MUUVO QUICK 2.0

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
12.5.21 21:15

MUUVO QUICK 2.0

Ahojte. Mate prosím někdo zkušenosti s kočarkem MUUVO Quick 2.0?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1238
12.5.21 22:05

My mame tenhle, ale 2.0 to neni. Predpokladam ale, ze budou dost podobny. Pisu jen kdyby se nikdo jinej neozval :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
12.5.21 22:05

Nemam, ale vadila by mi ta rukojet - prodluzuje se pouze nahoru a kdyz na to mrknes zboku, nemuzou se ti tam poradne vejit pri chuzi nohy. Budes kopat do kocaru.
Druha vec - nosnost pouze 15 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.5.21 22:54

@PastikaJatrova a ste s touhle značkou spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
12.5.21 23:42

@JulyK
Urcite spokojena jsem. Ale zalezi, co od kocarku cekate. Ja nejsem narocna, takze jsem prisla do Feeda a rekla jim, ze chci kocarek do 20.000 do mesta. Zadny jiny naroky jsem nemela. Ve finale jsme se do tyhle castky vesli i s vajickem. Je proste levnejsi, takze jestli planujete nejaky tury, tak urcite nedoporucuju. Je to uplnej zaklad, kterej konkretne mne staci. Manipulace se vsemi castmi je naprosto jednoducha, ale predpokladam, ze s drazsimi kocarky je to jednoduchy taky. Synovi je 13 mesicu, uz chodi a kocarek vyuzivame furt. Planujeme druhy dite a je jen poskrabana konstrukce, jinak je v naprosto perfektnim stavu, i kdyz s nim jezdime i na prochazky do prirody, ale do prirody fakt tenhle kocarek neni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
13.5.21 01:22
@PastikaJatrova píše:
@JulyK
Urcite spokojena jsem. Ale zalezi, co od kocarku cekate. Ja nejsem narocna, takze jsem prisla do Feeda a rekla jim, ze chci kocarek do 20.000 do mesta. Zadny jiny naroky jsem nemela. Ve finale jsme se do tyhle castky vesli i s vajickem. Je proste levnejsi, takze jestli planujete nejaky tury, tak urcite nedoporucuju. Je to uplnej zaklad, kterej konkretne mne staci. Manipulace se vsemi castmi je naprosto jednoducha, ale predpokladam, ze s drazsimi kocarky je to jednoduchy taky. Synovi je 13 mesicu, uz chodi a kocarek vyuzivame furt. Planujeme druhy dite a je jen poskrabana konstrukce, jinak je v naprosto perfektnim stavu, i kdyz s nim jezdime i na prochazky do prirody, ale do prirody fakt tenhle kocarek neni :)

Ty jo, do dvaceti tis. jsem mela vytunenou terenni trojkolku v plne vybave, ktera uz mi odvozila tri deti :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
13.5.21 07:39

@Lucie_Sx ja vim, ze bylo drahy to vajicko, ale ja si ty ceny nepamatuju. Urcite existujou lepsi kocarky, ale jak rikam… ja s nim spokojena jsem :) ja bych treba trojkolku mit nemohla, nelibi se mi to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.5.21 11:53

@PastikaJatrova
A posledny dotaz :) Do prirody to neni kvuli tim koleckam? Nebo vam vadi neco jiné?
Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
13.5.21 17:36

@JulyK
Kvuli tem koleckum. Sam ten kocar nic neprejede, musi se mu pomahat nohou a zvedat predni a pak i zadni kolecka. Mne to nevadi, kdyz nahodou jsme nekde v prirode, ale neni to moc casto. Je to proste naprosto obycejnej kocarek do mesta pro naprosto nenarocnou maminku :) kdyby vas cokoliv jeste napadlo, klidne napiste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí