Může 10,5měsíční dítě citrón?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1322
13.1.12 13:56

Může 10,5 měsíční dítě citrón?

Nevíte, jestli může 10,5 měs. dítě citrón? Malému hrozně chutná, ani se nezašklebí a pořád ho chce a nebo mu dávám vodu s citrónem nebo čaj s citr. a to trochu pije, jinak nic nechce, jen ovocné šťávy. Myslím, že na kojeni.net psali od roka citrusové plody, tak jestli se to mezi to počítá :think: Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1187
13.1.12 13:58

když se po tom neosype, tak proč ne. Dcera jedla od cca 8 měsíců pomeranče, doktorka říkala, když jí to chutná, ať si dá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
13.1.12 14:12

Když se ti neosypal a chutná mu tak proč ne :nevim: Mě se holka osypala teď i po pomeranči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
13.1.12 14:17

Jasně, že je citron citrusový plod, nesmí se jen kvůli možné alergii, ale to už máš ověřené, když se doteď nic nestalo, tak klidně do toho. Když jsem byla já mimino, tak prý doktorka mámě radila dávat miminům hlavně citrusy, to bylo za komoušů, pomeranče a mandarinky byly větší vzácnost, tak se bralo, že je to pro děti to nejlepší. Kyselina v citronové štávě může narušovat zubní sklovinu, ale to by prcek musel zbodnout 3 citrony na ex, což nepředpokládám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
13.1.12 14:21

To ne, on si cucne, chce vždy nakapat pár kapiček do pusy a ani jednou se nezašklebí :D a když mu dám jablko, tak se šklebí jako by jedl kyselé zelí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
13.1.12 16:39

Ahoj, Já jí dělám od 7 měsíce čaj s medem a citrónem a malá se po něm může utlouct. :palec: Zkoušela jsem i pomeranč,mandarinku,ale jen 2-3 sousta,žádná neg. reakce. ;) Zkus a uvidíš. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí