Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, píšu jen tak na pobavenou. Teď koukám na svého chlapa jak si pečlivě ostříhal nehty a teď si je krásně zapilovavá do obloučku. No nevim nevim ale prijde mi to na chlapa dost ujety aby si min. 5 minut piloval nehtíčky. A tak mě tak napadá co ten váš chlap?
Příspěvek upraven 27.09.15 v 19:38
Na nohách se obloučky dělat nemají, pěkně rovně šmiknout, ať to nezarůstá ![]()
Lepší opilované, než ohryzané. (I když na nohách asi moc lidí nehryže
.)
Používá takový to štípátko, ne nůžky, protože má prý nehty jak slon. A teda vidět ho pět minut s pilníčkem, tak už ho asi nikdy nebudu brát vážně. ![]()
Moje kamarádka je pedikérka a říkala, že k ní muži chodí a je to tak 40%
jak mladí tak i důchodci, kteří si už nejsou schopni ty nehty ostříhat ![]()
Chudáci chlapi… když se nesprchují před i po sexu, tak jsou to prasata a když pečují o svoje ruce a nohy, tak jsou pro smích… se nezavděčí ![]()
Update: prý když si ho nějak blbě ostříhá, tak si to zarovná. ![]()
@lolla.jones @Lima69 Přesně. Proč by měl být v tomto rozdíl mezi muži a ženami?
@Žirafa 69 píše:
To je asi ten stereotyp, že chlap má pracovat rukama. A když vyběhneš do lesa, tak není co pilníčkovat, se to opilníčkuje samo. Proto to působí zženštile. ![]()
@Žirafa 69 píše:
určitě je hezčí pohled na nohy, kde nejsou drápy a paty jak struhadlo ![]()
@Žirafa 69 píše:
A Ty bys sis chtěla trhat ponožky?
Ona chce sbalit ženatého muže (smazáno administrátorem, provokace založená pod rouškou anonymity, poté přiznáno touto kočenou, že si dělala pérdel…).
Ano, líbí se mi, když o sebe muž pečuje. Pořád lepší s upravenými nehty na nohou (pedikúra - péče o nehty na nohou, ruce - manikúra) než žluté a zkřivené nehty od plísní.