Obědy zdarma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
28.8.15 10:35
@lucenka píše:
Tak samozřejmě že ty z daní, stejně tak jako jejich pobyt ve školce, navýšení kapacit skolek, vystavbu nových skolek, učitelky, pomocný personál,…

tak, já zajdu za šéfem, ať mi přidá, tohle všechno uplatit, to by jeden zešedivěl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
28.8.15 10:36
@anairda píše:
Asi jsem mimo, ale rok před vstupem do ZŠ není ve školce povinný??? :think:

Není povinný, ale když chceš dítě zapsat, tak ho musí vzít. Kdežto ve 3, 4 letech nemusí - pokud není místo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.8.15 10:37
@suricata píše:
tak, já zajdu za šéfem, ať mi přidá, tohle všechno uplatit, to by jeden zešedivěl…

Tak daně se zvyšovat nebudou, takže přidat nepotřebuješ ;)

• Citovat
  • Upravit
4009
28.8.15 10:37
@suricata píše:
Dočetla jsem ranní zprávy a dozvěděla jsem se, že bude povinná desetilétá školní docházka, protože je třeba naučit sociálně vyloučené hygienickým návykům, aby se ostatních 95% rodičů nehroutilo, uplatí je obědama pro děti zdarma.
Ale já se ptám, bude stát přispívat na přípravky proti vším? Nebo to, co rodiče ušetří na obědech vrazí do odvšivovacích prostředků? Když bude rozdíl ezi náklady na oběd a částkou na šampóny větší bude tento rozdíl kompenzován?Prosím o držení se tématu bez zbytečných rasistických výlevů, podpořím vládu, kterou jsem sice nevolila, ale respektuji přání většiny, podpořím je v jakémkoliv experimentu se sociáními skupinami, štědře jim na to přispívám a dokonce jsem nucena těmto pokusům vystavovat své děti, proto bych se chtěla připravit na důsledky těchto experimentů…

Když tak štědře přispíváš do sociálního systému, jistě najdeš někde v prasátku i 81 kč na šampon proti vším ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
28.8.15 10:38
@suricata píše: žloutenka? 8o

Bojíš se vší, ale žloutenky ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
28.8.15 10:39

@suricata Doufám že to nebude považováno za rasistický výlev - rozmazlování jakékoliv skupiny obyvatel vede jedině k tomu, že tato skupina stupňuje své nároky. Na druhé straně občanská společnost v Česku nevyužívá nástroj, který třeba v Rakousku občané používají ve vztahu k imigrantům - podpoříme vás, poradíme vám, pomůžeme vám i z rozpočtu naší rodiny - ale pokud budete porušovat zákony naší země, je s tím utrum. A to platí na lidi z třetího světa víc než sto ran karabáčem.
(Na jiné skupiny lidí si to vztáhněte přiměřeně sami.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
28.8.15 10:39

Nevím na co zakladatelka naráží, ale já se docetla že,,Doba školní docházky má být delší, ptz se to ukázalo jako úspěšný model ve vzdělávání ve prospěch děti ve všech evropských zemích " A vsi bych byly na školách odjakživa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
28.8.15 10:40
@lucenka píše:
Tak daně se zvyšovat nebudou, takže přidat nepotřebuješ ;)

Tak pokud se nezvýší daně, počítám, že se bude muset někde ušetřit, teď je otázka kde? zastaví se projekty pro nadané děti? ty jsou chytré, ty pochopí, že musí ustoupit hloupým, vždyť už je všechno vymyšlené a další pokrok nepotřebujeme, nebo ho zajistí v indii a číně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
28.8.15 10:41
@j.a.n.i1 píše:
No, řekla bych, že podstatně víc z daní zaplatíš za to, že školky budou mít povinnost přijmout každé 3 leté dítě…

Tato povinnost je bez sankcí - a tudíž je např. soudně nevymahatelná. Pokud školka nemá kapacitu, je vymalováno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101513
28.8.15 10:42
@anairda píše:

Tak proti žloutence se dá očkovat a i bez něj je nákaza méně pravděpodobná, zato vši jsou celkem pravidelný opruz. I když tedy nevěřím, že by to byl problém jen sociálně vyloučených, na tábor nám žádní takový nejezdí a stejně je někdo s železnou pravidelností přiveze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638

@evill já ano, ale pokud ho nenajdou sociálně slabí, tak se vší nezbavíme nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
@anairda píše:
žloutenky víc, ale nechci zakládat novou diskuzi
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101513
28.8.15 10:43
@Jura007 píše:
Tato povinnost je bez sankcí - a tudíž je např. soudně nevymahatelná. Pokud školka nemá kapacitu, je vymalováno.

Teď, ale tady se bavíme o novém návrhu paní ministrině, takže těžko o ní teď říkat, že bude bez sankcí a nevymahatelná, pokud bude tedy schválena, což samozřejmě není jisté, stejně jako ten povinný rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
28.8.15 10:43
@Jura007 píše:
@suricata Doufám že to nebude považováno za rasistický výlev - rozmazlování jakékoliv skupiny obyvatel vede jedině k tomu, že tato skupina stupňuje své nároky. Na druhé straně občanská společnost v Česku nevyužívá nástroj, který třeba v Rakousku občané používají ve vztahu k imigrantům - podpoříme vás, poradíme vám, pomůžeme vám i z rozpočtu naší rodiny - ale pokud budete porušovat zákony naší země, je s tím utrum. A to platí na lidi z třetího světa víc než sto ran karabáčem.
(Na jiné skupiny lidí si to vztáhněte přiměřeně sami.)

hezký model

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
28.8.15 10:44
@suricata píše:
@evill já ano, ale pokud ho nenajdou sociálně slabí, tak se vší nezbavíme nikdy

No ale to už tady je. Vší jsou plné školky. Takže v tomhle směru žádnou novinku nevidím. Jsou ve školkách i školách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí