Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dočetla jsem ranní zprávy a dozvěděla jsem se, že bude povinná desetilétá školní docházka, protože je třeba naučit sociálně vyloučené hygienickým návykům, aby se ostatních 95% rodičů nehroutilo, uplatí je obědama pro děti zdarma.
Ale já se ptám, bude stát přispívat na přípravky proti vším? Nebo to, co rodiče ušetří na obědech vrazí do odvšivovacích prostředků? Když bude rozdíl ezi náklady na oběd a částkou na šampóny větší bude tento rozdíl kompenzován?
Prosím o držení se tématu bez zbytečných rasistických výlevů, podpořím vládu, kterou jsem sice nevolila, ale respektuji přání většiny, podpořím je v jakémkoliv experimentu se sociáními skupinami, štědře jim na to přispívám a dokonce jsem nucena těmto pokusům vystavovat své děti, proto bych se chtěla připravit na důsledky těchto experimentů…
@suricata tak vši jsou ve školkách i teď tak nějak nechápu proč by jich mělo přibý
nebo v 1. třídě, která už je povinná pro všechny, jsou vši víc než ve školce?
@suricata Já jen nějak nevím, jak propastný rozdíl je v tom, když se s nimi děti setkají v 1. třídě základky nebo v posledním roce školky ![]()
Vy jste jeste ve skolce nemeli vsi? U nas ve skolce visi cedule skoro nonstop a zadnych socialne slabych jsem si ve skolce nevsimla…
Mne se v tomto sdeleni libilo, ze by skolky nesmeli odmitnout deti nad 3 roky. Pro nektere rodiny je neprijeti do skolky ekonomicky likvidacni… Samozrejme za predpokladu, ze se budou zrizovat skolky tak, aby bylo dost mista.
Nevidím větší pravděpodobnost vší při jednom roku navíc. Nevím proč, ale myslela jsem, že poslední předškolní rok, je ve školce povinný už dávno. Vlastně žádná změna nenastane, téměř všechny děti chodí do školky. Nevím o žádném, které přišlo do kolektivu až do první třídy na zš.
Taky nechápu… proč by jako mělo vší přibývat?
První stupeň, kde je děti pochytají nejčastěji, je už teď povinný pro všechny, co to je za zvláštní logiku?
Asi jsem mimo, ale rok před vstupem do ZŠ není ve školce povinný??? ![]()
@AstraG píše:
Nevidím větší pravděpodobnost vší při jednom roku navíc. Nevím proč, ale myslela jsem, že poslední předškolní rok, je ve školce povinný už dávno. Vlastně žádná změna nenastane, téměř všechny děti chodí do školky. Nevím o žádném, které přišlo do kolektivu až do první třídy na zš.
ano, ale 5% problematických nechodilo a ti teď oživí kolektiv…
@suricata píše:
ano, ale 5% problematických nechodilo a ti teď oživí kolektiv…
Ale chodili do školy. A jak víš, že všech 5 procent jspu problémové děti a že mají vši
@anairda píše:
Asi jsem mimo, ale rok před vstupem do ZŠ není ve školce povinný???
Ne, není…
@j.a.n.i1
Dík ![]()
Vši… no to je tedy hrozný problém, mě napadla spíš žloutenka. ![]()
@lucenka píše:
Ale chodili do školy. A jak víš, že všech 5 procent jspu problémové děti a že mají vši
nevím, jestli je to pět procent, ale předpokládám, že je někde háček, nebo obrovský hák, protože socani jen tak obědy zdarma nenabízí… protože ty obědy zdarma něco stojí, kde se mezmou peníze na obědy zdarma??? Kdo to zaplatí, trochu se bojím, že já z daní
@anairda píše:
@j.a.n.i1
DíkVši… no to je tedy hrozný problém, mě napadla spíš žloutenka.
žloutenka? ![]()
@suricata píše:
nevím, jestli je to pět procent, ale předpokládám, že je někde háček, nebo obrovský hák, protože socani jen tak obědy zdarma nenabízí… protože ty obědy zdarma něco stojí, kde se mezmou peníze na obědy zdarma??? Kdo to zaplatí, trochu se bojím, že já z daní
Tak samozřejmě že ty z daní, stejně tak jako jejich pobyt ve školce, navýšení kapacit skolek, vystavbu nových skolek, učitelky, pomocný personál,…
@suricata píše:
No, řekla bych, že podstatně víc z daní zaplatíš za to, že školky budou mít povinnost přijmout každé 3 leté dítě…