Maminy na motorkách

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
717
26.9.15 15:15

Maminy na motorkach

Ahoj holky, jsou tu mezi vami nejake maminky, co se rady projedou na masine? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7346
26.9.15 15:23

Jezdím, ale jen jako „baťůžek“…nemám řidičák. Jezdíme s chlapem, buď sami nebo ve skupině s kamarádama. Teď si přídil svůj sen…chopper… :mrgreen: Předtím to byla SUZUKI GSX 1400, teď Honda Magna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
26.9.15 15:31

Já bych se ráda projela, kdybych měla hlídání :-) Takhle mě akorát všichni motorkáři děsně lezou na nervy, protože jim závidím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
26.9.15 15:38

Jasně, dokonce tak 1 za měsíc se jedu projet (častěji se hlídání nepodaří) jezdíme s chlapem oba, o to je hlídání složitější :nevim: mám Hondu Transalp 600

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
26.9.15 16:06

Hlásím se k „batůžkům“ a miluju to! Konečně je malá větší a můžem zase vyrážet víc do světa, je to paráda! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
26.9.15 17:45

@Anne20 Ano, my jezdime. Já měla Kawasaki a jelikož má manžel Hondu Africu, koupila jsem si terénní ctyrkolku. To mě bavilo víc. Ale beztak nejraději jezdím jako batuzek s manželem. A my teda raději terén a velké výjezdy než silnice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
26.9.15 19:31

@LennaZS Taky patřím k „bahňákům“ :-) Mám endurko 250ccm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
26.9.15 19:41

@Suzuveverka :pankac: joo, jde vidět, že víš, co je dobré.. Jen ať bláto létá vzduchem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
26.9.15 21:12

Přidávám se s Ducati Monster 696. Hlídání mě taky brzdí, vyjedu jen občas. Tak snad příští sezonu to vyjde líp.
Jinak se taky ráda vozím s manželem.
Kam holky jezdíte? Alpy? Rakousko? Itálie? U nás ty silnice až na výjimky nic moc no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
26.9.15 21:18

@LennaZS Tak asi ani nemusí lítat bláto, i když i to je zábava :-) Hlavně se mi líbí ovladatelnost malého endura. Mám zkušenost s různýma motorkama a když pominu exoty, tak z těch běžných mi právě ta malá přirostla k srdci nejvíc. Je s ní zábava i na silnici, zkoušela jsem s ní motoslalom, na dovolených jsem si užívala terén i asfalt.

@eliss Ukrajina, Rumunsko, balkán :andel: Teda bejvávalo, teď už jezdím akorát s plně naloženým kombíkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
26.9.15 21:23

@Suzuveverka promiň, klikla jsem ti asi na profil :oops:
Nejsi to náhodou ty, co jsi s vyvrknutým kotníkem dojela tuším právě z Rumunska až domů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
26.9.15 21:25

@Suzuveverka jsi dobrá, mně se hrozně líbí krosky. Jezdila jsem na dráhy skákat na ctyrkolce a bomba. Jen jsem holt posera jít jen do dvou kol v terénu. Tedy to nechavam na manželovi. To je střelec.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
26.9.15 21:32

@eliss S vyvrtnutým kotníkem? To si nevybavuju, asi jsem to nebyla já… Karamboly na cestách jsem měla a domlácená jsem občas někde jezdila, ale kotníky naštěstí držej :-)

@LennaZS Na dráhu jsem se s endurkem pustila jednou, když se vzneslo do vzduchu na jednom skoku, málem jsem si šla převlíkat spoďáry. Víc mě bavilo cestování, v čechách jsem toho v terénu moc nenajezdila, sama nerada potkávám v lese kroskaře, tak tam taky nejezdím.
S dítětem jsem chtěla jezdit ten motoslalom a občas tady u nás trochu terénu na dráze, ale neseženu hlídače, případně narážím na problém, jak dostat na místo dítě, auto a motorku zároveň, když jsem na to sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
26.9.15 22:29

@eliss Řecko,Rumunsko, Korzika, Chorvatsko, Pobaltí.. prodloužené víkendy jistily Alpy. no jak už tu někdo psal, tak momentálně jezdím akorát s kočárem. dokonce jsem mašinu loni prodala, ale jakmile děcka povyrostou, hned něco koupím. teď na ježdění není čas a odpolední vyjížďky mě nikdy nelákaly. jsem spíš na dlouhé trasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí