Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Vodácké zpravodajství pro všechny vodáky a vodačky a vodáčata, řeky jsou opět sjízdné ![]()
Příspěvek upraven 12.08.15 v 21:24
@terinka4444 Já někde četla, že všechny český řeky jsou sjízdné…na kole
Je to síla
Já na konci července vyrazila na raft a měli jsme to spíš pěší turistiku korytem řeky s raftem na zádech. Teď už je to fakt jen potůček mezi kamenama.
@terinka4444 Na Lužnici se místama dá i chladit pivo. Ahoooooooooj. Kerim52.
Ahooooj a tedy bledě závidím. My máme stále pádla v chodbě a stále si říkáme, že zaprší a že alespoň kousek sjedeme, ale Ohře je marná.
Jo a právě dneska byl s platností ihned do odvolání vyhlášen vodoprávním úřadem zákaz odběru povrchových vod. Právě jsem to četla, myslím, že pádla už klidně uklidíme.
Kdo žije na Karlovarsku, jak je na tom aktuálně Ohře? Hodně vody a málo lidí?
![]()
@Borůvka1990 dneska jsme byli na výletě v Lokti,co jsem koukala,vody málo a lidí šíleně.. asi jako každý rok!
@Borůvka1990 píše:
Kdo žije na Karlovarsku, jak je na tom aktuálně Ohře? Hodně vody a málo lidí?![]()
no, vody málo no, chce to vyrazit teď, za 14 dnů už to bude pěší turistika po dně Ohře. Lidí dost, začaly prázdniny, ale tak i v největší sezóně se to dá, řeka a větší kempy to zvládnou. Jen je hele zima, ráno 5 stupňů, přes den tedy sluníčko, nefoukalo, ale teplota se moc nezvedla, bylo lehce přes 20. Chvílema na mikinu.
@terinka4444 píše:
no, vody málo no, chce to vyrazit teď, za 14 dnů už to bude pěší turistika po dně Ohře. Lidí dost, začaly prázdniny, ale tak i v největší sezóně se to dá, řeka a větší kempy to zvládnou. Jen je hele zima, ráno 5 stupňů, přes den tedy sluníčko, nefoukalo, ale teplota se moc nezvedla, bylo lehce přes 20. Chvílema na mikinu.
Ahoj, moc děkuji
My jedeme na přelomu středy a čtvrtka, tak se snad ještě vyjasní a oteplí. Snad do neděle někde neumrznu
![]()
@Borůvka1990 taky se ve středu chystám
ale my máme svůj raft a bydlíme kousek od řeky, tak my se prostě někde nalodíme a až nás to přestane bavit, tak pro nás zase manžel dojede
ve středu už má být horko, do neděle sem tam sprchnout, ale teplo. Dneska byla pekelná zima v noci, chudáci baťůžkáři ve stanech na fesťáku ![]()
@terinka4444 píše:
@Borůvka1990 taky se ve středu chystámale my máme svůj raft a bydlíme kousek od řeky, tak my se prostě někde nalodíme a až nás to přestane bavit, tak pro nás zase manžel dojede
ve středu už má být horko, do neděle sem tam sprchnout, ale teplo. Dneska byla pekelná zima v noci, chudáci baťůžkáři ve stanech na fesťáku
Tak to se možná někde potkáme
To máte dobrý, že bydlíte u řeky… My pojedeme sakra dálku (od České Lípy)
Zima ať je jaká chce, pojedeme bez dětí a já už se nějak zahřeju
Je fakt, že u vody je větší zima a ti co tam teď přespávali, tak jim zima být musela
Dneska ráno jsme tu měly 4st ![]()