Nevyžádané rady od supermatek

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
91
22.8.15 09:39

Nevyžádané rady od supermatek

:mavam: :mavam: Tak kdo už má taky plné zuby supermatek, které udělují svá moudra, aniž by k tomu byly vyzvány? Doufám, že se rozjede bouřlivá diskuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3733
22.8.15 09:41

A já jsem toho názoru, že do diskuze může přispívat každý, dle svého nejlepšího vědomí a svědomí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
22.8.15 09:41

@Andrejka79 o kterych mluvis? Tady na miminu?

• Citovat
  • Upravit
101515
22.8.15 09:45

@Andrejka79 NO, v téhle diskuzi evidentně nebudou nevyžádáné, když si ji kvůli tomu založila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
22.8.15 09:47

Supermatky…tady jich moc nenajdes.
P
Snazis se nas zaujmout :palec:?

• Citovat
  • Upravit
3733
22.8.15 09:48
@Ya-ya píše:
mám plne tuby těch, co ostatni nazyvaji supermatky jenom proto, ze toho zvladaji vic nebo lip nez ony samy ;)
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
22.8.15 09:50

Každá matka, která udělá své děti šťastnýmy, je super. Specifikuj blíže to „nevyžádaná“ :think: Pokud chceš odpovědi od konkrétního vyzvaného člověka, musíš mu napsat sz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco2
22.8.15 09:50

supermatka
A ta se pozna jak?
Latkuje? Koji do zacatku skolni dochazky? Nebo nosi jako indianska babrdle v satku? Brumik a pribinak je sproste slovo?

@Andrejka79 Te nastval starej a chces se pohadat alespon na EM, ne ;)?

• Citovat
  • Upravit
35438
22.8.15 09:51

:think: ale ale, ty máš nějaký mindrák? Když založíš diskuzi, tak ti samozřejmě ostatní uživatelky udělují různé rady, dle svého uvážení. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
22.8.15 09:53

Když mám pocit, že mohu do diskuze přispět svým moudrem, tak to udělám. Jestli na základě mého příspěvku někdo získá pocit, že jsem super, je to jeho vlastní (byť naprosto pravdivý) dojem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
22.8.15 09:54

O supermatkách nic nevím, mě osobně štve jakákoliv matka která mi udílí rady aniž bych se jí na cokoliv ptala. A ani to nemusí být matka, vůbec kdokoliv, kdo mi chce do něčeho mluvit aniž by byl tázán na názor nebo na radu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
22.8.15 09:55
@Etcetera78 píše:
Když mám pocit, že mohu do diskuze přispět svým moudrem, tak to udělám. Jestli na základě mého příspěvku někdo získá pocit, že jsem super, je to jeho vlastní (byť naprosto pravdivý) dojem
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
22.8.15 10:03

Me spis prijde nesmysl, ze zakladatelka pise, ze udeluji moudra aniz by byly vyzvany…tohle je diskuze ne skolni trida :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
101515
22.8.15 10:07

@Bebuu Taky bych řekla, že založení diskuze = vyzvání k přispívání, i když tedy podle počtu poslední dobou zamknutých a smazaných naprosto normálních diskuzí pouze na žádost zakladatelky začínám mít pocit, že některé myslí, že mohou rozhodovat o tom, co jim ostatní budou přispívat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
22.8.15 10:08

Ja bych do toho zahrnula mamy a tchyne, ktere vychovaly nas a proto musi vse resit a radit :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak