Teploty miminka a tekutiny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
teploty miminka a tekutiny
holky,malej ma telotu 38.4,mudra rikala at mu podam tekutiny navic a pravidelne merim…
jsme na umelem mleku,uvarila jsem caj,ktery si normalne obcas da,ale nechtel…mela jsem ve spajzu bio mrkvovou stavu bez cukru pro deti od 4mesicu,tak 50ml vypil a smakovala,ze by si dal i vic,ale pak sem se podivala na etiketu a v zadu bylo napsane,ze se to ma redit,coz jsem neudelala…nenapadlo me to,bo kdyz je to bez cukru ![]()
muze z toho mit boleni?
ja jsem byla rada,ze jsem do nej neco dostala,ale ted jsem nahlodana ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
samozrejme to nevadi, nema proc, prekyseleni muze byt z neredeneho mostu, ale mrkev neni kysela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vůbec to ničemu nevadí. Prcek mi taky sabotoval čaje, a osvědčili se mi štávy pro miminka z DM. Třeba jablíčko s feniklem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky si myslím, že to nevadí, mrkvička je v pohodě. Když mi nechce kluk pít, tak mu dám aspoň přesnídávku, přeci jenom je v ní docela dost vody.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky diky…ta stava je jen mrkev a trosku citronu…je to babylove bio…
on prave fnukal,mel svou spaci hodinku a ja do nek chtela rychle fiknout nejake tekutiny navic a kdyz se neosvedcil caj,tak jsem sahla po prvni stavicce co tam byla…
mela uspech,jen me zarazilo to redeni…chapu ty sladke stavy…ale ta mrkev byla nesladka,mdla,ale malymu chutnala,je celej oranzovej a spi mi ted na ruce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
babylove bio šťávy používám ráda, Davídkovi to mocinky chutná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Radu asi se šťávičkou poslintal, ne? Snad by tak rychle nechyt mrkvo-odstín
Já si myslela, že je to Tvoje téma, jen jsem ho zahlídla
Ale taky dobrý, až nebudu vědět co do ní, tak šťávička… u nás zatím ta teplá voda, no…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
neee ja myslim,ze je cely oranzovy po te mrkvove stave,pekne mlaskal a ma ted zvyk,ze kdyz pije,tak kolikrat zacne prskat,toz mliko nevadi,ale ta stava je horsi …ma to vsude,ale prevlecu az se zbudi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tepla voda a nebo studensi,vlazna voda vubec…to bych do nej nedostala,hodi loka,identifikuje a zacne se sklebit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem si právě říkala, že je asi špinavý. A jaký čaj si dávala, že mu nešmakoval.Já občas dávám dětské granulované čaje např. jablíčko s meduňkou. To si malej i dá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tenea píše:
To znám, akorát ta mrkvička se tak špatně pere
toz jeste nemam zkusenost,myslela jsem,ze zacnem se zeleninkou,ale vcera mudra,ze neeee,ze zacnem jak kojeny deti v 6mesici…a ja chtela rychle napojit,tak sem neresila bryndaky,prevlikani do horsich veci apd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
huhlajda píše:
Jsem si právě říkala, že je asi špinavý. A jaký čaj si dávala, že mu nešmakoval.Já občas dávám dětské granulované čaje např. jablíčko s meduňkou. To si malej i dá.
mam od alnatury bylinkovy,od hippu ovocny…
granulovany by pil,ale zatim zkousim nesladke varianty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
RadanaH píše:tenea píše:toz jeste nemam zkusenost,myslela jsem,ze zacnem se zeleninkou,ale vcera mudra,ze neeee,ze zacnem jak kojeny deti v 6mesici…a ja chtela rychle napojit,tak sem neresila bryndaky,prevlikani do horsich veci apd
To znám, akorát ta mrkvička se tak špatně pere
No mě přijde tak nějak brindák zbytečnej, když zjistí že ho má tak s nim začně mávat a rozmaže si všechno a všude, pak mi začne válet sudy, takže mu na jídlo dávám ty horší věci, a hlavně ne BÍLÉ. No my jsme začli už na 4 měsících
- načítám...
- Citovat
- Zmínit