Dovolená 2015 - zážitky

33
27.8.15 20:40

Dovolená 2015 - zážitky

Holky - po první fázi letošní dovolené a před poslední fází, kdy se ještě na jednu chatám te´d v září…máte nějaké hezké či méně hezké zážitky ze zahraničních dovolených u moře - která je nadšená, která měla ty horší zážitky, ty které jste očekávaly něco co nebylo a i ty zážitky, které vás překvapily…
My měli tedy horší zkušenost s cestovkou, která naslibovala a nakonec kdybychom trochu více nezatlačili a neudělali dusno, tak na nás „zapomněli“…ale to je už pryč. Tak kdo se osmělí a „pochlubí“ se???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2940
27.8.15 20:48

Týden u moře s tchyní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
27.8.15 20:51

Zrovna na naší dovolenou koukám, přišly mi peníze ze stornovaných letenek. Příteli se vrátily chronické problémy s nohou (nemohl chodit) a mně otekly z neznámých důvodů uzliny, takže místo měsíční dovolené jsme skučeli doma :pocitac: No, snad vyjde aspoň ta zimní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
27.8.15 20:59

@radkka tak to je škoda :? já si dovku užila až na ten poslední týden :roll: ty první dva byli super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
27.8.15 21:06

@Blackova.K No, měli jsme ohromnou radost. Hlavně to byly destinace, kde by se dobrovolně léčit nechtěl asi nikdo, takže s podlomeným zdravím jsme to nechtěli riskovat (já tehdy nevěděla, co mi je, nakonec to skončilo zanedbaným zánětem, bez antibiotik by to dobře nedopadlo). Ale děláme výlety po naší krásné vlasti a je to taky fajn.
Kde jste byli, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350

Tak letošní dovolená byla úplně super, jen mě zklamalo Řecko - byli jsme u Katerini a bylo tam tak nechutně teplé moře, že jsme to čtvrtý den zabalili a jeli s ochladit někam jinam - k Ohridu… ale zato v Albánii bylo moře bezkonkurenčně nejlepší…
A co mě překvapilo? Asi ta skutečnost, že tři roky v Albánii znamenaly to, že většina kamenitých a šotolinových cest nyní byly asfaltky… to mě zklamalo… na druhou stranu pro ty lidi tam je to neskutečná výhoda… jen ta civilizace tam pro nás ke škodě vtrhla moc rychle… ale pořád stojí za to tam jet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
@Blackova.K píše:
Týden u moře s tchyní.

nešlo strčit tchýni na lehátko, do ruky jí dát flašku šampáňa a poslat ji po vlnách? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
27.8.15 21:09

@radkka jen v Itálii, v kempu.

@Regina Hero ty jsi výletnice, už jsem četla na FB čekám na fotky. Já bych to co jste projeli měla na 5 dovolených :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
27.8.15 21:22

Den před odletem nám z cestovky Blue Style zavolali, že náš objednaný a zaplacený hotel nepotvrdil rezervaci! :zed: Vzhledem k tomu, že před tím, než objednám nějakou dovolenou, čtu si všechny recenze o hotelu a okolí, byla jsem dost naštvaná, když nám dali na výběr ze 2 jiných hotelů, které jsem neměla prověřené. Za normálních okolností bych zájezd zrušila a požadovala peníze zpět. Ale byli jsme zbalení, natěšení a tcháni na cestě k nám hlídat dům a tak jsem vybrala jeden z hotelů. Nakonec jsme na tom asi vydělali, jelikož byl o trošku dražší a byli jsme moc spokojení. :)
Ale v principu jsme zaplatili 70.000,– za něco co jsme si neobjednali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.8.15 21:23

@Blackova.K já bych to klidně rozplánovala i do pěti dovolených… ty tři týdny byly fakt jak nic… ideální by bylo ty dva měsíce prázdnin jezdit a jezdit a dovolenkovat… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
27.8.15 21:30

Nejlepsi zazitek z letosni dovolene z Arabskych emiratu, tak zaprve to bylo super a za druhe jsem od manzela dostala retizek a vybiral ho se synem a ten vsehno rekne a tohle mi nerekl, takze meli takovy maly tajemstvi :palec:
Ale kdyz jsme prileteli a ukazovali fotky tchyni, tak pronesla na dceru: " jezis, ta je tlusta, radsi ji nedavej jist" :potlesk: :mrgreen: No tak asi tak no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
27.8.15 21:37

@alexsona jé, já mám taky tlustý, rozmazlený a ještě k tomu blbý dítě. Manžel je taky blbej, ostatní děti taky a já ničemu nerozumím protože nechodím do práce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.8.15 21:51

My máme za sebou letos dvě dovoleý. Jednu jenom s chlapem u moře bez dítěte. Tak tam byl pro mě úžasný zážitek jizda v džípu po poušti (hlavně když nás vysadil u duny, my v autě pití, mobily a doklady a řidič se rozjel a zmizel z dohledu). Horší byla cesta, nesnáším létání, navíc přes Írán jsem měla žaludek sevreny strachy.

Druhou dovču nám trochu pokazili imigranti u Calais. Chtěli jsme klukovi splnit sen a vzít ho do eurotunelu, ale ze strachu o bezpečnost jsme to zrušili a splnili mu jiný sen. Takže vylezl na Eiffelovku. A aspoň jsem si vyzkoušela v centru paříže lunapark (poprvy jsem byla na vodní horský dráze, takže jsem pak chodila v mokrých šatech :)) a pak jsme se koupali ve fontáně v centru města :mrgreen:

A k tomu několik výletů po ČR i kousek za hranice a ještě nás čeká prodloužený víkend v zahraničí.

• Citovat
  • Upravit
2527
27.8.15 22:01

@Regina Hero juuu, tak letos jste se vrátili do Albánie? Kde je denicek? Kolik jste najeli? Trumfli jste naši lonskou dovcu? :lol: měli jste omrknout i tu Lefkadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
27.8.15 22:07
@JayLee píše:
@Aronisea nikdy nejezdime s cestovkou ale zapikam nam to dopředu a platíme na miste 8) letos jsme byli koncem cervna na Krku a tedka koncem zari pojedeme do temalu do Madarska ;) a jako kazej rok vse probelhlo jak mělo spokojenost moc :pankac:

No jenže my máme jedno dítě postižené, druhé má rok a půl, takže jsme s dcerou vsadili na cestovku, objednávali jsme v květnu a platili hned, od ledna jsme koukali a vybírali…našli jsme hotel v Itálii na konci dlouhé pláže, měl dobré recenze, tak jsme do toho šli. Je pravda že hotel jako takový byl super a nezklamal, super jídlo, personál na jedničku s hvězdičkou..ale ten přístup cestovky…to byl od prvního okamžiku hnus. Na to že jsme při podepsání smlouvy měli našeho autíka s sebou a cestovka věděla, že potřebujeme nadstadartní přístup a tak raději zaplatíme, než čekat na Last a pak mít problémy…nakonec nám na naši stížnost napsali že na nás upozorní sociálku, že taháme postižené dítě k moři..no to mě dostalo..a my chtěli jen místa v autobuse vedle sebe, co nejdříve pokoj a ten až do odjezdu autobusu, v autobuse zasedací pořádek podle cestovky ke které nás strčili - pokoj jsme nakonec díky ochotnému personálu sice dostali už po 9 ráno, ale před tím nás několikrát sepsuli že má chlapec být ticho ( nakonec jsem se dokázala německy domluvit že to nelze) delegátka na zabití, ta dojela až večer, že nemá na nás čas…a z pokoje jme museli v 10 ráno jako ostatní i když jsme chtěli připlatit. takže nakonec nás dovča přišla na 40tis a kromě pokoje dřív nic co slíbili, ještě se bát že socky přijde na kontrolu..
Ale snad si spravím náladu, ještě jedu koncem září jen s chlapem ve dvou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí