Muž a domácí spotřebiče

5misa6
15.9.11 17:49

Muž a domácí spotřebiče

Ahoj emaminky,stala se mi taková srandovní věc s mužem.On byl doma a já u mamky.Volala jsem mu,ohledně prádla které mám v pračce.Zvedl mi telefon.
Já:zapni mi prosím pračku,ale dej tam prášek.
On:jaký?
Já:na praní
On:kde je?
Já:pod umyvadlem.
On:a kde ho mám dát?
Já:do pračky do bubnu,a musíš tam dát aviváž
On:a ten je kde?
Já:pod umyvadlem,dej ho do pravé nádobky.
On:jo mám,a co ted?
Já:no zapni pračku(už mi tekly nervy:-) tak sem mu řekla at jen otočí kolečkem doprava.
On:už to mám,ale pračka nejde
Já:jak nejde??co nejde?a pípá ta pračka?(pračka nám pípa když točíme kolečkem)
On:nepípá
Já:tak ji zapni do zásuvky,ne?
Já jsem se musela smát,tolikrát mě viděl jak to dělám,a nic si nepamatuje.Připadalo mi to,že mluvím s nějakým blbem:-D taky váš muž má takové nechápavé myšlení?není to myšleno ve zlém:-D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101645
15.9.11 17:56

To je jen taková hra… Kdybys byla pryč a on neměl co na sebe, tak najde jak prášek, tak zjistí zbytek :mrgreen: možná bude mít akorát všechny věci do jedné barvy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
15.9.11 17:58

No tak řekla bych, že je to i naopak, když chlap vysvětluje něco ohledně auta nebo PC :mrgreen:

Ale já svého muže mám šikovného, stačí vysvětlit jen jednou a pak už ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30312
15.9.11 18:01

Můj pračku a sušičku pouze vypíná, zásadně nezapíná. Dokážu si představit, že by telefonát vypadal úplně stejně jako ten Váš. Jednou jsem mu řekla ať dá ještě do pračky věci co měl na sobě a pak ji zapne, už mě volal, pojď si k tomu a pusť si to.
Být doma sám tak to určo nějak zvládne, ale tahle je to pro něj jednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22028
15.9.11 18:03

Megham: a Ty se vyznáš v motoru auta? Umíš pracovat třeba s vrtačkou nebo s dalšími věcmi, které většina chlapů obvykle mívá v malíčku? :mrgreen: Já třeba ne, v těchto věcech jsem „nechápavý blb“… takže nějak neřeším, že můj muž neumí z fleku pustit pračku nebo myčku. Když to potřebuje (třeba nejsem doma), najde si návod. :wink:

Příspěvek upraven 15.09.11 v 18:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
15.9.11 18:03

Jasně,já bych si nevěděla rady s autem:-) to nehrozí,ale přišlo mi směšné jak se pořád ptal.On třeba i v kuchyni se ptá kde máme chleba:-) jinak je pořád na stejném místě,jako on není blbý,ale asi to jen na mě hraje:-D

• Citovat
  • Upravit
24798
15.9.11 18:05

Jelikož pračku i myčku máme Whirlpool a tam je symbol na zapínacím tlačítku kosočtverec s čárkou uprostřed, chlap to ovládá celkem spolehlivě, akorát tomu říká „zmáčknu pipinku“ :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
15.9.11 18:06

Jo z vrtačkou umím,mě to učil,on je stolař tak někdy nějaký šroubek zašroubuju:-D ale to je jasné,že neumím moc věcí co umí on:-D

• Citovat
  • Upravit
5misa6
15.9.11 18:07

Tak mačkání pipinky zvládá poměrně každý chlap:-))

• Citovat
  • Upravit
14046
15.9.11 18:11

u nás to tak nefunguje, všechny věci mi vysvětluje manžel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
15.9.11 18:12
Pipet píše:
Jelikož pračku i myčku máme Whirlpool a tam je symbol na zapínacím tlačítku kosočtverec s čárkou uprostřed, chlap to ovládá celkem spolehlivě, akorát tomu říká „zmáčknu pipinku“ :think: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jj verim ze to chlapovi jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
15.9.11 18:14

je to je super tema, muj chlap ma stavebni firmu takze se stroji zachazet umi, ale ne s temi domacimi, vyzna se v parametrech jako je spotreba a vykon, ale pouzit je to uz je horsi. Na pracce mame nalepku s programy tak to zvladne pouzit cca dva programy. Jinak co se tyce tech otazek tak to je klasika nez aby zvedl jednu vec a podival se jestli za ni nelezi druha-ta hledana tak rve pres celej barak-kde je maslo?treba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
15.9.11 18:16

Přítel je technický typ, tudíž toto u nás nehrozí. Mno, ale už si taky obarvil trika, ale ani to nepoznal, barvy má prostě na háku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
15.9.11 18:18

To je u nás pořád:-) a jeho oblíbené kde mám tričko?už mě s tím pořádně vytočil,tak jsem mu i sprostě nadala,že oblečení máme většinou ve skříni:-))

• Citovat
  • Upravit
5misa6
15.9.11 18:21

Gino,to můj je veliký parádník,složím mu věci do komínku do skříně,a jak si pro něco jde,tak všechno rozháže,a pak musí chodit ve skrčených tričkách,protože už mu to nehodlám 2× žehlit:-) na obarvení si dávám majzla i já.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak