Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak kdo už má taky plné zuby supermatek, které udělují svá moudra, aniž by k tomu byly vyzvány? Doufám, že se rozjede bouřlivá diskuze…
A já jsem toho názoru, že do diskuze může přispívat každý, dle svého nejlepšího vědomí a svědomí ![]()
@Andrejka79 NO, v téhle diskuzi evidentně nebudou nevyžádáné, když si ji kvůli tomu založila ![]()
Supermatky…tady jich moc nenajdes.
P
Snazis se nas zaujmout
?
@Ya-ya píše:
mám plne tuby těch, co ostatni nazyvaji supermatky jenom proto, ze toho zvladaji vic nebo lip nez ony samy
Každá matka, která udělá své děti šťastnýmy, je super. Specifikuj blíže to „nevyžádaná“
Pokud chceš odpovědi od konkrétního vyzvaného člověka, musíš mu napsat sz.
supermatka
A ta se pozna jak?
Latkuje? Koji do zacatku skolni dochazky? Nebo nosi jako indianska babrdle v satku? Brumik a pribinak je sproste slovo?
@Andrejka79 Te nastval starej a chces se pohadat alespon na EM, ne
?
ale ale, ty máš nějaký mindrák? Když založíš diskuzi, tak ti samozřejmě ostatní uživatelky udělují různé rady, dle svého uvážení. ![]()
Když mám pocit, že mohu do diskuze přispět svým moudrem, tak to udělám. Jestli na základě mého příspěvku někdo získá pocit, že jsem super, je to jeho vlastní (byť naprosto pravdivý) dojem
O supermatkách nic nevím, mě osobně štve jakákoliv matka která mi udílí rady aniž bych se jí na cokoliv ptala. A ani to nemusí být matka, vůbec kdokoliv, kdo mi chce do něčeho mluvit aniž by byl tázán na názor nebo na radu ![]()
@Etcetera78 píše:
Když mám pocit, že mohu do diskuze přispět svým moudrem, tak to udělám. Jestli na základě mého příspěvku někdo získá pocit, že jsem super, je to jeho vlastní (byť naprosto pravdivý) dojem
Me spis prijde nesmysl, ze zakladatelka pise, ze udeluji moudra aniz by byly vyzvany…tohle je diskuze ne skolni trida ![]()
@Bebuu Taky bych řekla, že založení diskuze = vyzvání k přispívání, i když tedy podle počtu poslední dobou zamknutých a smazaných naprosto normálních diskuzí pouze na žádost zakladatelky začínám mít pocit, že některé myslí, že mohou rozhodovat o tom, co jim ostatní budou přispívat ![]()
Ja bych do toho zahrnula mamy a tchyne, ktere vychovaly nas a proto musi vse resit a radit ![]()