocarek do 20.000 do mesta. Zadny jiny naroky jsem nemela. Ve finale jsme se do tyhle castky vesli i s vajickem. Je proste levnejsi, takze jestli planujete nejaky tury, tak urcite nedoporucuju. Je to uplnej zaklad, kterej konkretne mne staci. Manipulace se vsemi castmi je naprosto jednoducha, ale predpokladam, ze s drazsimi kocarky je to jednoduchy taky. Synovi je 13 mesicu, uz chodi a kocarek vyuzivame furt. Planujeme druhy dite a je jen poskrabana konstrukce, jinak je v naprosto perfektnim stavu, i kdyz s nim jezdime i na prochazky do prirody, ale do prirody fakt tenhle kocarek neni
Ty jo, do dvaceti tis. jsem mela vytunenou terenni trojkolku v plne vybave, ktera uz mi odvozila tri deti
.
@Lucie_Sx ja vim, ze bylo drahy to vajicko, ale ja si ty ceny nepamatuju. Urcite existujou lepsi kocarky, ale jak rikam… ja s nim spokojena jsem
ja bych treba trojkolku mit nemohla, nelibi se mi to ![]()
@PastikaJatrova
A posledny dotaz
Do prirody to neni kvuli tim koleckam? Nebo vam vadi neco jiné?
Děkuji ![]()
@JulyK
Kvuli tem koleckum. Sam ten kocar nic neprejede, musi se mu pomahat nohou a zvedat predni a pak i zadni kolecka. Mne to nevadi, kdyz nahodou jsme nekde v prirode, ale neni to moc casto. Je to proste naprosto obycejnej kocarek do mesta pro naprosto nenarocnou maminku
kdyby vas cokoliv jeste napadlo, klidne napiste ![]()