Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@evill píše:
Všechno si budeme navzájem půjčovat, ten půjčí to a ten zas tohle všechno budeme mít dohromady
Jo aha, ja nejdriv nechapala, jak s tim souvisi vsi…a neni to jedno, jestli ty teoreticky vsivave deti nastoupi do skolky nebo az do prvni tridy? Nebo pocitas, ze by vsechny sly do zvlastni a tim se vyhly tomu tvemu? ![]()
Nevim no, detaily navrhu neznam, ani nevim, kolika deti by se to tykalo, ale nevim, jak to chteji udelat, kdyz uz ted je problem s kapacitou…nalijou prachy do systemu, nafouknou skolky, pridaji ucitelky? Pripadne zavedou nejake asistenty, pac predskolaci uz snad resi neco vic nez se naucit myt ruce? ![]()
@Mar__tanka1983 máš pravdu, ale v tom případě, ať vrátí dotace všechny ty neziskvky, co měly projekty na to, že půjdou do rodin a naučí to ty děti tam
@Mar__tanka1983 píše:
@suricata já bych řekla, že zbytečně plašíš. Pokud se s určitými dětmi nepotká ve školce, tak se s nimi potká v první třídě - protože ta už povinná je.
Takže pokud bydlíte v nějaké profláklé čtvrti, tak je v první třídě beztak schytáš.
A to já bych pak v tomhle případě byla raději, kdyby se aspoň něčemu tyhle děcka naučila v MŠ, kde je na to ještě pořád relativně víc času, učitelky jsou na to kované, na utírání zadků, kontrolování hygieny, učení jíst, učení „fungovat“ než v první třídě, kde už na to učitelky nemají čas a pak takový (např.) špindíra napáchá ještě víc škod…
A jo, to mas recht vlastne…lepsi v te skolce
@beruska9 jasně přidáme asistenty, máme asistenty pro jednání s úřady, máme spoustu asistentů
@suricata : hlavne na to udelat projekt, dyt to Unie zaplati ![]()
@beruska9 píše:
@suricata : hlavne na to udelat projekt, dyt to Unie zaplati
smutný je, že i my platíme daně unii
Počkejte, za pár let budem rádi, když s našima dětma budou chodit do školky jenom cikáňata. ![]()
@suricata píše:
@martina.se takže ty nechceš rozvíjet dítě jinými kulturami? je otázka, jestli takovou školku jakou bys chtěla pro své dítě ještě najdeš
ne, nechci. A ano, najdu, našla jsem ji poprvé, najdu ji i podruhé. I za cenu soukromé
ale tu u nás kikáni nejsou, takže pohoda..
@suricata : no hlavne aby bylo ty asistenty kde brat, dnes rikali ve francouzskych zpravach, ze v CR nejsou lidi, ze je moc nizka nezamestnanost
@beruska9 no, zachvilu budou mít lidi dvě tři práce, aby až umoří daně jim něco zbylo, takže v klidu
@j.a.n.i1 píše:
@anairda Stojí, ale za 10 minut je vyřešeno na cca 10 let.
Ach jo, to je zase diskuze, co… ![]()
@anairda píše:
Ach jo, to je zase diskuze, co…
no to jo ![]()
jdu raději prát ![]()
@suricata píše:
@beruska9 no, zachvilu budou mít lidi dvě tři práce, aby až umoří daně jim něco zbylo, takže v klidu
Vy si nepřejete daňovou povinnost přesahující váš příjem jako mají ve Švédsku? A ještě se nestydíte o tom veřejně vyjadřovat? Velice zpátečnický a nebezpečný přístup!
Jsem učitelka. Naposledy jsem měla prvňáky. Vši jsem ale řešila neustále, i v 5.třídě. Musím říct, že rodiče byli už velmi rozzlobení, protože neustále kupovali všemožné přípravky proti vším. Děti přišly do školy čisté a opět vši chytly. Rodina, která byla nositelem vší, byla neustále poučována o správném postupu, o přípravcích, o hygieně. A vši jsme ve třídě měli téměř neustále. Vždy třeba měsíc klid a opět někdo nahlásil, že dítě chytlo vši. Přišla jsem na nositele. Z několika důvodů k nim šla sociálka, která musela cítit ten smrad, vidět ten nepořádek…ale ve zprávě od nich bylo, že je v bytě mírný nepořádek, ale vši ne. Ani na vteřinu jsem tomu nevěřila, 100% byli původci vší oni. Ale tihle lidé prostě nevyperou čepici, polštáře, oblečení, nevyčistí gauč atd atd, i když jim to řeknu 100× a oni mi to odkejvou.