Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky, jsou tu mezi vami nejake maminky, co se rady projedou na masine? ![]()
Jezdím, ale jen jako „baťůžek“…nemám řidičák. Jezdíme s chlapem, buď sami nebo ve skupině s kamarádama. Teď si přídil svůj sen…chopper…
Předtím to byla SUZUKI GSX 1400, teď Honda Magna.
Já bych se ráda projela, kdybych měla hlídání
Takhle mě akorát všichni motorkáři děsně lezou na nervy, protože jim závidím ![]()
Jasně, dokonce tak 1 za měsíc se jedu projet (častěji se hlídání nepodaří) jezdíme s chlapem oba, o to je hlídání složitější
mám Hondu Transalp 600
Hlásím se k „batůžkům“ a miluju to! Konečně je malá větší a můžem zase vyrážet víc do světa, je to paráda! ![]()
@Anne20 Ano, my jezdime. Já měla Kawasaki a jelikož má manžel Hondu Africu, koupila jsem si terénní ctyrkolku. To mě bavilo víc. Ale beztak nejraději jezdím jako batuzek s manželem. A my teda raději terén a velké výjezdy než silnice ![]()
@Suzuveverka
joo, jde vidět, že víš, co je dobré.. Jen ať bláto létá vzduchem ![]()
Přidávám se s Ducati Monster 696. Hlídání mě taky brzdí, vyjedu jen občas. Tak snad příští sezonu to vyjde líp.
Jinak se taky ráda vozím s manželem.
Kam holky jezdíte? Alpy? Rakousko? Itálie? U nás ty silnice až na výjimky nic moc no.
@LennaZS Tak asi ani nemusí lítat bláto, i když i to je zábava
Hlavně se mi líbí ovladatelnost malého endura. Mám zkušenost s různýma motorkama a když pominu exoty, tak z těch běžných mi právě ta malá přirostla k srdci nejvíc. Je s ní zábava i na silnici, zkoušela jsem s ní motoslalom, na dovolených jsem si užívala terén i asfalt.
@eliss Ukrajina, Rumunsko, balkán
Teda bejvávalo, teď už jezdím akorát s plně naloženým kombíkem.
@Suzuveverka promiň, klikla jsem ti asi na profil ![]()
Nejsi to náhodou ty, co jsi s vyvrknutým kotníkem dojela tuším právě z Rumunska až domů?
@Suzuveverka jsi dobrá, mně se hrozně líbí krosky. Jezdila jsem na dráhy skákat na ctyrkolce a bomba. Jen jsem holt posera jít jen do dvou kol v terénu. Tedy to nechavam na manželovi. To je střelec.. ![]()
@eliss S vyvrtnutým kotníkem? To si nevybavuju, asi jsem to nebyla já… Karamboly na cestách jsem měla a domlácená jsem občas někde jezdila, ale kotníky naštěstí držej ![]()
@LennaZS Na dráhu jsem se s endurkem pustila jednou, když se vzneslo do vzduchu na jednom skoku, málem jsem si šla převlíkat spoďáry. Víc mě bavilo cestování, v čechách jsem toho v terénu moc nenajezdila, sama nerada potkávám v lese kroskaře, tak tam taky nejezdím.
S dítětem jsem chtěla jezdit ten motoslalom a občas tady u nás trochu terénu na dráze, ale neseženu hlídače, případně narážím na problém, jak dostat na místo dítě, auto a motorku zároveň, když jsem na to sama.
@eliss Řecko,Rumunsko, Korzika, Chorvatsko, Pobaltí.. prodloužené víkendy jistily Alpy. no jak už tu někdo psal, tak momentálně jezdím akorát s kočárem. dokonce jsem mašinu loni prodala, ale jakmile děcka povyrostou, hned něco koupím. teď na ježdění není čas a odpolední vyjížďky mě nikdy nelákaly. jsem spíš na dlouhé trasy.