Obědy zdarma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
28.8.15 10:45
@j.a.n.i1 píše:
Teď, ale tady se bavíme o novém návrhu paní ministrině, takže těžko o ní teď říkat, že bude bez sankcí a nevymahatelná, pokud bude tedy schválena, což samozřejmě není jisté, stejně jako ten povinný rok.

Dík za upozornění, budu tu debatu k návrhu v Parlamentě sledovat. Jsem si holt nevšiml… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638

@evill už jsem klidnější a ta žloutenka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
@j.a.n.i1 píše:
Tak proti žloutence se dá očkovat a i bez něj je nákaza méně pravděpodobná, zato vši jsou celkem pravidelný opruz. I když tedy nevěřím, že by to byl problém jen sociálně vyloučených, na tábor nám žádní takový nejezdí a stejně je někdo s železnou pravidelností přiveze.

I to očkování něco stojí, určitě více než ten šampon, i opakovaně. :mrgreen:
Souhlas, je to nesmysl… Vši tu budou vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
28.8.15 10:47
@suricata píše:
@evill už jsem klidnější a ta žloutenka?

Žloutenka… no. I ta se určitě někde najde. Co ti na to mám říct. Rozdíl mezi tím, jestli tvé dítě přijde do styku s dítětem se žloutenkou v pěti letech nebo v šesti letech taky nevidím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101475
28.8.15 10:48

@anairda Stojí, ale za 10 minut je vyřešeno na cca 10 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
@suricata píše:
Dočetla jsem ranní zprávy a dozvěděla jsem se, že bude povinná desetilétá školní docházka, protože je třeba naučit sociálně vyloučené hygienickým návykům, aby se ostatních 95% rodičů nehroutilo, uplatí je obědama pro děti zdarma.
Ale já se ptám, bude stát přispívat na přípravky proti vším? Nebo to, co rodiče ušetří na obědech vrazí do odvšivovacích prostředků? Když bude rozdíl ezi náklady na oběd a částkou na šampóny větší bude tento rozdíl kompenzován?Prosím o držení se tématu bez zbytečných rasistických výlevů, podpořím vládu, kterou jsem sice nevolila, ale respektuji přání většiny, podpořím je v jakémkoliv experimentu se sociáními skupinami, štědře jim na to přispívám a dokonce jsem nucena těmto pokusům vystavovat své děti, proto bych se chtěla připravit na důsledky těchto experimentů…

Vaše obavy jsou nemístně a nebezpečně extremistické. Aktuální politická reprezentace připravuje zákaz odvšivovacích přípravků, protože odpor proti parazitním organizmům neodpovídá evropskému humanistickému směřování. Je třeba vyčlenit prostředky na podporu všecho všivého a důsledně podporovat diverzitu v dětských porostech! Je nepřípustné se však omezovat jen na vši, rozsáhlá podpora se plánuje i v obasti bleší a štěničí. Budoucnost je tedy nádherná a zavšivená. Sice i optimistický odhad neobsahuje přidělení kvót na počet parazitů symbiontů, existuje však plán na stanovení minimálního počtu dobrovolně přijatých.

S pozdravem Veš všem!

Alpha „takyjsemjenevolil“ Omega

Příspěvek upraven 28.08.15 v 10:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638

Hele dost srandy, co to zas je za výmysl?
funguje to a docela dobře, teď se tam narvou i lidi, co o to nestojí a zavře se nám huba tím, že dostanou děti obědy zdarma? ale ony nejsou tak uplně zdarma, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
28.8.15 10:51
@AlphaOmega píše:
Vaše obavy jsou nemístně a nebezpečně extremistické. Aktuální politická reprezentace připravuje zákaz odvšivovacích přípravků, protože odpor proti parazitním organizmům neodpovídá evropskému humanistickému směřování. Je třeba vyčlenit prostředky na podporu všecho všivého a důsledně podporovat diverzitu v dětských porostech! Je nepřípustné se však omezovat jen na vši, rozsáhlá podpora se plánuje i v obasti bleší a štěničí. Budoucnost je tedy nádherná a zavšivená. Sice i optimistický odhad neobsahuje přidělení kvót na počet parazitů symbiontů, existuje však plán na stanovení minimálního počtu dobrovolně přijatých.

S pozdravem Veš všem!

Alpha „takyjsemjenevolil“ Omega

Příspěvek upraven 28.08.15 v 10:49

děkuji :srdce: nyní už jsem klidná, stát se o vše postará a vše bude zadarmo, je mi hned líp, že nemusím nad ničím přemýšlet a mám vše v nějakém zákoně a příkazu a zákazu, už jsem byla nesvá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@suricata píše:
Dočetla jsem ranní zprávy a dozvěděla jsem se, že bude povinná desetilétá školní docházka, protože je třeba naučit sociálně vyloučené hygienickým návykům, aby se ostatních 95% rodičů nehroutilo, uplatí je obědama pro děti zdarma.
Ale já se ptám, bude stát přispívat na přípravky proti vším? Nebo to, co rodiče ušetří na obědech vrazí do odvšivovacích prostředků? Když bude rozdíl ezi náklady na oběd a částkou na šampóny větší bude tento rozdíl kompenzován?Prosím o držení se tématu bez zbytečných rasistických výlevů, podpořím vládu, kterou jsem sice nevolila, ale respektuji přání většiny, podpořím je v jakémkoliv experimentu se sociáními skupinami, štědře jim na to přispívám a dokonce jsem nucena těmto pokusům vystavovat své děti, proto bych se chtěla připravit na důsledky těchto experimentů…
:mrgreen: já Ti nevim, ale v bývalé školce nebyl jediný cikán nebo nepřizpůsobivý a vši tam byly snad co měsíc :mrgreen: jak tohle souvisí by mi fakticky zajímalo.. ale ne, svoje dítě dám tam, kde kikáni nejsou. Odmítám ho učit jejich návykům, radši budu dítě vozit hodně daleko :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@suricata píše:
Hele dost srandy, co to zas je za výmysl?
funguje to a docela dobře, teď se tam narvou i lidi, co o to nestojí a zavře se nám huba tím, že dostanou děti obědy zdarma? ale ony nejsou tak uplně zdarma, že?

Ani poslední rok školky není tak úplně zdarma (vlastně celou školku platis převážně z daní), sle to ti doteď nevadilo

• Citovat
  • Upravit
6638
28.8.15 10:53
@lucenka píše:
Ani poslední rok školky není tak úplně zdarma (vlastně celou školku platis převážně z daní), sle to ti doteď nevadilo

vadilo, ale trochu mě teď rozlítilo, že se zase ukrojil kus svobodné volby a přibude další příkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
28.8.15 10:57

@martina.se takže ty nechceš rozvíjet dítě jinými kulturami? je otázka, jestli takovou školku jakou bys chtěla pro své dítě ještě najdeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
28.8.15 10:58
@suricata píše:
děkuji :srdce: nyní už jsem klidná, stát se o vše postará a vše bude zadarmo, je mi hned líp, že nemusím nad ničím přemýšlet a mám vše v nějakém zákoně a příkazu a zákazu, už jsem byla nesvá

Všechno si budeme navzájem půjčovat, ten půjčí to a ten zas tohle a všechno budeme mít dohromady :srdce:

Příspěvek upraven 28.08.15 v 10:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101475
@suricata píše:
@martina.se takže ty nechceš rozvíjet dítě jinými kulturami? je otázka, jestli takovou školku jakou bys chtěla pro své dítě ještě najdeš

Soukromou bez problémů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31269

@suricata já bych řekla, že zbytečně plašíš. Pokud se s určitými dětmi nepotká ve školce, tak se s nimi potká v první třídě - protože ta už povinná je.
Takže pokud bydlíte v nějaké profláklé čtvrti, tak je v první třídě beztak schytáš.
A to já bych pak v tomhle případě byla raději, kdyby se aspoň něčemu tyhle děcka naučila v MŠ, kde je na to ještě pořád relativně víc času, učitelky jsou na to kované, na utírání zadků, kontrolování hygieny, učení jíst, učení „fungovat“ než v první třídě, kde už na to učitelky nemají čas a pak takový (např.) špindíra napáchá ještě víc škod… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí