Teploty miminka a tekutiny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7213
13.1.12 10:46

teploty miminka a tekutiny

holky,malej ma telotu 38.4,mudra rikala at mu podam tekutiny navic a pravidelne merim…

jsme na umelem mleku,uvarila jsem caj,ktery si normalne obcas da,ale nechtel…mela jsem ve spajzu bio mrkvovou stavu bez cukru pro deti od 4mesicu,tak 50ml vypil a smakovala,ze by si dal i vic,ale pak sem se podivala na etiketu a v zadu bylo napsane,ze se to ma redit,coz jsem neudelala…nenapadlo me to,bo kdyz je to bez cukru :idea:

muze z toho mit boleni?

ja jsem byla rada,ze jsem do nej neco dostala,ale ted jsem nahlodana :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
13.1.12 10:50

samozrejme to nevadi, nema proc, prekyseleni muze byt z neredeneho mostu, ale mrkev neni kysela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
13.1.12 10:55

Vůbec to ničemu nevadí. Prcek mi taky sabotoval čaje, a osvědčili se mi štávy pro miminka z DM. Třeba jablíčko s feniklem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
13.1.12 10:56

Taky si myslím, že to nevadí, mrkvička je v pohodě. Když mi nechce kluk pít, tak mu dám aspoň přesnídávku, přeci jenom je v ní docela dost vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
13.1.12 11:00

holky diky…ta stava je jen mrkev a trosku citronu…je to babylove bio…

on prave fnukal,mel svou spaci hodinku a ja do nek chtela rychle fiknout nejake tekutiny navic a kdyz se neosvedcil caj,tak jsem sahla po prvni stavicce co tam byla…

mela uspech,jen me zarazilo to redeni…chapu ty sladke stavy…ale ta mrkev byla nesladka,mdla,ale malymu chutnala,je celej oranzovej a spi mi ted na ruce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
13.1.12 11:02

tím oranžový myslíš co? :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
13.1.12 11:03

babylove bio šťávy používám ráda, Davídkovi to mocinky chutná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
13.1.12 11:05

Radu asi se šťávičkou poslintal, ne? Snad by tak rychle nechyt mrkvo-odstín :-) Já si myslela, že je to Tvoje téma, jen jsem ho zahlídla :-D Ale taky dobrý, až nebudu vědět co do ní, tak šťávička… u nás zatím ta teplá voda, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
13.1.12 11:10

neee ja myslim,ze je cely oranzovy po te mrkvove stave,pekne mlaskal a ma ted zvyk,ze kdyz pije,tak kolikrat zacne prskat,toz mliko nevadi,ale ta stava je horsi …ma to vsude,ale prevlecu az se zbudi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
13.1.12 11:12

tepla voda a nebo studensi,vlazna voda vubec…to bych do nej nedostala,hodi loka,identifikuje a zacne se sklebit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172

Jsem si právě říkala, že je asi špinavý. A jaký čaj si dávala, že mu nešmakoval.Já občas dávám dětské granulované čaje např. jablíčko s meduňkou. To si malej i dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488

To znám, akorát ta mrkvička se tak špatně pere :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
13.1.12 11:15
tenea píše:

toz jeste nemam zkusenost,myslela jsem,ze zacnem se zeleninkou,ale vcera mudra,ze neeee,ze zacnem jak kojeny deti v 6mesici…a ja chtela rychle napojit,tak sem neresila bryndaky,prevlikani do horsich veci apd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
13.1.12 11:17
huhlajda píše:
Jsem si právě říkala, že je asi špinavý. A jaký čaj si dávala, že mu nešmakoval.Já občas dávám dětské granulované čaje např. jablíčko s meduňkou. To si malej i dá.

mam od alnatury bylinkovy,od hippu ovocny…

granulovany by pil,ale zatim zkousim nesladke varianty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
13.1.12 11:20
RadanaH píše:
tenea píše:
toz jeste nemam zkusenost,myslela jsem,ze zacnem se zeleninkou,ale vcera mudra,ze neeee,ze zacnem jak kojeny deti v 6mesici…a ja chtela rychle napojit,tak sem neresila bryndaky,prevlikani do horsich veci apd :mrgreen:

No mě přijde tak nějak brindák zbytečnej, když zjistí že ho má tak s nim začně mávat a rozmaže si všechno a všude, pak mi začne válet sudy, takže mu na jídlo dávám ty horší věci, a hlavně ne BÍLÉ. No my jsme začli už na 4 měsících

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí